Miresici frumoase de 2007 [3]

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns davidandreea spune:

Mia'm luat rochita mi'am luat rochita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai fericita mireasa alive!!!!!!!!!
::*:*:*:*:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, stie cineva exact cate zile iti da liber de la munca (stipulate in Codul Muncii) dupa ce te casatoresti? eu stiam ca 5 zile lucratoare. e adevarat?


Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

davidandreea nu ne spui si noua cum e rochita? Da-ne detalii sau macar pone si ceva poze...vrei sa murim de curiozitate?

Ramonika nu stiu ce raspuns sa iti dau dar sunt sigura ca una din fete trebuie sa te ajute.

Mami si Buburuza lui mami



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, fete cucuiete!
Davidandreea, felicitari pt rochita, s-o porti fericita si iubita! Si vrem pozeeeeee!!!
Ramonika, stii bine, 5 zile se acorda concediu de la stat pt cununia civila (in caz ca le faci separat)!
Miresicile, eu la targ mi-am gasit o firma care se ocupa de aranjametele florale, din pacate am uitat cum se numeste. In orice caz, la ei am vazut cel mai frumos buchet de mireasa, ever.
Pupicutzi

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidandreea spune:

Fetele am revenit cu detalii... nu am cum sa pun poze acum pentru ca sunt la serviciu..si putinele mele poze cu rochita sunt acasa..dar promit ca uploadez si o foto....Asa...rochita mea( ce frumos suna) este pe corp, pana la jumatatea funduletului si pe urma porneste larga (7 fuste are!!!), dintr-un voal, organza nu stiu sigur ce este!
Cum am gasit-o? Pai prima data mi'am luat mamele (mama si soacra) si cea mai buna prietena si hai la targ!...Am ramas putin dezamagita la o prima vedere..nu'mi placea nimic iar ce mi se parea dragut erau mari de mine...am probat una pana la urma..cu fustita si corset..dar mai intra cineva pe langa mine in fusta si era masura 38!..Eram dezamagita rau..
Am ajuns insa la standul celor de la Andre Salon...am vazut'o..si nu stiam ce sa zic..nu am probat-o prima data, m'am mai plimbat nitel...imi zisese doamana de la stand ca e mare de mine..
M'am intors insa ...am mai analizat si altele..imi placea dar ..eram dezamagita ii tot ziceam mamei ca eu nu imi iau daca nu imi place..
Am probat'o insa...m'am imbracat cu ea..si m'am uitat in oglinda...AM SIMTIT CA E A MEA..venea ca turnata..cand mi'a pus voalul in cap, m'am uitat in ochii memelor si ai prietenei ....erau inlacrimati....ERA A MEA GATA!
Asta a fost povestea rochitei mele...urmeza sambata sa ma duc la atelier sa retuseze pe ici pe colo din corset, poate o mai si scurtez nitel ..si gata..m'am linistit AM ROCHITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

felicitari pentru rochita:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Si eu iti spun felicitari pt. rochitza.Am avut si eu o tentativa de a-mi cumpara rochita de miresica , vinerea trecuta pe o , dar m-am razgandit.Cred,ca va este cunoscut magazinul Casa Rochiilor De Mireasa, am vazut pe situl lor niste modele superbe, dar realitatea a fost crunta, erau oribile,mai ales modelul care mi-a placut mie,se numea Malvina,chiar va rog sa vizita-ti situl si sa vb. dupa aceea.Pe site,vezi ca fusta este din vual, dar nu este asa, are un material din spuma de mare, cum o numesc ei,deci daca te imbraci cu ea si cineva langa tine iei foc imediat, deci ce sa va zic, am fost ffff dezamagita. Si materialul respectiv este gumat,deci va da-ti seama.
In schimb eu la capitolul pregatiri stau cam asa:
-restaurant arvunit;
-firma aranjamente(baloane + floral) , vorbit ce vreau si dat avans;
-dj
-cameranan+ fotograf
-bauturile spiroase
Si mai sunt o gramada de luat si imi vine rau,pana in septembreie mai este timp,dar avand in vedere ca la capitolul stari sufletesti nu stau prea binesi nu am dispozitia necesara sa ma ocup de nimic, imi vine sa le las asa .
Va rog sa ma , dar nu am cu cine sa vorbesc.

va 'cesc pe toate si sa fiti fericite din plin.


annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, fetelor! Ce mai faceti, cam slaba activitatea pe aici. Probabil sunteti ocupate de curatenia dinaintea Pastelui!
Canne-marie, imi pare rau pt experienta pe care ai avut-o la Casa rochiilor.....Si eu mi-am facut rochita la ei si am fost mai mult decat incantata.Initial si eu m-am dus sa caut un anumit model, dar cand mi-am vazut rochita pe manechin m-am indragostit de ea. Si nu am luat-o pe aceea gata facuta, ci mi-au facut una noua dupa masurile mele.Am fost foarte multumita de felul in care am interactionat cu fetele de acolo, inclusiv patroana.
Probabil ai nimerit intr-o zi proasta, de ambele parti. Nu te descuraja, si continua sa cauti rochita visata, pt ca sigur este pusa undeva deoparte pt tine si te asteapta. Pupicutzi multi la fete

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

canne-marie sa sti ca mi- a placut si mie initial modelul acela de rochie de mireasa(Malvina) si intamplator treceam pe langa magazinul "Noela Style" unde era expusa in vitrina. Nu imi venea sa cred ca poate fi aceeasi rochita! La modelul vazut de mine se vedea clar si un defect la decolteu(mai mare intr-o parte) iar materialele...nu mai vorbesc....nici la pret nu m-am mai uitat...am vazut ca pe pagina de care ziceai tu are si un pret marisor(am vazut aici in Tg-JIu rochii de la Agnes Toma cu 13 milioane).


Acum sa va zic ca am gasit in sfarsit rochita pe care o pierdusem pe net. Nu stiu daca va mai amintiti....salvasem poza cu rochita si apoi nu mai gaseam site-ul...ei bine am gasit-o...si mai au si magazin in Craiova...am sunat, si da...o mai au pe stoc .

Mami si Buburuza lui mami



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidandreea spune:

Buna dimineata!

Cam slaba activitatea pe aici intradevar :)! Fetele vreau ma sfatuiesc si eu cu voi in legatura cu floricele! eu ma gandeam sa le cumpar cu o zi inainte de nunta din Piata George Cosbuc (am intels ca e cel mai mare angro de flori din Bucuresti) si sa le dau unei florarese de la mine din oras sa mi le fac buchetele. Problema este ca as vrea sa'i furnizez toate materialele. Adica si cosulete( ma gandeam ca le gasesc prin Europa..aveti voi alta idee?) dar si buretii aceia care se imbibeaza cu apa. Ce ziceti credeti ca e posibil?

Eu visez ca cosulete cuu margarete pe fiecare masa, iar pentru husele de la scaun sa iau niste floarea-soarelui, sa le leg la fundite (avand in vedere ca restaurantul este pe crem).

De asemenea am inceput sa'mi fac griji in legatura cu baloanele. eu nu am contractat nici o firma inca si mi'e teama ca nu am sa mai gasesc decat la preturi exorbitante, avand in vedere ca mnai am doar 2 luni pana la nunta

Va pupic!

Mergi la inceput