Bulgaria...impresii, drum, hoteluri (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Alexxia sezlongurile si umbrelele de la piscina nu se platesc, cele de pe plaja da. Noi nu am avut nevoie de ele pe plaja pt ca stateam doar pana la ora 10-10.30 dupa care ne ducea la piscina. Am uitat poate sa scriu ca hotelul este langa plaja, adica la capatul piscinelor. Copiii au pat separat, adica o canapea, iar daca este bebelus iti dau un patut-tarc. Intradevar se construieste in jur, dar pe noi nu ne-a deranjat absolutdeloc lucrul acesta, noi nu am iesit din afara hotelului pt ca nu am avut motiv; am avut All inclusive si n-a fost nevoie sa cumparam nimic. In legatura cu magazinele am auzit de la alti turisti care s-au dus 2 km pana in sat ca sunt ceva magazine cu suveniruri, dar destul de scumpe. Jos in receptie este un magazin cu suveniruri, diverse chestii pt plaja, jucarii de nisip, colace si alte asemenea, ceva haine si cosmetice, dulciuri si bauturi. Deci daca chiar ai nevoie de ceva ai de unde sa le cumperi, dar preturile mi s-au parut marisoare. Bineinteles asta poate a fost doar impresia mea, care imi fac cumparaturile in supermarket si nu in magazine de firma. Cred ca ti-am raspuns la toate intrebarile. A, ai mai intrebat cu ce agentia am fost noi: Solis Travel din Bucuresti. Au fost foarte draguti si prompti, am discutat cu doamna sau domnisoara Irina Olteanu. Chiar azi m-a sunat sa ma intrebe cum a fost si daca am fost multumiti, noi am fost cam lenesi si n-am catadicsit sa o sunam de cand ne-am intors. Daca mai ai intrebari nu ezita, am sa incerc sa-ti raspund cat de repede pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Acum m-am uitat sa vad daca am reusit sa-ti raspund la toate intrebarile si am vazut-o si pe cea in legatura cu frigiderul din camera. Da, in camera este un mini frigider intr-un dulap sub televizor. Noi am avut ceva de mancare pt copii pe drum si nu le-am consumat la dus, asa ca le-am pastrat in frigider pana am plecat (au fost niste iaurtele Danonino si inca ceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Monica ms ptr impresii, plecam si noi de pe 4 aug.
dc ai sfaturi, ceva, tipsuri, asteptam cu interes, nerabdare, alea alea...

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns macami spune:

NImeni nu a fost la Konstantin si Elena - Hotel sirius Beach ?
Astept impresii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Roxi muntumesc pentru raspunsuri.
Mai am cateva intrebari:
- merg cu doi copii ( unul de 11 luni si unul de 6 ani ) trebuie sa platesc pentru ei ? Si cat ?
- exista medic in hotel ?
- exista loc de joaca pentru copii ( ex tobogan, leagane, etc ) ?
- cum se manaca ( in serii ) ? si intre ce ore sunt mesele ?
Scuza-ma ca te bombardez cu atatea intrebari, dar trebuie sa impac si capra si varza si lupul. Adica sotul vrea mancare buna si sa nu se trezeasca prea devreme, fetita cea mare vrea loc de joaca, piscina, sucuri si inghetata ( apropo inghetata se da ? ), iar pentru cea mica as vrea liniste , curatenie, asistenta medicala in apropiere. Nu mai spun ca am vrea sa nu ramanem fara masina ( dar am inteles ca parcarea e ok , e pazita )

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )


"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."


PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna
am venit si noi duminica de la mare.
am fost la Sveti Vlas Panorama Fort Noks super super super ap cu 3 camere bucatarie complet utilata 2 balcoane 2 bai curat.
8 piscine mare la 50 de m


Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Alexxia, in mod normal n-ar trebui sa platesti decat pt copilul de 6 ani, cel putin asa am inteles de la toate agentiile ca cei sub 2 ani au gratuitate. Voi nu mergeti prin agentie? Este cam riscant sa mergi fara rezervare pt ca este in plin sezon si nu-ti garantez ca ai sa gasesti camere libere. In legatura cu medicul pot doar sa-ti spun ca am vazut o usa pe care scria cabinet medical, dar noi nu am trecut pragul ei deoarece nu a fost nevoie. In legatura cu mancarea pot sa-l asigur pe sotul tau ca gaseste de mancare la ora doreste; micul dejun incepe la ora 7.30 si se termina pe la 10, dupa care se aduce mancare la terasa, langa piscine. Atunci poate sa manance sandwichuri, paste, fructe, prajituri. In legatura cu spatiul de joaca sunt putin cam deficitari, adica au ceva amenajat, dar destul de slabut: un tobogan mic, unul mare si 2 leagane. Copilul cel mare insa daca suficient de sociabil poate participa la activitatile organizate pt copii la clubul lor, dar acolo se cam vorbeste in germana eventual franceza deoarece ei sunt majoritatea. Baietelul meu n-a vrut sa mearga cu toate ca intelegea germana; este un pic mai mamos si n-a lasat balaceala in piscina pt jocurile in interior. Pe fetita ta o pot asigura ca are la dispozitie 5 piscine unde se poate racori, bineinteles nu toate sunt pt copii; una este de doar 60 cm adancime, mai este una care are o intrare lina si lunga cu toate ca adancimea maxima atinge 1.45m, iar celelalte sunt de 1.60m si una de 1.90m. Mai este una mica cu jacuzii, dar eu n-am intrat in ea asa ca nu stiu cum e, dar baietelul meu s-a jucat si acolo, deci nu poate fi adanca. Jacuzzi-ul il porneau doar seara sau dimineata. Inghetata este atat pe terasa, langa piscina dupa ora 10, cat si la masa de amiaza sau seara, in restaurant. Mancarea noua ne-a placut foarte mult; este putin stilul nemtesc de mancare, dar noi suntem din Ardeal asa ca n-am avut de comentat. Oricum sunt foarte multe sortimente si nu stiu cat de pretentios ar trebuie sa fii ca sa nu-ti gasesti ceva de mancare. Despre curatenie am mai spus ca a fost foarte curat atat in camere, in holul de la receptie sau la piscina. Despre liniste nu te astepta sa fie prea multa, la piscine cel putin, pt ca sunt multi copii care se joaca si tipa, dar fetita mea de 2 ani reusea sa traga un pui de somn si pe sezlong langa piscina, era prea obosita de joaca pe plaja sau in apa ca sa mai aiba pretentia la linistea din camera. Nustiu daca ti-am mai spus in camera este foarte placut, liniste si ai aer conditionat pe care poti sa ti-l reglezi cum doresti sau chiar sa-l opresti cum faceam noi cand eram in camera; copiii incepeau sa stranute daca il lasam pornit mai mult de 10 min. Oricum era destul de racoare in camera pt ca atunci cand nu eram il puneam pe 23 de gradesi cand intram era foarte bine. Cred ca am raspuns la tot, daca nu mai revin cu raspunsuri. Voi cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Am vazut ca m-ai mai intrebat daxca se mananca pe serii si orele: da sera se mananca in doua serii prima este de la ora 18 pana la 19.30, iar a doua serie este de la ora 20 pana la 21.30. Noi n-am avut probleme cu masina, am parcat-o cand am sosit si nu am mai iesit cu ea decat cand am plecat. Nu este o parcare prea amenajata, adica ma refer ca nu este acoperita sau inchisa; la intrarea in parcare este o bariera si un nene care nu lasa nici o masina sa intre daca nu are rezervare. BNoi n-am avut nici o problema cu masina, e drept ca nu este o masina pretentioasa, doar un Cielo, dar e a noastra si nu ne-ar fi convenit sa ramanem fara ea bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Roxi multumesc din suflet pentru timp si rabdare .
Noi vrem sa plecam la sfarsitul lui august. Vom pleca prin agentie, doar ca nu ne hotarasem unde. Sotul meu inclina spre Grecia, dar eu nu ma incumet sa fac atata drum cu fetita cea mica. Asa ca ne-am orientat spre Bulgaria. Din ce am citit de la tine mai mult ca sigur vom merge in Obzor, ramane sa stabilim agentia.
Sotul meu e si el ardelean asa ca s-ar putea sa-i placa mancarea

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )


"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."


PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masaro spune:

salutare-merge cineva in albena pe 20.07. 2007?

Mergi la inceput