Clipe din trairile sufletelor noastre...(10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Alma, arati superb!!!
Si mi-ai facut pofta cu tortul...:(((


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mie nu mi-ai facut pofta,arati superb,dar iti dau o bataita......cu prima ocazie.....pai bine mai,ce ai facut cu buclele alea superbe?
Erai super de super....ti le-ai intins,sau ce? Ca nu se mai vede nimic din ele in poze....
Fetelor,nu exagerez,stiti cum era? SU-PER-BA! Numai bucle,ziceai ca-i printesa.....offffff.......copil neastamparat....

Gabi,nu tre sa fii pro alcool ca sa bei odata pt.ceva.....io mai beau cite o bere,un vin.....asta nu-nseamna ca-s ca...."iepurele"

Marce,cum zici tu,dar musai sa ne tii la curent.....Cind te muti? Ca abia astept ceaiul ala promis....cu reteaua de net ce facusi?

Cati,tu esti mereu ocupata pina peste cap,dar mai arunca si tu cite o vorba pe aici,uite,ne-am linistit,stim ca esti bine.Si Luca plinge la gradi....

Danim......cum e cu gardul?

Eu.....am avut o zi plina.....ar fi ceva de pove,dar mi-e somn,asa ca data aviatoare.....

Noapte buna,copii!

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

N-am facut nimic cu parul, s-a lasat singur... asa ca pastreaza bataita pentru altcineva. Cand iti spuneam ca parul meu nu sta deloc, indiferent cata spuma sau fixativ imi pun, nu credeai. Si Diana mea mi-a zis la fel, ca-mi statea mai bine cand m-a vazut la bloc . Multumesc pentru complimente, am iesit intr-adevar mai bine in poze de data asta, ca de altfel nu-s fotogenica deloc.

Cati nu poate scrie mai mult ca are pop-up blocker pe site si nu stiu daca l-a dezactivat, sper s-o fi facut-o. A incercat de cateva ori ieri sa posteze, se si vede . Cati, cum s-a comportat Raducu azi la camin?

Gabi, poate pui si tu reteta cu cozonacul, eu n-am facut niciodata si nici nu ma risc sa incerc, mai ales ca nu ma omor cu dulciurile, dar nu se stie niciodata, poate de Craciunul asta ma apuc de framantat.

Marce, n-ar trebui sa amani deloc vizita la medic, e bine sa se rezolve problema cat mai repede.

Danim, ai terminat de pus muraturile? Imi cumpar si eu saptamana asta, am o reteta de gogosari, miam-miam!

Va pup si va urez o zi buna!



Casoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

deci cozonacul:
500 gr faina
300 ml lapte
50 gr zahar
20 gr drojdie sau un plic de drojdie uscata
2 galbenusuri
2 plicuri zahar vanilinat
putina sare si coaja de lamaie rasa
Le arunc in masina de paine si peste 3 ore 20 min am cozonac fierbinte Daca folosesc drojdie simpla, inainte de a pune in aparat, las la crescut cu zahar si putin lapte caldut.

Brenda, io-s antialcoolica de muuult, pur si simplu nu-mi place. Nu din cauza iepurelui am renuntat, ci asa-s eu:)))) Dar daca voi vreti o beri sau un pahar de vin, n-am nimic impotriva:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Neatza gagici,
Alma, am vazut si eu pozele. Suuuper! Arati excelent! Siiii.... zici ca ai nascut? Da? Unde? Cum? k nu se vede deloc! Hai k mai imi ridic moralul cind ma uit la pozele tale.
Kiar, cite kg ati luat in sarcina? De curiozitate ...k eu deja ma simt k balena.
Brendina, nu am facut nimic cu netul dincolo, din pacate. Astept inca, k mi-a promis administratorul ca se intereseaza de reteaua locala si imi zice cind mai trec pe acolo, dar inca nu am trecut de atunci.
Astept eco.
In rest, cred k aseara am simtit-o pe bebelina mea. M-am intins in pat si am stat linistita vreo 20-30 min, cu miinile pe burtica. Am simtit la un moment dat, ca si cum imi dadea cineva un bobirnac usor, nedoreros, pe interior. S-a repetat dupa vreo alte 10 minute. Acum, daca ma gindesc bine, am mai simtit asta in vreo 2 zile diferite acum vreo sapt. Asta sa fie bebelina? Sau sint inchipuirile mele?

Va puuuup si tocmai am facut si noi 18+

Marce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Marce, daaaaa, e bb!!!!
Cu primul 19 kg, cu Lili 6 kg... apropo, daca te uiti la pozele mele- intri la poze noi, acolo cauti albumul 2006 vacanta cu Lili, am cateva poze mai recente.
Stai ca inca nu esti balena... vezi tu peste 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Multumesc pentru reteta , din pacate n-am masina de paine, asa ca ar trebui sa framant manual, eventual sa gasesc niste maini mai puternice, stiu cat oboseste mama cand face cozonac.
Nici eu nu beau alcool, berea nu-mi place, vinul ma ameteste , mai scap cate un gin tonic slab, la vreo iesire. In rest, sucuri si apa...

Marcela, nu-ti face griji cu greutatea, vei da inapoi. Poate chiar tot ce vei acumula in timpul sarcinii. Eu am pornit de la 44 kg sarcina, am luat 16 si am ramas la 49 kg dupa. Acum am 47, dar am avut si 52. Hai, c-am scris la cifre aici...

Brenda, ce drumuri secrete ai facut tu, ca m-ai facut curioasa? Sau n-am voie sa fiu?

Casoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:



URAAAAAA! E bebitza! Ce ma bucur! Mi s-a luat ditai caramida de pe inima!
Asa putin ai luat cu Lili? Am vazut pozici cu ea. Ce fata mare are mama! Si frumoasa... E tare mindra mamica ei de ea, nu?
Cum se poarta Robert cu ea? Stiu k se ciondane...k si eu eram la fel cu fratele meu dar, asta era intre noi. Cind eram cu strainii, eu fiind mai mare il protejeam pe el intotdeauna si aveam grija de el. Cred k si Robert face la fel cu surioara lui micutza.
Te admir pt curajul de a face 2 copii in vremurile astea si mai ales, pt k ai decis sa mergi singura mai departe, cu ei. Eu am citeva prietene (mai bine zis, cunostinte) care stau in relatie doar de frica de singuratate sau de frica de a fi mama sigura (si nu au 2 copii, au unul), iar relatiile alea sint de la indiferenta la razboi. Eu cred k mi-as lua lumea in cap...
In alta ordine de idei... cintarul pt bebe, v-a folosit? Cit timp? De unde pot gasi unul la pret rezonabil? Tot ce am gasit au fost in Cora sau Carrefour, intre 2.500.000 si 4.500.000. Ma gindeam poate exista si in alte locuri, speciale, dar nu stiu eu unde sa caut. Astea erau din alea de fitze, Chicco...etc...

Pup si va ma sicii,
18+

Marce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Alma, esti o slabanoaga! Ce imi place!

Vreeeeauuuu si euuuuu 47 kileeeeee

Marce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Copilul meu merge de 3 zile la gradinita... Azi a plans din nou. Vrea sa stea, dar si cu mami! Nu cedez, viata este o lupta si vreau ca dumnealui, fiul meu, sa afle din timp acest lucru. Sa invete sa se descurce! Acasa este destul de neastamparat (uneori ma loveste, ca mod de exprimare a afectiunii!!!), dar la gradi este printre cei mai cuminti!
Aseara, pentru prima data in viata de mamica, pentru ca eram superobosita, l-am pregatit de culcare, i-am dat voie sa stea in patul meu, l-am lasat la Scooby si eu...AM ATIPIT!O performanta de negandit acum ceva timp.Deh, , evoleaza baiatu'!

Alma, te potrivesti cu "printul consort"!Bravo!

Mergi la inceput