Clipe din trairile sufletelor noastre... (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Yagmur, ma bucur ca esti bine!
Cu tensiunea sper sa n-ai probleme!

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Aaaaaaa,ce leneveala pe aici......
Ce e,lume? E vineri si va ascundeti? We incepe maine.....

Sint libera maine,duminica si luni.Dar am program incarcat:smotru la casa sora-mii(pe care in sfarsit a terminat-o),asta simbata si duminica,Diana are concurs.....emotii mari,mai ales ca sintem in shucar cu mai marii!
Marce,vii?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna seara! Ce bine e vineri dupa-amiaza cand urmeaza weekendul!
Marce, mi-a placut porcul, am vazut asa ceva si pe la noi, dar era mai scump, voia fata mea sa-l ia cadou pentru o colega. Imi place melodia pe care o canta! Cum mai stai cu burtica?

Brenda, poate termini mai repede cu smotrul si mai stai si pe net, ca greu mai da omul de tine! Nu mi-ai zis ce-ai rezolvat cu sarbatorile, esti libera sau nu? Bafta multa Dianei la concurs! Cand are, sambata sau duminica?

Ce fac absentii nostri? In primul rand Ioana, cine mai stie de ea? N-am mai vazut-o nici pe mess de mult! Iar Cati vad ca se tine de cuvant, nu vrea sa ne mai vada!

Ce faceti de Craciun? Eu am primit o invitatie la o pensiune din judet, cu niste prieteni, nu e asa scump, iar pentru copii nu se plateste. Ma mai gandesc daca merg sau nu...


Diana si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

quote:
Originally posted by alma
Ce fac absentii nostri? In primul rand Ioana, cine mai stie de ea? N-am mai vazut-o nici pe mess de mult!



Am mai vb eu cu Ioana, mai are putin si se muta in casa noua. Inca face naveta bucuresti-ploiesti. Iar Catalina e la gradi in Ploiesti.





"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus


http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mey,am constatat ca mi-e bine cind nu stau cu orele la calc.
Nu asta e motivul absentei mele,dar m-am simtit atit de naspa in ultimele zile,incit am zis ca chiar am ceva.
Oi avea,mai stii?

Alma,am vazut,am pus virgulele aiurea,Diana are concurs duminica.Dar asa concurs plin de amar,nu doresc la nimeni.Noroc ca sint tare si o incurajez,incerc sa-i redau increderea pe care i-o distrug altii.....

Cu sarbatorile inca n-am abordat problema,a cam fost vilva la noi zilele astea,si directorii nu fura de prins.....dar...ramine in picoare!

Cati m-a abordat pe mess,inteleg ca ne citeste,dar probabil ca i-a scapat ca lucrez la 8 ore zilnic si o fi asteptat sa-i raspund.Recuperez saptamina viitoare!

Ril,daca mai vorbesti cu Ioana,spune-i ca o asteptam cu drag!Si ca nu scapa de sindrofia de casa noua!
Aseara la "ziua Judecatii",pt.ca a fost cu copii s-a uitat si Diana.Era un baietel care semana cu Vali al tau,o clipa am crezut ca este el.Chiar,cu Cati la munte ai fost sau nu,pina la urma?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salve,
M-am adunat si eu pe acasa. Parca nu ma pregatesc de nastere.. asa umblu toata ziua...
Iar acum, lucrez ceva ptr job. M-a rugat colegul meu sa-l ajut si cred ca mi-am facut de lucru pentru la noapte....
In rest, m-am tuns si m-am aranjat ptr maine seara sa fiu si eu frumoasa la balul de Craciun. Din pacate, inca nu am probat rochia.. poate nu intru in ea sa vezi ce panica bag atunci...

De Craciun, eu am planurile deja facute. O sa stau cu si cu ai mei.... Sper sa fie bine, ca n-am mai stat de mult cu parintii mei... cam de 14 ani stam in case separate...

Seara placuta, un weekend plin de bucurii.. si ne mai auzim noi zilele astea....

V-am pupacit pe toti

Yagmur 38 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna seara tuturor!
Noi ne pregatim sa plecam acasa de Craciun si abia astept, n-am mai fost deloc acasa de la Craciunul trecut. Insa nu stiu ce e cu mine, toata atmosfera asta de sarbatori care se apropie, pe care de obicei o iubesc la nebunie, acum ma deprima... si mi-e ciuda ca nu reusesc sa-mi revin, doar e primul Craciun cu Sara, e prilej de bucurie... Ma tot gandesc ce fericita eram anul trecut pe vremea asta cand, dupa ce ne despartisem de vreo 2 luni, dl. "tata" a reluat brusc si din proprie initiativa relatia, parea foarte implicat, parea ca s-a dat pe brazda, iar eu chiar am crezut ca o fi meditat profund in alea 2 luni si se hotarase ce vrea, si credeam ca totul va fi ok. Iar acum retraiesc fara sa vreau momentele acelea si imi apare dureros contrastul intre ce credeam ca va fi si ce a fost pana la urma. Nah, ca m-am lasat dusa de val si o s-o dau in depresie de-a binelea. Ma enerveaza ca sunt in starea asta, trebuie sa ma gandesc ca ce-a fost a fost si tot ce conteaza acum e ca am minunea asta de fetita.

Yagmur, distractie placuta maine!

Marce, foarte haios purcelusul, m-a amuzat.

Brenda, multa bafta Dianei la concurs!



Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna seara, doamnelor!
Asa-i ca nu v-am lipsit?

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza!
Poftiti la cafea calda si aromata si la briose!
Nu le mai fac poze,ca ma grabesc!

Alex,mie,cel putin,mi-ai lipsit.N-ai simtit?...

Ameera,iesi afara din butoiul ala cu melancolie blegoasa,ca nu-ti face bine nici tie,nici copilului.
Bucura-te ca ai doi parinti.bucura-te ca ai un copil minunat,bucura-te ca esti in sinul familiei de sarbatori,bucura-te de viata.
Te rog eu,citeste pasajul acela pe care l-am postat mai sus,si pe care-l voi mai posta o data.O sa vezi ca viata e frumoasa,depinde cum o privesti!

Medicament pt.suflet:

Când simt că am ajuns la un capăt de drum, că o anumită situatie de viată m-a făcut sah-mat, dărâm piesele si încep un nou joc. Conditiile exterioare ale vietii nu se schimbă, asa cum nu se schimbă nici tabla de joc, nici piesele, nici regulile jocului, însă tactica va fi alta, întelegând prin asta atitudinea mea fată de joc.
Pe de-o parte, sunt zile în care nu găsesc bucurie în ceea ce fac, desi stiu că ea există, asteaptă doar să o redescopăr. De exemplu, mă stresează faptul că trebuie să învăt si nu mai am timp de citit beletristică, dar când mă cufund în studiu mă simt fericită. Seara, mă stresează gândul că a doua zi trebuie să merg la serviciu si nu mai am posibilitatea să mă plimb dimineata pe malul mării, dar când sunt la serviciu, mă simt bine. Fericirea nu este în afara mea, ci în mine, si ea nu alege să se manifeste într-un loc sau în altul, într-o împrejurare sau alta. Să accept să fiu acolo unde sunt sau urmează să fiu, făcând ceea ce fac sau urmează să fac, fără să mai amestec lucrurile, iată secretul fericirii. Pe de altă parte, uneori îmi place să mă las purtată de împrejurări, să văd unde mă duc ele, ca apoi să dau cu piciorul probabil unor sanse reale. Fie pentru că nu mă simt pregătită, fie din lene, uneori însă si din plăcerea perversă de a pierde. Normal ar fi să regret, dar eu sunt de-a dreptul fericită, precum calul acela din poveste care s-a scuturat de răpciugă.
Fiecare zi deschide o cale nouă către fericire. În aceeasi viată, nu alta, în acelasi oras, nu altul, lângă aceiasi oameni, nu altii. Viata fiecăruia este o Tară a Minunilor, cu fiinte pitice si fiinte uriase, cu nebuni si întelepti, cu regi si slujitori, cu ducese si lachei, cu pragmatici si visători. Dar câti dintre noi avem puterea de a ne micsora si a creste pe măsura lucrurilor, pentru a le descoperi si a le întelege pe de-a întregul? Câti am trăit fantezia de a pune urechi lungi si mustăti unui coleg care nu ne place? Câti am ascultat serios povetele unei omizi? Sau câti ne-am ridicat privirea de pe masa de lucru, întorcând un zâmbet invizibilei pisici din Cheshire?
Eu cred că bucuria de a trăi se păstrează intactă în noi, trebuie doar să o descoperim cu crenguta de alun si să forăm în pămîntul uscat si tare al prejudecătilor si al nemultumirilor noastre.
(Silvia Velea)

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ba daaa, Alex, ne-ai lipsit!
Pe unde ai umblat?
Brenda, eu ma inghesui la briose, dar nu acum, ci dupa inot, fiindca daca ma indop acum, cum o sa arat in costum de baie?
Ieri am mers pana la Metro la vanatoare de cadouri. N-am nici o idee pt mama mea. Pt Lili as avea, ca ea saraca tot cere una-alta... de ex. ma nenoroceste cu Batman, dar mai nou numai superman si spiderman exista, batman abia se mai gaseste. Si eu care am zis ca cel mai greu in viata e sa traiesti alaturi de un betiv, na, am rezolvat-o si pe aia, iar acum nu ma descurc cu un amarat batman??????


ex- gabibarta

Mergi la inceput