Mamici de septembrie - octombrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Bai, eu m-am tirat... Daca ma luati cu hemoroizi, cu d-astea....eu am fugiat.... De parca daca am avea mai multe, ar sta mai linistita....Beah....

Bebe Yannis Edmond in evolutie



Vai ce bine-am ras....Se si uitau astia din birou la mine ciudat....Ce diXtractiv! Bolundoaco..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna ,

Am o veste bomba, analiza - urocultura a iesit negativa, asta inseamna ca nu este infectie, atunci ce pana mea am?????????/// si nu era suficient s-a anulat programarea, merg mai tarziu la cabinet sa-i las dr analizele, si sa vad ce zice, sau poate mi le citeste alta dr.
Eu cred ca nu pot sa stau asa, nu este normal sa ma usture cand fac pipi, voi ce credeti???????

V-am spus ca sunt profa si ca sunt diriginta la clasa a 12-a, azi am avut ultima ora de dirigentie, tare nasol.....abia am putut sa le spun cateva vorbe, daca mai spuneam ceva incepeam sa plang.......numai cand ma gandesc ca termina liceul(este prima mea generatie alaturi de care am fost alaturi 4 ani), si am fost alaturi de ei si la bune si la rele, mi se pune un nod....la cat i-am certat eu, mai ales anul asta... nu credeam ca o sa fiu asa emotionata( sa fie si de la sarcina?) cred ca vineri la festivitatea de inchidere nu ma mai pot abtine.....
Gata hai ca devin sentimentala si ma apuca



cecilia,27+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cecilia, e bine ca nu e infectie! Totusi, nu e normal sa usture! Nu e o candidoza? E normal sa fii mai emotiva in perioada asta. Ce materie predai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Cecilia felicitari pentru prima generatie IX-XII de absolventi!! La cat mai multe!! Eu imi amintesc si azi cum plangeam la sf clasei a XIIa, desi imi propusesem sa nu plang!!



Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

ia uite ce de profe avem printre noi...
eu nu am trecut de gradinita

Tomitza 27+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Fetelor am si eu nevoie de un sfat.
De vreo 15 minute a inceput sa ma doara stomacul, ma inteapa de ma taie transpiratie, am luat un No-spa si nu imi trece.............zic ca este stomacul pentru ca simt in burta sus si parca m-am si balonat si abia mai respir.........
Am mancat astazi un Cheesburger si acum putin timp niste covrigi.
Ati patit asa ceva? ce sa fie? Imi este cam teama.........
Bebe misca de zor in burtica, poate nici ea nu se simte bine.
Va astept cu sfaturi...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

aaaaaaaaa am uitat sa va spun ca am mancat si vreo 5 piersici si vreo 2 caise..........poate sa fie de la ele????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna mai gravidute,

Rar mai apuc sa intru,va citesc in schimb pe apucate,cand am un pic de timp liber.
Ca tot veni vorba de sex...des nu mai fac de mult,vorba Roxanei,parca as fi virgina,ma ustura,ma doare,parca am devenit o frigida.Am o intrebare,cand aveti orgasm vi se intareste burtica tare tare?Mi se intampla asa de la inceputul sarcinii,o fi normal?Acu' m-am trezit si yo.
Gema si eu mai am intepaturi in stomac,dar de obicei beau un pahar cu apa si trec de la sine.Insa chesseburger-ul ala...probabil de acolo.

Sabina Y. 26+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca m-am enervat, m-am chinuit sa postez aici ditamai mesajul, dupa ce ca nu imi merge netul si eram pe zapp, am pierdut totul. De abia a fost nenea ala cu netul dimineata, mi-e si jena sa sun la aia ca o sa creada ca am fantezii cu echipa lor tehnica. Mamaaaa si cat scrisesem.

Acum mi-e lene sa reiau tot mesajul, asa ca scriu in mare.

Prima chestiune sexul (Ana, rusine sa iti fie numai ca ne faci pofta!). Eu chef am, desi e drept ca prezenta lui BB nu poate fi ignorata. Mai greu si cu gasirea pozitiei dar merge. Ca sa o lamuresc pe Annisia, ma doare local, nu mi se contracta burtica. Ci muschii aia din interior si se opune rezistenta. Cat despre virginitate, nici eu nu mai stiam cum e pana ce am facut prima data sex dupa nasterea lui Alex si a fost tare greu, asa de greu ca am ramas cu un blocaj psihic vreo 6 luni pana am reusit sa revin la normal si relaxare.

Hemoroizi am, dar de 2 saptamani nu mai am pb nici cu constiptia nici cu sangerari. Mai postasem eu pe aici tratamentul, dar eu nu am mai apucat sa il fac ca nu au mai fost probleme. De fapt de cand si-a schimbat BB pozitia am scapat de problema asta, era doar presiunea lui BB.

Cecilia, e normal sa ai emotii, lasa ca dupa ce il ai pe BB o sa mai uiti de scoala! Tomitza, super idee cu concediul medical, uite la mine cum ma duc la nani o ora acum.

Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, Croco vechi e cel cu care statea intinsa pe jos, cel verde si mai mic din poza cu tunsoarea noua este intr-adevar ultima achizitie din Italia.

Ali, verzitura mica este chiar mascota de la Gardaland, acolo am si stat. La Gardaland nu am ajuns insa, povestisem in mesajul pierdut de ce, dar o sa mai zic eu cand revin cu detalii despre conced. Nu stiam ca stai aproape, de fapt pornisem sa stam in Germania si nici nu am intrebat de fetele din Italia. Pana la urma Italia am tot batut-o.


Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput