Clipe din trairile sufletelor noastre...(15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Marce esti mortala cu pachetele de bb mic si bb mare
Si eu credeam ca voi avea o fata de vreo 4 kile, blonda (sau blond-roscata ca Robert) si grasuta... si am nascut o pisicuta de abia 3 kile, mica, urata, neagra dar si-a revenit repede

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Neatza! A trebuit iar sa extrag copilu' din mormanul de cursuri (a retinut ca in birou se gasesc chestii interesante) si am depus-o urland in patut cat sa beau si eu o cafea tare, ca am mare nevoie :)

Alma, si mie de cazaturi mi-e teama, ca e prostuta si vrea se urce peste tot, si apoi se arunca dupa diverse jucarii fara sa se mai tina de nimic... si stiu ca sunt inevitabile cucuiele si vanataile, dar tot frica mi-e.

Gabi, am simtit si pana acuma ca sunt mama, putea sa ramana asa ca era ok :)) Am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne bucuram si savuram problemele fiecarei etape, in ideea ca oricum urmeaza altele si mai si.

Marce, pe bona am gasit-o intreband in dreapta si stanga. Mi-a fost recomandata de o prietena. A fost bona mai multi ani, am mai verificat si recomandarile altor parinti la care a lucrat. Ii dau 3 milioane pentru 4 ore in care nu trebuie de fapt decat sa scoata copilul la plimbare sau, daca nu e vreme buna, sa-l distreze cat eu lucrez, eventual sa-i dea ea sa manance daca e ora mesei. Asta pentru inceput, ca daca totul mege bine vor fi treptat mai multe ore, mai multe de facut, mai multi bani... Nu e din zona mea, asa ca ii decontez si abonamentul de metrou. Am vorbit cu mai multe cunostinte de-ale mele care au bone si ele m-au sfatuit cam ce chestii s-o intreb, la ce sa fiu atenta... plus ca o prietena de-a mea care a lucrat la o agentie de plasare bone, unde le facea testarea psihologica, a participat si ea la discutia noastra si a "testat-o" putin, deci sunt linistita ca e totul ok. Mai ramane sa-mi rezolv eu piticii de pe creier si s-o las pe femeie sa-si inceapa treaba, ca acum e momentul, cat stau si eu acasa.
Cu hainutele nu-ti mai face probleme, ca n-are nimic daca nu-i vin perfect. Sara a fost asa de micuta ca intrau 2 ca ea in cele mai mici hainute...

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

neatza,
iarasi am pierdut sirul.... ca aveti spor la scris...
eu scriu pe scurt, cu luchitza un bratze....
mai nou, se trezeste la 3 ore si noaptea.... ca sa ma dispere pe mine, cred..
colegii mei au hotarat sa ma scoata la dans o data pe luna..
marce, prietena mea, desi nu are copii, se descurca de minune cu luca
o sa incerc sa revin mai incolo... chiar e greu sa scriu cu un deget
dar vroiam sa va salut si sa va pup...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

deci inca odata incerc, poza cu Lili, si cu buretele minune.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Eu am cam pierdut sirul, smorio ce spor aveti la scris.

Nici in zi de azi nu sunt sigura daca miercurea viitoare zbor la Timisoara, inca nu au venit actele pe care tre sa le iau cu mine, inca nu am luat bilet de avion, parca vad ca lunea viitoare ma dau peste cap sa le rezolv pe toate, ca deh.
Mi-au cerut astia aici 360 de euro pe belet pana la Timisoara, zau nu e nimic mai iefti spre Romania? Astia nu au auzit de lowcost airlines?
In rest, vineri le-am cumparat copiilor un pat supraetajat. Andreas doarme sus, si Yasmin jos. Sa va spun cam cum merge cu somnul:
-vineri noapte am dormit eu sus la Andreas pt. ca mi-e frica sa nu cada din pat, cu toate ca are un coviltir ca in filmul "Satra", spre dimineata m-a strigat Yasmin, deci am coborat pe scara la ea.
-sambata noapte am adormit sus si m-am trezit jos cind m-a chemat Andreas iar sus.
-azi noapte Yasmin a facut circ ba ca o doare urechea stanga, apoi cea dreapta, pus picaturi in urechi bibilit, etc, apoi dupa juma de ora de liniste a inceput sa urle ca o doare burta, atunci stiu mereu ca sunt istericale, am scos-o pe balcon cu urlete si tipete, si ca prin minune dupa 5 secunde de stat pe balcon am pus-o in pat si a adormit bustean intr-un minut, dar am dormit langa ea, tot cu mana pe fruntea ei sa vad daca nu face febra - nimic. Andreas a coborat azi noapte si a mers la pipi, fara probleme, uff mor de groaza sa nu cada de acolo, doarme la 183m inaltime.
Revin ...


>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Looooomeeeeee,loooooomeeeeeee.......

Am aterizat! Mi se lua o piatra de pe inima,ca am vazut ca a scris marce.....Marce,noi nu te gonim,ce ai? Mie imi era teama sa nu fugi tu si sa nu ne mai bagi in seama,daca o sa fii mamica cu tatic.....

Mi-am luat analizele.Punct. Ce? Mai tre sa zic ceva?
Colesterol mare,calciu si magneziu la limita inferioara si niste nush ce bilirubine care au iesit naspa.....
Nush ce legatura au toate astea cu faptul ca eu imi pierd mindretze de plete,dar ma voi stradui sa aflu.Pe joi,incolo,ca era taaaare ocupat domnul doftor ca sa mai poata sa citeasca si analizele mele....

Punctul doi: sint o nesimtita! Iarasi punct! In fiecare zi incep sa tin regim.In fiecare zi cind vin acasa,ma arunc in mincare mai ceva ca plonjarile in apa.....Si bag,si bag,si bag.....
Atit am avut de zis!

Alaltaieri am luat si eu avocado,ca innebunisem sa stiu cum e.Si am facut cu maioneza si cu ceapa......e un deliciu,oameni buni! Un deliciu.....hmmm.....pt.cine nu tine vreo cura

Alex,la ce film te referi? Ca io am zis de mai multe.
"Diavolul se imbraca de la Prada" il obtin abia maine,dar azi am achizitionat "The Illuzionist" si "Memento"....sper sa apuc sa le vad in seara asta,inainte de a merge in lumea viselor.

Si apropos de ce zicea Alma,am visat si io ceva azi-noapte: ca trebuia sa plec cu avionul undeva.Eu,car nici in cosmarurile cele mai urite nu as avea intentia asta.Si primisem si niste bilete pe care scria maaaare:37,33!
M-a marcat cifra asta.O am si acum in fata ochilor! La naiba! Io nu cred in vise!

P.S.Scuzati incoerenta.Probabil de la colesterol

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

M-am lamurit!
bilirubina neconjugata: 3mg/dL...valori normale: 0.0-1.1

La mine,3!
Iaca ce zic specialistii:

Bilirubina indirecta (neconjugata), Valoare Normala : 1.0 mg/dl sau 18 umol/l
Crescuta : hemoliza, transuzii, Sickle Cell Anemia, hematom în resorbtie, hepatita, ciroza, sepsis, insuficienta hepatica congestiva, cancer, insuficienta hepatica, Gilbert, Crigler - Najjar.





BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Brenda, iubita...nu o sa fug nicaieri. N-aveti voi norocul asta! Doar nu o sa va las sa va faceti de cap!...fara mine.

Cu analizele..ti-am zis. S-ar putea sa nu fie hepatita dar cel mai probabil e o suferinta a ficatului. poate reusesti sa faci si restul de analize de singe, specifice pt ficat, si du si un pipi (sumar urina) la laborator...asta neaparat.(dak e hepatita iti pune diagnostic pe loc). In rest, vezi dak te-ai ingalbenit pe la oki (adik in albul okilor) si pe pielea corpului. (desi asta e cam extrem si nu se intilneste la toata lumea).
Treci la regim, pina una-alta, si odihna muuuuulta! Si vezi k sint niste tratamente naturiste pt ajutarea ficatului, k si nusht ce ceaiuri ...am tot auzit de la diverse persoane k sint f bune. Poti sa incerci, k nu iti fac rau. Oricum, se cer un pic mai multe analize si inca o vizita la dr pt k in functie de rezultat, iti da si medicamente, tot pt ajutarea ficatului. (desi tot ce se poate sa gasesti variantele homeopate si sa nu fie neaparat nevoie sa iei medicamente...totusi, sint bune...crede-ma..k eu am avut hepatita acum mai multi ani si mi-am revenit super bine).

pup pe toata lumea....iar,

Marce 35+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006


Vine bebelina mea, Lara-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buan seara!
Abia imi tin ochii de somn si sper sa reusesc sa scriu cate ceva pe forum. Am tinut neaparat sa intru ptr ca asta seara, abia ce am ajuns, mi-am recuperat copilul (era la Bunutza ca ea avea treaba si l-a dus la ea, desi stie ca prefer la mine, unde casa este mult mai sigura ptr el) si cand m-a vazut la usa a intins manutele si a zis: "TATA". A zis TATA, nu Ale. Bunuta zice ca nu e prima data, ca m-a vazut mai sa lesin si nu stia ce m-am blocat asa. Ea nu stia ca de fapt eu nu-l auzisem niciodata pana acum.
A doua veste buna e ca nu mai vrea bibe. L-a invatat Bunuta cu sticluta din acea cu dopulet prin care iasa incet (chiar de la sticlele de energizant) si cum ii dau bibele scoate limba, cam asa. Dar nici nu se mai da in vant dupa lapte. Cu sticluta a baut jumatate de litru de apa si normal ca a facut kk de 2 ori una dupa alta.
Am stabilit cu Monika daca ma extind, sa se ocupe ea, chiar daca e sa nu ramanem impreuna, poate fi o sansa ptr ea. In plus eu stiu sa pastrez relatia de prietenie si dupa si asta nu va impiedica colaboararea. Momentan nu ma gandesc la asta, ci la a avea incredere in cineva in primul rand si la a face ceva ptr ea.
Marce, un copil oricat ar avea la nastere, tot va incapea in hainutele numarul 18/20 (e cea mai mica masura) ptr ca la lungime cat poate fi? 49-52 cm. Si nu te mai stresa, ca va lua in greutate dupa accea, oricat ar fi de pisicutz.
Brenda, imi pare rau ca au iesit asa rau analizele, dar vei lua tratament si te faci bine. Nu iti mai fa ganduri negre degeaba. Si eu daca ar fi sa ma iau dupa medici, trag un concediu medical, numai sa mi-l aprobe sefu1.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Am ceva noutati pe care vreau sa le impart cu voi.

A iesit expertiza medicala a lui Ex, e considerat bolnav psihic, diagnosticul "psihoza", deci nu mi-a dat in cap su buna stiinta, fac haz de necaz, asta are avantajul pt el ca nu va fi bagat la zdup, apoi dezavantajul ca divortul va fi pronunta abia in iulie, cind se implineste anul de partaj, si avantajul ca fiind bolnav nu va putea lua copiii, atita timp cit sunt inca mici in concediu cu el, sau sa-i vada nesupravegheat. Mi-am adus aminte de momentul in care, dupa ce l-a luat politia, m-a sunat politistul la telefon sa ma intrebe daca nu cumva l-am provocat, sau daca a mai facut scandal, si cind i-am spus ca e prima data cu scandalul, mi-a raspuns ca in cazul asta ar trebui sa-l iert, ca poate nu a vrut, si daca sunt sigura ca intr-adevar nu l-am provocat.

In alta ordine de idei, saptamana viitoare voi veni in Ro, itinerariul va fi miercuri 31-vineri 02 Timisoara, vineri zbor la bucuresti, sa ma intalnesc cu niste prieteni, si duminica inapoi in germania. Pt. fetele care nasc, sau au bebici mici am o sumedenie de hainite de la ai mei pe care le cadorisesc cu draga inima. Dati un PM.


>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput