Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetele.
Tocmai am venit de la dr. si l-am vazut pe pui mic la eco....are 6.6 cm...a crescut! Nu stiu cum au reactionat sotiorii vostri la prima eco, dar al meu azi, cand l-a vazut pe pui, avea lacrimi in ochi!

Ellis, nu te descuraja, stiu ca treci printr-un moment greu si e normal!Eu m-am hotarat sa nu fac TT decat dupa intalnirea cu Iosup, tocmai pt. ca mi-a fost teama de un eventual rezultat care sa ma dea peste cap...iar eu am 36 de ani, deci e risc marit! Oricum, chiar daca o sa faci amnio, eu zic sa mergi pe mana lui T, nu am auzit pe nimeni sa fi avut probleme dupa ce a facut amnio la el.Eu, chiar daca nu mai sunt pacienta lui, daca Doamne fereste ar trebui sa fac asta, m-as duce la el.
Bafta multa, curaj si incredere in DD, totul va fi bine, vei vedea! Sa ne dai vesti,ok?

In rest, va pupic pe toate si sa auzim de bine!

Valentina 12+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Vreau sa salut toate gravidutele dragi!
Am intrat si eu dupa o lipsa indelungata motivata..
Am aflat intre timp k vom avea o fetita si as vrea sa rog si eu pe cineva care se pricepe sa adauge in listuta un carucior roz si numele bebelinei Amalia Miruna.Multumesc anticipat!
Suntem f incantati si eu si sotul de ce ma vazut la echo luni!Era atat de activa si de frumusica ..la un moment dat i-am vazut si fetisoara..
Vroiam sa va intreb cum sa fac sa imi apara si mie carucior roz la semnatura.

Cristina,
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MULTUMESC FETELOR, MERG PE MANA LUI T., SUNT SIGURA CA BEBICA MEA ESTE BINE, NU SE POATE ALTFEL; DECI ZILELE ASTEA FAC AMNIO SI CU SIGURANTA DOAMNE DOAMNE NU NE LASA!

SPER VA VIN CU VESTI BUNE!


SA FITI SANATOASE CU BEBEI CU TOT!


Ellis
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Ellisma voi ptr tine si bebelina sa fiti bine,sigur ca doamne doamne nu te lasa,el te-a binecuvintat cu acest sufletel si tot el il va ocroti te dulce si asteptam vesti.
Cristina sa iti traiasca mititica,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Vali sa iti creasca puiul mare si sanatos,referitor la reactia sotului,eu debia vineri voi afla cum va reactiona(si sint tare curioasa)ca atunci va fi ptr prima data cind merge cu noi.

MIRELA 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Ellis,multa sanatate si lui bebe si tie! Am citit despre multe cazuri in care rezultatele au iesit proaste in timp ce bebeii erau sanatosi tun...
Este bine ca te-ai hotarat totusi sa faci amnio, sa nu stai stresata toata sarcina. In general, copii cu Trisomie 18 nu traiesc decat cateva luni dupa nastere.
Sa stii ca daca mergi la un doctor bun aceasta procedura nu este asa riscanta cum se spune- printre cei mai buni stiu de dr. Tutunaru si dr. Predoi (sau Preda). Dureaza f. putin, nu simti mare lucru, sunt atenti/si specialisti f. buni astfel incat procedura sa fie cat mai putin invaziva. Atentie, sa nu ai RH negativ si sotul pozitiv; in acest caz cred ca trebuie facuta preventia izoimunizarii.

"Triplu test este o metoda de screening pentru trei markeri din serul matern si anume determinarea nivelurilor serice ale alfa- fetoproteinei, estriolului neconjugat si a gonadotrofinei chorionice.
Testul necesita o cantitate minima de sange venos si se efectueaza intre saptamanile 14-21 de gestatie.
De notat, testul are valoare orientativa. Majoritatea gravidelor la care se obtine un rezultat pozitiv pentru trisomie 21 ( sindrom Down), trisomie 18 (sindrom Eduards) sau defecte de tub neural poate avea un copil probabil normal. De aceea un rezultat pozitiv necesita testari diagnostice suplimentare- amniocenteza.Pentru ca testul sa fie concludent, el bazandu-se pe corelatia dintre varsta sarcinii si determinarea cantitativa a markerilor serici, este important ca inante sa se efectueze o ecografie pentru stabilirea varstei gestationale reale, prin biometrie fetala"

Prenatal diagnosis of trisomy 18 is possible with an amniocentesis and chromosome studies on amniotic cells

Bafta, sigur este bine; fa-o, sa scapi de griji, stii ca stresul nu face bine lui bebe!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

In primul rand HAI ROMANIA

Noi suntem bine, chiar foarte bine !Titicii au 7.33 si 7.25 cm! translucenta nucala e 0.62 la amandoi, le-a masurat caputurile si alte masuratori ...le am pe DVD.Unul facea nani..l-a zgaltait dr. un ic si s-a trezit si s-a intors cu la noi. Celalalt era pe spate cu piciorul si cotul indoite, parca facea plaja pe sezlong. Sunt destul de apropiati unul de celalalt si stau in pozitia 69 unu fata de altulPlacenta care era mai jos si putea sa-mi faca probleme s-a ridicat De sex nu mi-a zis nimic desi am studiat cu Tati DVD-ul si noi zicem ca si ! Dr. a zis ca-mi spune la urmatorul eco, care va fi peste 3 sapt. cand o sa fac si TT! Vineri o sa-mi fac analizele! Utrogestanul il reduc la 4/zi si gravibinonul 1/10 zile! Poze va pun maine! Si am voie la plimbari usoare

va pupam



PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Pussi ma bucur tare mult ca titici sint bine si sanatosii,debia astept sa vad pozele,cred ca celalalt titic vrea sa va tina in suspans. tie si titicilor

MIRELA 12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Doamnelor, si eu urasc calcatul, imi este poate cea mai "antipatica" munca casnica!!!Nu stiu cum se face, dar si la mine se strange cate un munte de rufe, la aproape 2 zile spal.Daca mai pleaca sotl in delegatie si copilul la tara,chiar ca m-am scos-bineneteles ca le pun mai multe decat trebuie, iar la intoarcere le arunc pe toate la masina; in plus, la tara copilul trebuie schimbat de mai multe ori/zi.
Intr-un fel imi merit chinul legat de calcat, inafara de chilotii si sosetele mele si ale sotului calc aproape tot. Acest obicei mi-a ramas de la Sebastian si nu stiu cum sa scap de el.In primul an ii calcam absolut tot (si sosetele si prosoape) sa fie sterilizate suplimentar, am zis dupa sa o las mai moale, dar si acum procedez la fel.Daca nu ii calc sosetelele, mi se pare ca sunt urate, ca nu stau frumos .In curand o sa am inca un "musteriu" in plus, la care chiar ca o perioada va fi obligatoriu sa calc tot!
Adinag,bine ai revenit! A fost si la mine o saptamana cu tentativa de eruptie masiva a cosurilor (pana acum am avut fata f. curata, atat in adolescenta cat si in prima sarcina). Vad ca mi-au trecut si fata mi s-a "luminat" super-frumos. Acum folosesc o crema de la Floritene (Elvetia) cu nu stiu ce extract de castane indiene-speciala pt. tenul cu probleme; este ieftina si imi prieste f. bine, mai bine decat altele mult mai scumpe si cu pretentii mai mari....
Mihuta, in timpul sarcinii cu Sebastian parul mi-a crescut f. frumos (se spune ca "vinovati" ar fi hormonii de sarcina); din pacate, dupa sarcina a cazut masiv o perioada de cateva luni!!!!
Petronela,lasa ca pana vii in Ro o sa iti fie ocupate gandurile si cu asta, iar dupa ce te intorci mai ai putin timp sa te stresezi cu gandul la nastere...O sa treaca timpul mai usor!



Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari Pussi! Hai ca mai ai putin si afli!!!


Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Cristina, felicitari pentru fetita, v-ati decis asupra numelui ?

Pussi , ce aglomeratie la tine in burtica, sper sa nu-si pastreze obiceiul de a dormi pe rand cand se nasc

Ellis, multa bafta la amnio, stai linistita ca amniocenteza se face sub suprabeghere stricta, prietena mea a facut doua si nu a avut probleme din cauza asta. Ea le-a facut la dr Albu, ca el ii urmarea sarcina. Noi am discutat acasa si daca am sa am risc mare la TT am sa fac amnio cu doctorul meu (Vladareanu). Sper sa nu fie cazul, fireste dar iau in calcul si aceasta posibilitate.

Anacami, eu la par nu-mi prea dau seama, ca mie imi crestea si inainte foarte repede. Dar sper sa nu imi pice prea tare dupa nastere...

16s + Sophia 80%

Mergi la inceput