***Mamici de mai-iunie 2007***(68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

timur eu de asta ti-am si spus ca mi s-a parut travaliul insuportabil...din cauza durerilor puternice de bazin. Ajunsesem de nu mai stiam cand era contractie si cand era doar durere de bazin. Incearca sa dormi intre reprize...cat mai mult...daca poti. La mine durerile astea au inceput la 5 dimineatza si la 5 dimineatza in ziua urm am nascut...asa ca ai grija!!!!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Salutare si de la mine! Tonus bun, ziceti? Pai stati sa va povestesc despre azi, ca a fost o zi EXTRAORDINARA!!!

Azi a fost prima zi cu tati acasa, ca de cand venisem de la spital am fost numai singura...

1. De dimineata (eu m-am obisnuit sa nu dorm decat noaptea, ziua abia astept sa mai fac cate ceva, n-as dormi nici batuta ) am hranit copilul si am plecat in oras!!! Asta dupa ce am baut un pahar de Cola, primul dupa 9 luni de zile... Ce senzatie, ce libertate! Topaiam de fericire!

2. Am ajuns la magazin si cumparat niste felicitari fantastice, o tusiera curcubeu si am printat poze cu Dolofanel, asa ca le-am facut niste suveniruri la bunici si strabunici! Am lipit poza in felicitare si am pus amprenta de manuta si talpa Dolofanel - o minune!

3. Pe cand am ajuns acasa ma asteptau 2 pachete imense - in sfarsit a venit caruciorul, Doamne cat l-am asteptat! Pana am tras eu un dus sotulache l-a si montat asa ca am facut prima iesire! Iu-huuuuuuuuu!

4. Am plecat intr-un parc de pe strada mea, care e cel mai frumos parc japonez pe care l-am vizitat eu, facut pe niveluri, in adancime fiind un lac cu multi pesti si in mijlocul lacului o casa...Era si o nunta acolo, un soare extraordinar si muzica de orga...Parca eram in rai. Sotulache ma mai pupa duios si impingea mandru la carucior, copilul nostru dormea linistit in el, lumea se intorcea dupa noi, ca aveam niste zambete de parca stateam la pozat...Ah, ce fericire!

5. Dolofanel s-a trezit tocmai in casa din mijlocul lacului, apa clipocea in jur, pestii sareau...asa ca am scos un san si l-am hranit!! (nu erau prea multi trecatori ) Am mancat si a adormit la loc, deci functioneaza!!! Uraaaaaaaaaa!

6. Am ajuns acasa si....punand eu caruciorul ...mi-am dat seama ca tot ce era in jur nu se mai potriveste... Asa ca m-am apucat de mutat mobila in dormitor... Adica nu eu, sotulache (care m-a privit "gales" o data, dar imediat a convenit ca decat plansa pana la brau, mai bine muta tot - si a mutat. Am schimbat patul, am aspirat si sters pe jos etc. Acum inca mai am niste teancuri si chestii de pus la loc, dar ma simt for-mi-da-bil!

7. L-am schimbat pe Dolofanel si am realizat ca nu-l mai schimbasem de 5 ore, avea un pampers plin de pipi , dar o data iese omul pentru prima data din casa, nu?

8. L-am hranit pe Dolofanel, si intre 2 sani, in timpul schimbatului, mi-a tras un pipi gen fantana arteziana pe cinste. Faza e ca acum, in noua pozitie, pipi zboara direct in patul nostru...asa ca am mai schimbat o data lenjeria de pat (asta imi place si mai mult)

9. E cam frig si eu nu prea am haine groase, asa ca m-am chinuit sa-i dau o pereche de pantaloni. (Eu il tin numai in camasile alea de care va distrati voi, nu sunt chimonouri, si habar n-am daca numai in JP sunt asa tip...). Dupe operatiunea asta complicata, l-am pus la san...si dupa 5 minute ce vaz????????? Imi cursese celalat san de l-am facut fleasca! (Facusem si eu un dus si nu m-am mai imbracat, na...) Bravos...Iarasi l-am pus la schimbat (ca norocu' ca nu zice nimic, el e mai cochet ) dar am hotarat ca eu nu-i mai dau pantaloni, gata!

10. Am citit mesajele si nu mai pot de bucurie ca Andrada incepe "sa-si revina" si sa vina (mai des pe forum) Vezi ca Mica are ceva monitor cu video.

11. Am sarit in sus de bucurie ca s-a intors DidiAlex! (acu' serios - urmatorul an ar trebui sa fim in Germania, dar i-am zis lu' sotulache ca nu mai pot, vreau ACASAAAAAAAAAAAA Sa ma bucur si eu de noptile polare la lumina flacarilor semineului pe care l-am construit si nu l-am folosit decat o data...si de casuta mea...Ahhhhhhhhh, abia astept . In schimb mi-a stors promisiunea ca vara viitoare mergem o luna la Berlin, asa ca o sa calatorim si prin Germania sigur - nu ratam berica aia, Didi! )

12. Ma duc sa ma pun putin in pat, ca am 10 ore de foiala continua, si simt ca imi explodeaza spatele , pe urma revin cu felicitari si raspunsuri. De fapt, daca n-ar fi lohiile astea nenorocite, l-as astepta pe sotul meu in halatul cu pene

Ah, ce zi grozava, imi vine sa zbor de fericire!

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

chris lasa depresia la o parte
ai o familie minunata, doi copii de vis, frumosi si luptatori, care la fel ca si tine sunt puternici...ia lucrurile usor...si ai dreptate....nici una nu suntem super-femeie....dar simplu fapt ca te descurci cu doi copii, cu piata, cu curatenia...si cu toate celelalte...te face o super-mama...

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

blc lia: Ma mai lasa sapt asta, deoarece e mai bine ca nasterea sa se declanseze normal decat sa fie indusa. Daca nimic si nimic nici sapt asta, sapt viitoare (bb ar avea 42 sapt) il dam afara cu forta! Ca prea e lenes maimutoiul asta mic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare dragi mamici si viitoare mamici,

Noi suntem in perioada colicilor si ne chinuim foarte tare,parca nimic nu vrea sa-si faca efectul.

RAMONA7 eu am epidurala acasa luata de la municipal ca nu am folosit-o deoarece am nascut prin cezariana pana la urma.Daca nu ti-ai luat -o putem sa ne intalnim si sa ti-o d-au pe a asta.Este Perfix de Braun luat de la farmacia din municipal cu 700000 lei.

Pupici si nasteri usoare in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ia uite ca n-am stare pana vine sotulache de la al lui dineu oficial...Mi-am terminat si curatenia, v-am citit si pe voi:

Carrie, cum nu simpatie? Eu ti-am scris ca si al meu m-a capiat o zi, a vrut la supt din jumatate in jumatate de ora Cu o zi inaintea ta, cred. Fetele mi-au scris ca e puseu de crestere. Adevarul ca dupa, i-a trecut! Desi acum sta tot mai mult trez...tre' sa iau un bouncer curand...

Liviana, intre timp vazusem pozele! Ce bine e cu doi copii, eu va invidiez pentru dubla bucurie...si scenele in care ei incep sa vorbeasca, sa se joace, sa urle... Ah, vreau si eu!

Eu am aruncat niste pulpe de pui la cuptor, cu cartofi piure si salata verde, sotul meu abia asteapta cate o mancare din asta facuta "acasa". In rest noi avem noroc ca mai mancam cate o "cutie de pranz", se practica treaba asta la japonezi (are asa un asorteu de orez, peste, legume - e foarte ifetina, daca as cumpara eu ingredientele, mi-ar iesi triplu plus timp de gatit... Cand ies din magazin o bag la microunde, si pana ajung acasa e numai buna )

Miniuta, nu mai fi trista . Tot e bine ca ai cine sa te ajute...Mie in zilele astea de dupa spital mi-a fost tare greu singura acasa, as fi dat orice sa fie mama langa mine, sa-mi aduca mancare la pat, asa cum a facut toata viata...Tare mi-e dor de mama mea Si eu eram cam "meticuloasa" la facut curatenie...Dar zilele astea mi-am schimbat prioritatile. NU se poate sa faci chiar tot! Asa ca prefer sa ma bucur de momentele astea unice cu bebe, decat sa deretic. Peste ani, cand o sa ma uit inapoi, vreau sa-mi amintesc fiecare zambet al lui, fiecare progres...si nu faptul ca mereu am fost epuizata mergand la culcare, fiindca am trebaluit. Mai curat si eu, nu pot sa zic, dar cand va fi prea dezastruos o sa chem de la primarie (aici asa e, imi place tare chestia asta in Japonia, tot e organizat de primarie; ai nevoie de ajutor, ti-l dau ei = pe bani, dar macar nu trebuie sa caut prin ziare, personalul e de incredere). Si sigur faci tot ce e bine pentru bebe! Nu stim, nimeni nu stie dinainte, dar invatam din mers, nu? Nimeni nu-l iubeste mai mult si sigur-sigur bebe o sa ne iubeasca cel mai mult pe lumea asta pe noi! Nu e asta cel mai minunat lucru posibil? Ma gandesc tare de tot la tine!

Chris27, acelasi lucru ti l-as scrie si tie! E greu, e foarte greu, dar in acelasi timp e si frumos, nu? Tu esti o luptatoare si o curajoasa, ai demonstrat asta de atatea ori. Haide, nu mai fi deprimata - am doua amice care nu reusesc sa aiba copii, au o tristete in ochi de nu o pot descrie, una din ele a slabit asa de tare... Fiecare ar da orice sa schimbe cu tine, cu noi! Te pup tare!

Raluca, nu ma gandeam la cofeina, ci la chestiile artificiale...Ozzy Osbourne zicea o data in show-ul familiei lui: "cafeaua duce la Red Bull..dar Red Bull-ul duce la droguri. Bautura asta ar trebui scoasa de pe piata". Acu' nu stiu cata dreptate are, in studentie mai beam si eu si nu m-am drogat niciodata Dar daca nu combini cu zilele de cafea, poate e ok.

Cu contractii si dureri...la mine n-a fost nimic regulat, n-am avut contractii (nu le-am simtit)...cu 2 zile inainte am avut dureri ca la ciclu, pe urma cand au inceput contractiile, am si nascut..nici dop n-am avut, doar cand aveam scurgerea rozalie dinainte de nastere, erau niste bucatele gelatinoase foarte mici (poate...5-6 bucatele???) Eu tine nu-ti pun majorete inca (Tu ai comandat de pe BabiesRUs? Merge cu daibiki ala??)

Blc_Lia, asa ziceam si eu...era mai bine in RO din anumite puncte de vedere....Nu de inducere (ca asta au refuzat-o din start!) dar mie nici macar n-au vrut sa-mi rupa apa!!! Aveam dilataie 10 si impingeam de 3 ore cand a explodat, in urletele mele...pai asta e treaba??? Sper sa fie totul bine, ne gandim la tine

Addinel &fetele!

Nicoll, tare dulce micutul! Bine ca sunteti bine!

Dyonise, bine ai venit!

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Voiam sa va intreb si eu o chestie:

Eu Garmastanul l-am aruncat din spital, ca nu m-a ajutat deloc, plus ca e amar ca naiba. Medela m-a vindecat, de cand am iesit din spital nu mai aveam nimic! Acum mai pun din cand in cand, mai ales dupa dus, sa se faca pielea moale (desi imediat imi porneste laptele, fantana... )

Da' ce fac cu Bepanthenul??? E bun pentru crema de fundulet bebe? N-am gasit nici una grozava pe aici, precis sunt dar nu stiu eu sa citesc...

Raluca, tu ce diaper cream ai?

Lia, tu stii de gama www.amazon.co.jp/%E3%83%A1%E3%82%A4%E3%83%A1%E3%82%A4%E3%83%99%E3%83%93%E3%83%BC%E3%82%B9%E3%82%AD%E3%83%B3%E3%82%B1%E3%82%A2-11003-%E3%83%A1%E3%82%A4%E3%83%A1%E3%82%A4-%E3%83%99%E3%83%93%E3%83%BC%E3%82%AF%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%83%A0%E3%83%87%E3%83%AA%E3%82%B1%E3%83%BC%E3%83%88-60/dp/B000GWWPZA/ref=sr_1_4/249-8759442-9737948?ie=UTF8&s=baby&qid=1181467538&sr=1-4" target="_blank">asta australiana? E tot ce gasesc eu in engleza, si fiindca e organica...

Funduletul lui Dolofanel e cam rosu de la sters cu atatea servetele...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by dyonise

salutare mamici si pitici. ne primiti si pe noi in club? puiutul meu, Teodor, s-a nascut pe 3 mai 2007, la Polizu, 3750 kg, 51 cm, nastere naturala. sanatos tun.ceea ce nu i-a impidicat pe cei de la neonatologie sa-mi spuna la 2 zile dupa nastere ca are nevoie de o operatie pe colon!
dar am scapat cu bine, evident, fara nici o operatie.




Bun venit printre noi!
Si eu am nascut la Polizu!Crima acolo, nu-i asa?
Eu ziceam spitalului -SRI!BIne ca a fost de nota 20 dna dr Oprescu Dana ca altfel......era vai de noi!!!!!!!!





Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Elteka, ce ma bucur ca te simti formidabil!Parca
ne mai dai din optimismul tau!Mi-a placut ce-ai spus azi, tare faza cu Dolofanel pe care l-ai tot schimbat....si....Dolofanel e un dulce!Sa va bucurati de el!





Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici & mamici,

nicoll, felicitari pentru bebe luptator!!
dyonise, bine ai venit!
Sa va traiasca bebelusii!

Lulu, Timur, asa am avut si eu travaliul - aproape ca nu am simtit contractiile (daca ma intrebi acum, nu mi se pare ca am avut) - dar niste dureri in simfiza pubiana de ma suiam pe pereti

Androix, cererea de salariu bonus din 2006 trebuie modificata - din "salariu brut" in "salariu mediu pe unitate". In rest e ok

Didi, bine ai revenit !!! O sa sarbatorim 3 zile si 3 nopti - 1, 2, si 3 iunie

Elteka, pai asta ziceam si eu, mi se pare ca e leita taicasu! Ce activa esti si ce plina de energie! jos palaria. Eu abia azi am inceput sa ma mai fatai prin casa, pana acum nu puteam sa stau 10 minute in picioare de cand nu am mai luat antiinflamatorii

Androix, Andrada, Ali24, Mica, Carrie, merci mult pentru raspunsuri!! M-ati mai linistit.
Azi dimineata ne-a cazut si buricutul. Pe noi nu ne lasa pediatra sa iesim din casa 3 saptamani Dar nu pt ca are bebe ceva. Asa zice ca tb sa se faca cu fc nou-nascut. Si nu ne lasa sa dam pe buricut decat cu spirt. Mie mi se pare cam panicoasa si nu imi place - insista si cu completare... O sa ma mai duc si prin alte parti

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput