Mamici de iulie-august 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by jeni71

Lorinaoo1 pe mine ma dispera persoanele astea nesimtite. Le-am spus si la socra si la cumnata ca nu mai vreau vizite ca ma simt obosita si vreau sa stau. Le doare la pedala. Am spus de N ori ca dupa ce nasc nu vreau vizite sau dc e musai sa fie de maxim 1 ora la o cafea si atat. Dar nu ii intereseaza. Ce sa-ti zic de cumnata-mea care repet e suparat pe mine ca mi-am permis sa ii spun sa vina fara copilul mic care are varicela de 8-9 zile. cand ea dupa 5 zile de cand i s-a declansat varicela l-a dus in parc. Ma omoara oamenii astai care nu inteleg si fac doar ce vor ei. Probabil si eu si tu, dupa ce nastem cand o sa ne calce pe bataturi o sa-i dam afara din casa, daca cu frumosul nu inteleg.

Jeni31+


Jeni, eu nu le-as zice lor nimic. M-as da pe langa sot. Sa le zica el, ca doar sunt rudele lui. Fa-l pe el sa constientizeze ca ii afecteaza copilul lui unul cu varicela. Hai ca esti femeie si daca te iubeste il faci tu sa tina cu tine in disputa asta.
Eu am noroc ca al meu sot a fost plecat de acasa de la 13 ani (a facut liceul de marina), isi iubeste familia insa nu mai mult decat pe mine. Ma asculta cand ii zic ceva, insa nici eu nu i le zic patimas sau cu rautate fatisa.

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor!
Eu deja am anuntat ca nu mai pot primi in vizita pe nimeni. Si l-am influientat un pic si pe sotu ca si el refuza politicos autoinvitatiile.
Chiar daca am luat 12 kg - nu mi se pare mult - il simt pe bebe tot mai mare. Si la mine sughite dar cateodata seara da din picioare si cand loveste la buric ma doare. Il imping cu mana .
Voi cum faceti cu medicul de familie pentru bebe? Eu azi vreau sa merg la un cabinet din apropiere care are medic pediatru sa intreb ce si cum; am inteles ca in spital te intreaba unde sa-ti trimita dosarul...

Mioara 36+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anto stai linistita ca nu ma supar eu pe tine. si pt mine bb e "project number 1". imi e doar ciuda ca au aparut multe cand nu pot eu sa le fac.

blueiris bine ai reventi.

jeni nu poti sa-ti faci alt program cu sotul sambata si sa nu fiti acasa? sau sa inventati ceva. sincer mie imi e cam teama cu varicela asta. doamne fereste sa faci caci e tare urata in sarcina. iti spun ca eu sunt patita si sincer nu o doresc nici la dusmani. daca spui ca e nesimtita cred ca nu tine figura cu a spus medicul sa nu intri in contact cu ei caci s-ar putea sa fie purtatori de virus.
azi am aflat ca la alex in clasa au mai facut 3 copilasi varicela. deci eu cred ca tot nu scapam.
la noi e si epidemie de scarlatina si vreau sa-l trimit pe alex la bunici ca sa nu o facem si pe asta.

andicu te asteptam cu vesti bune de la nenea dr.

ioana mai ai putin si tu si gata. se pare ca stai tare bine la kg si dimensiuni.

oana cumnatii isi fac concediul la tine acasa? se pare ca lumea e cu susul in jos.
saptamana trecuta am chemat niste prieteni la noi si am pregatit o fruptura cu legume la cuptor plus o crema de zahar ars. sotul a uitat sa le spuna ca sunt invitati la masa asa ca ei au mers mai intai la restaurant sa manance. mi-au spuns ca nu se asteptau sa le pun eu mancare cand am ditamai burtica. si eu am ramas cu mancarea. dar a fost frumos din partea lor ca s-au gandit la mine.
legat de master sotul ma compatimeste. ma tot vede cum plimb cursurile de la un pat la altul. mai schimb si eu decorul. aseara am aflat ca am examen azi nu maine cum stiam eu, dar maine are alta grupa asa ca voi merge cu ei.
azi am iesit sa-mi mai iau no-spa si mi s-a facut rau la farmacie. am ajuns pe 7 carari acasa asa ca nu mai ies. sper ca maine sa ma simt mai bine.
de azi am inceput sa iau si centrum materna. mi s-au parut mai bune decat elevit.
cu medicul te-au sfatuit fetele.

m-am intins cam mutisor. merg sa stau in pat. va pup

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza!
m-am trezit cam cu -n sus azi...n-am inchis un ochi mai toata noaptea: pishu din ora-n ora (ca si-acu, de altfel), nu puteam respira, nu puteam sta in nicio pozitie...am plans, m-am zvarcolit, m-am tavalit....bebe e ghemotocita toata pe partea stanga, inca din timpu noptii, impinge sau simt io ca mi se strange toata burta pornind de-acolo si simt c-apasa si-n jos; cre'ca am luat-o iar cu contractiile, asa c-am bagat un gynipral si-un no-spa, vedem ce se-ntampla. joi merg la control si, la fel ca si unele dintre voi, este ultimul control pana la 1 iulie, caci dr. intra-n concediu; m-a pus in tema de cateva luni c-o sa ma lase in grija cuiva cat e ea plecata, da mie tot mi-e frica. teoretic, la colu meu rigid, n-ar trebui sa se intample nimic in perioada asta, da cine stie?! ma gandesc ca am doar 34+5 si ca bebe trebuie sa mai stea acolo ceva vreme.
azi voiam sa merg la infrumusetare (ma rog, eufemistic vorbind, caci la cum arat...), da nu-mi e nici macar a merge pana la coltzu blocului, unde e salonu. poate mai pe seara m-oi simti mai apta; oricum, tre' sa ma pensez, sa-mi fac manechiura, pedichiura...ca le cam tot aman de cateva sapt. si nu se mai poate. diseara are sotzu program de depanushat (cu crema, sa ne-ntelegem!).
vorbeati de sughitzat: si-a mea sughite aproape de fiecare data dupa ce mananc . simt miscari ritmice, in partea stanga jos, acolo unde are capshoru. si sughite saraca cate 15-20 min. culmea e ca, dupa ce termina ea, m-apuca pe mine!

poate mai scriu mai incolo, pate-mi mai revin, desi cre'ca ma duc in pat...ma simt nashpa rau de tot!!!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Of, Olguttza, ce rau imi pare ca te simti asa. Dar sa stii ca o zi e mai rea una mai buna. Si eu am avut ieri contractii nedureroase, insa parca tot timpul cand eram atenta era si bebelina incordata in partea stanga de mama mama. Si ma gandeam ca nici astea nedureroase nu sunt tocmai bune asa dese. Chiar daca altceva nu simt.

Si tot seara, sughita mititica 20 minute, insa daca schimb pozitia si stau pe stanga, parca ii trece. sau poate ii trecea oricum pana ma mobilizez eu sa ma mut...ieri eram pe fotoliu si a trebuit sa ma pun pe stanga (cica se oxigeneaza mai bine) si eram ca la yoga (nu vroiam sa plec de pe fotoliu ca ma uitam cu sotul la un film super pe DVD

Astazi insa sunt bine, nu mai am asa incordari multe, insa am mers la baie de cateva ori azi-noapte. Ce-i drept, inainte de culcare am baut aproape 1L de apa...mi-era o sete!

Pupici tuturor

Clau

33+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Lorina merci de raspuns, dar eu tot nu pricep cum sa editez semnatura cand scriu mesajul. Nu imi apare in fereastra asta si nici in cea de vizualizare a mesajului. Ori sunt eu mai , ori ...

Andreea saptamana 37 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mioara, eu la primul copil le-am zis la maternitate ca nu am medic de familie; si nici n-a avut miruna medic de familie decit dupa ce a implinit un an si ceva. Vaccinurile i le-am facut pe toate cumparate (infanrix), la clinici particulare. Am nevoie de medic de familie doar pentru eventualitatea unui concediu medical pentru ingrijire copil (doamne-fereste!).
nico, culmea e ca eu fac parte din grupul mamicilor care puteau sa ia si 25 kg si nu s-ar fi stresat; nu inteleg de ce iau asa putin in greutate ca doar basculez la greu. Nu mai iesi pe caldura afara, doar dimineata sau seara.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andreea, click pe optiunea "Profil personal" (in stinga paginii sau in meniul de sus). Apoi in dreapta o sa-ti vezi semnatura. O editezi, apesi pe vizualizeaza si repeti pina iese ce vrei. La sfirsit apesi pe butonul de jos care salveaza setarile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

andreea eu am incercat si merge. editezi numele intr-o fereastra de raspuns, dai copy, apoi mergi in profil personal si dai paste. sper sa te descurci

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am citit si eu asa din doi in doi asa ca daca nu raspund la toata lumea imi cer scuze.

Jadi spor la bronzat, hehe, acu' esti cu burta la soare vezi sa nu scapi copilul ca-l ia valul.

Stefania astea cu moliftele si citit ma lasa rece, mama este religioasa insa nu tine cont de asa ceva, adica ea spune ca a crede in Dumnezeu nu sta in molifte si citiri. Asa ca am avut noroc si la Cosmin ca am iesit afara de a doua zi dupa ce am venit acasa iar acum sunt aici si nu mai ntereseaza. Ah, si in biserica am intrat cu Cosmin la botez fara sa ma intereseze de moliftele lor si uite ca n-a cazut biserica pe mine. Dar fiecare face cum crede.

Valen Ce mai face Ines? S-o pup ei pe ea de grasuna si frumoasa. Ah, abia astept sa o jumulesc pe ea.

Lia felicitari pentru cei trei ani de casnicie, sa fie inca o suta de aici in colo fericiti si impliniti cu tot ce va doriti voi.

Monjum mai ai putin. Ca si multe alte fete de altfel. Cum se zice in popor, pana nasc eu va mosesc aici pe toate. N-are nimic ca voi o sa aveti deja experienta deci am pe cine teroriza cu intrebari de am nevoie.

Meda bine ai revenit pe la noi. Macar sa vii sa ne spui cand nasti.

Timi, Lavi asa cum spunea Anto eu lunea sunt libera si de obicei intru de acasa insa ieri si-a luat sotulache liber sa stam amandoi singurei ca doi porumbei (copilu' la scoala pana la 3) si n-am intrat. De fapt am fost la cheltuit bani. Va pup, voi sunteti ok?

Anto, AndraZ cum va mai simtiti?

Referitor la subectul zilei la mine nu vine nimeni neinvitat, soacra-mea deja zice ea ca nu vine ca sunt obosita dar ii mai chem eu la 2 sapt ca sunt de treaba si nu ma deranjeaza. Mama va veni in sept deci sa ma lase toata lumea in pace pana imi revin un pic.

Sa va zic ce am facut in weekend, sambata dupa serviciu am mers la cumparaturi si am cumparat tot ce aveam pe lista pt bebe, sterilizator, hainutze mai multe (fetelor nu m-am putut abtine si i-am luat doua rochite de mor, in fiecare seara le scot si ma uit la ele), cearceafuri patut, biberoane (mami Anya nu ma injura, sunt just in case) in fine tot ce mai ramasese pe lista, ieri am luat si monitorul bebe care e super, se aude clar si pot sa stau in curte ca o aud. Am fost apoi Duminica la Gulliver land cu fiu-miu care s-a distrat super bine, iar ieri cu sotul. Deci am avut un weekend maret.

Va pup, ma intorc la munca.

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput