Oligospermie (18) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Intotdeauna fericit sa particip la fericirea altora !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Peterpan eu chiar vorbesc serios.Nu uita de carnetelul cu vaccine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Haide...vreau sa mai aud vesti imbucuratoare si incurajatoare, la mine se lungeste iar treaba...stai sa mai cumparam un teren, stai sa mai cumparam un magazin, stai sa ne mai facem o casa...sint atit de suparata, m-am saturat de starea asta de inactivitate vis-a-vis de problema NOASTRA!!!Stiu ca si el vrea dar m-am saturat sa tot aud ca nu e momentul...ca n-avem timp, ca viata-i complexa, etc...Eu chiar am crezut ca imediat ce incepe anul o sa-l duc "in dinti" la analize noi, tratamente si cind colo ce sa vezi?: oportunitate de afaceri noua, investitii noi, bla-bla...
ziceti si voi ceva sa ma inspirati! Cum ca s-a intimplat o bucurie, a crescut valoarea la o spermograma, a reusit o inseminare...va rog!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Dragi oligospermiste(isti)
Eu nu sunt noua pe forum, dar am tinut legatura cu alti participanti de la alte capitole, fara sa stiu ca voui ajunge aici. Sotul meu are oligoastenospermie (5 mil. spermatozoizi, 45% au forme normale si 30% au motilitate normala). Vreau sa-mi spuneti la ce doctor sa merg - specialist in infertilitate masculina.
Sotul meu ia de 2 saptamani urmatorul tratament:
Tinctura BU
Bio Zinc Seleniu
Coenzima Q10
Tinctura de telina
Ceai napraznic
Catina.
Ce sa mai ia?
Am fost la urolog si la endocrinolog si analizele sunt bune.
Unde sa mai merg?
Ce sanse avem pe cale naturala? In cat timp? (Nu vreau sa stau ani in sir ca sa aflu ca nu mai sunt nici aceia care sunt acum)
Va multumesc.
PS. Stiti cumva Titelu in cat timp de la inceperea tratamentului a reusit minunatia de copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Housepocket acest tratament trebuie tinut 72 zile,pentru ca spermogeneza dureaza 72 zile;sotul meu a mai luat si vitamina E o saptamana si alternativ laptisor de matca tot o sapt.Dupa tratament se numara
si in functie de rezultat se face un nou plan de bataie!!!!!!!!!!!Sanse sunt,trebuie sa ne si rugam lui Dumnezeu pentru asta....
TE
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:



olteanca


Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Housepocket, ai intrebat de dr, dar ar fi bine de stiut in ce zona a tarii stai. Eu stau in Arad si am fost tare dezamagita de dr de aici si din Timisoara de la renumita clinica Bega asa ca am ales varianta Szeged, unde dupa 6 luni s-a descoperit problema, sotul a fost operat si la 6 luni de la operatie spermograma s-a imbunatatit de la oligoastenozoospermie la normozoospermie si am ramas si insarcinata.
Referitor la tratamentul lui Titelu, eu cred ca de fapt operatia de varicocel pe care a facut-o el (si sotul meu la fel) a fost cea care a schimbat ceva. S noi am facut un tratament naturist cu laptisor de matca, vit E si branca ursului, dar dupa cele 3 luni de tratament nu s-a vazut nici o modificare la spermograma si asta probabil pt ca in primul rand a fost o problema urologica ce a afectat capacitatea de producere a spermatozoizilor.
Asadar e important ca tu sa ai incredere in medicul la care mergi si care sa investigheze eventualele cauze care ar fi putut afecta spermograma in felul asta.

Daniela, stiu multe cupluri care amana problema din cauza sotului si nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau ca tu sa te simti mai bine. Din pacate unii barbati gestioneaza altfel problemele de genul acesta si e mai greu sa stie ca ei sunt cauza problemei. Sincer cred ca barbatii, sau unii macar, suporta mai greu decat o femeie faptul ca el are probleme. Eu tot timpul i-am explicat sotului meu ca eu m-am casatorit cu el pt ca il iubesc, iar ceea ce i s-a intamplat lui nu ma poate face sa plec de langa el. Si ca indiferent cum vor evolua lucrurile eu voi fi mereu alaturi de el.
Este foarte adevarat de asemenea ca si la noi tot timpul intervenea cate ceva la firma si amanam de multe ori lucrurile, deci sa nu crezi ca o face intentionat. Eu nu cred, doar ca se simte prost probabil.

Va pup pe toti si sa stiti ca va citesc si o sa va mai scriu de cate ori pot.



8+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Adela
La tine dupa 72 de zile s-a observat o imbunatatire? de cand va chinuiti si nu iese nimic? Tu poate ai valorile mai bune la spermograma...Eu nu vreua sa pierd timpul cu incercari (am 29 de ani pentru ca am amanat acest moment tot din cauza Dumnealui care nu avea serviciu) si sa ajung pe la 35 de ani se mi se spuna ca nu se mai poate........Multumesc de incurajare!
Flavia roamona
Cum i-a depistat problema cu varicocelul? noi am fost la un urolog si i-a facut si ecografie, si tuseu rectal si a zis ce e clinic sanatos.......Crezi ca nu a vazut doctorul si s-ar putea sa ai probleme cu varicocelul? eu sunt din Bucuresti, asa ca pot sa ma duc la orice doctor de aici.........numai ca nu suport sa dau 700.000 pe consultatie sa spuna hai sa incercam cu naturiste, poate aveti noroc.......fara sa facem alte investigatii......
Vreau un doctor care sa fie specialist pe infertilitate masculina.
Multumesc Flavia.
Tu dupa cat timp de la operatie ai ramas insarcinata?
mai am si o problema ca am uter retrovers si dupa ce ca sunt putini spermatozoizi, si aia sunt prosti, si nu pot trece nici de uterul meu retrovers.........
Va pup pe toate si multumesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Housepocket,spermograma noastra e asemanatoare cu a voastra;saptamana aceasta terminam tratamentul si va trebui sa repete analiza:iti dai seama ca si noi sintem...curiosi!!!NOi incercam cam de 4 ani,iar eu fac in curand 31!!!!!!!!!!Important e sa nu disperi si sa fii alaturi de sotul tau,cred ca si pentru soti e greu...
Si noi am fost la urolog si endocrino si e ok!
Te
si sa auzim de bine
In privinta medicului noi nu consultam cu un medic din TImisoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tot aici sunt

olteanca


Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput