Salvati-l pe Mihaita ! (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Nu am cuvinte sa va multumesc la toti. Pashosha, nici eu nu as fi putut sa descriu prin ce trecem. Parca am fi in transa, parca nu noua ni se intampla. Nu vreau sa ne plangem pentru ca am primit atat de multe si pentru ca in primul rand, cel mai important este ca suntem aici. Restul, Dumnezeu cu mila. Multumesc la toti care ne ajuta si sper sa vina ziua in care sa spunem ca totul este bine si s-a rezolvat si Mihaita este sanatos ... Madalina, multumesc pentru info. Vom ajunge acolo cat de curand posibil. Depindem de masina pe care nu o avem. Avem bafta cu romanii de pe aici care ne ajuta. Eliza, ma bucur sa te aud din nou. Stiu ca ne iubesti ... Esti o persoana rara. Sa va dea Dumnezeu la toti sanatate si multe multe bucurii langa cei dragi. Ma gandesc la voi neincetat si sunteti sursa noastra de energie alaturi de micutul nostru ingeras care incepe sa invete santajul si plange din te miri ce si o tine, frate, de parca il taie cineva, cu sughituri, ce mai ... Dan vrea sa il educe si il mai lasa sa planga, eu fug repede sa il iau in brate si sa il pupacesc tot si sa il alin. Mish, multumim frumos pentru ajutor. Iar vine week-end-ul si nu am acces la net. O sa-mi fie dor de voi, dar luni ne revedem, cu vesti bune sa speram.
Va iubesc pe toti si imi doresc ca toti copiii sa ajunga acolo unde pot fi salvati si sa fie sanatosi. Pashosha, multa putere sa-ti ajute Dumnezeu cu Bella sa o vedeti sanatoasa si la casa ei.
Doamne ajuta !
Gabriela

Mihaita Hogas are nevoie de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Am vazut pozele, Mihaita e un pui scump, sa dea
Doamne-Doamne sa se faca bine de tot.Multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Am sunat-o pe Gabriela,sa incerc sa-i spun cuvinte de incurajare,sa-i ridic moralul,dar e asa de tare,a fost ca si cum ea trebuia sa ma incurajeze pe mine si nu invers.....Gabi tine-o tot asa,sunt sigura ca se va gasi ficatel curand.
Mihaita esti scumpic si puternic...nu mai e mult si toate acestea vor fii la capitolul: trecut


Doamne ajuta
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Pahosha, eu personal nu cred ca e asa de scump acolo, poate n-ai nimerit tu unde trebuie. la supermarket nu cred ca-s preturile astea.
Nu neg ca-i scump, dar nu se poate sa fie chiar asa. despre cazarea lor, e inimaginabil. Gabriela, nu puteti gasi in alta parte? Poate va ajuta cineva de pe-acolo cu informatii si reusiti totusi, desi e bine sa fiti asa de aproape de spital.

Curaj, nu mai e mult si veti fi acolo unde poate nici nu ati indraznit sa visati, cu ceva timp in urma!

Ancuta 14+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

ancuta, te pup si mersi ....sa stii ca din supermarket am cumparat apa, si , fie vorba intre noi, am fost si in Breda...era mai ieftin parca...ce sa zic..nu stiu. Eu personal iubesc Holland , dar nu credeam ca o sa jaung sa spun , fug din Belgia in Breda ca e mai misto...oricum eu am stat in Antwerp... ce sa zic..no comments!!!

http://bella.netfirms.com/index.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camitzi spune:

Buna Gabriela. Sunt profund miscata de ceea ce ti se intampla si cred ca o discutie cu un preot nu ti-ar strica deoarece preotii in parohia lor pot apela le enoriasi pentru a stange fonduri . Aceste fonduri iti vor fi de mare folos , si cred ca e inca un mod de a strange noi fonduri. Aceasta e doar o parere tu poti lua orice decizie doresti .Sanatate si Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Doamne ce frumos este MIhaita, sa schimbat foarte mult ,a crescut ,sa maturizat,este o frumusete de copil si are ochisorii aia sa de mari si frumosi,dar se vede la ochisori ca sant galbeniori,este asa de trist ca si acum dupa atata timp cat atoi stat acolo nu va pus inca pe lista de asteptare.Doctori de acolo ce zic ?li se para sa fie saracutul asa de galben?ei nu cred ca trebuie sa fie Mihaita o urgenta ?
Gabriela ,esti o mamica cum nu am mai intalnit,felicitarii
va pup si va doresc sa va faceti bine
pashosha, multumim de poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Am vazut pozele cu Mihaita si mi s-a strans sufletul. E asa de frumos si dragalas, iar tot ceea ce i se intampla atat de nedrept. Gabriela, iti doresc din tot sufletul putere si optimism pentru ca Mihaita are nevoie de voi. Urmaresc mereu ce mai faceti si sunt cu sufletul langa voi.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Gabriela ce vesti ne mai dai despre Mihaita,ce mai e nou?

Sanatate multa si voua putere .

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Imi cer scuze pentru tacere. Am avut niste dureri de cap crunte si nu stiu ce a fost cu mine. Am incercat sa stau la net dar mi s-a facut si mai rau. Oricum astazi sunt mai bine si sper sa imi revin de tot. Sa dea Domnul !

Ne-au sunat azi de la spital si ne-au amanat consultatia de maine pe marti. Important este ca doctorul a ramas acelasi si anume unul dintre chirurgi. In cei doi chirurgi avem cea mai mare incredere dintre toti doctorii. Sper sa primim numai vesti bune.

Tot astazi am facut si 1 an si 7 luni si am fost asa mai veseli. Mihaita s-a trezit de dimineata bine dispus, mare raritate !!! de obicei ne trezeste plangand. Am incercat sa coacem niste ardei si am facut un fum in camera de a trebuit sa iesim vreo doua ore sa se aeriseasca si cand ne-am intors tot mai mirosea. Si barem ca nici nu au iesit foarte buni pentru ca sunt foarte grosi comparativ cu cei din Romania si nu s-au copt ca lumea. Au ramas tari si asa am ramas si noi oarecum flamanzi. Am mancat sa zicem ca nu mancam ceva. Ne-am plimbat pana adineauri tot cautand supermarketul Aldi. L-am gasit destul de departe: dupa 5 statii de metrou mai mergi mai bine de 1 km pe jos. Pentru ca nu ne propusesm un drum asa de lung nu ne-am luat cu noi haine de schimb si nici o hainuta mai groasa (haine pentru Mihaita) (noi care de obicei mergem cu sacosa de haine dupa noi) si taman in magazin a inceput Mihaita sa verse de s-a murdarit tot corpul. Am rugat pe cineva din magazin sa ne duca la o chiuveta, nu aveau decat pe cea a salariatilor ... in fine. Au fost foarte draguti insa nu aveam cu ce sa il schimbam. A ramas frumosul de Mihaita numai in pampers si in sosete cu papuci. Noroc ca mai aveam o paturica subtirica cu noi si l-am invelit, dar nu vroia nici pace sa tina bine infasurata paturica in jurul corpului. Cauta prin magazin hainute de copil. De unde, e super mititel si avea undeva intr-un colt niste tricouri pentru femei si lenjerie intima. (preturile sunt intr-adevar mult mai mici decat in Cora - multumim de informatie. cu distanta insa e cam jale). Am cumparat un tricou in speranta ca o sa pot sa il imbrac pe Mihaita cu el. Va dati seama cum arata Mihaita cu un ditamai tricoul. Oricum bine ca era uscat. Cand am iesit s-a pornit un vant de nu stiam pe unde s-o mai luam. Tricoul ii tinea de la gat pana la picioare, i-am mai pus si paturica si hai pana la metrou. A fost destul de aglomerat si ne parea extrem de rau ca l-am dus pe Mihaita in aerul ala imbacsit, in fine ... Am ajuns acasa dupa ce ne-am mai oprit o data pe drum sa ii facem laptic, ca deh, dupa ce-a si-a varsat omul matzele, a ramas gol stomacul. Si a dormit apoi, adica doarme si acum. Sa vedem ce face la noapte daca se trezeste pe la 9 seara o sa avem o noapte plina de chiuieli. Oricum nici fara aventuri nu merge ca te plictisesti, asa ca am avut o zi plina. Am obtinut de la spital si hartiile pentru prelungirea permisului de sedere pe teritoriul Belgiei si sper sa ajungem maine la primarie ca sa luam o hartie tip ce trebuie semnata si de chirurg, pe langa hartia pe care o avem deja.

Va multumesc la toti care ne sunteti alaturi. Sunteti marea noastra familie si vorbesc cu voi mai des decat cu familia nativa. Astazi a plecat acasa o familie din Grecia dupa 8 luni de stat aici si era asa o oarecare melancolie intre noi. Am facut schimb de adrese, ne-am pupat si imbratisat si baietelul Marius de 1 anisor a stat la mine in brate si ma pupa de zori (adica isi baga dintisorii in obrazul meu si ma mozolea cu saliva). Exact cum imi face Mihaita. Si e ciudat sa vezei cum mai pleaca cate cineva dupa cateva luni bune chiar ani de stat pe-aici. Mihaita va pupaceste dulce pe toti si va iubeste mult mult de tot.

Doamne ajuta!
Gabriela

PS. La magazin la casa tipul de acolo era roman din Piatra Neamt si auzeam dar parca nu intelegeam. Tot il intrebam ce zice si apoi imi pica fisa: "Tu vorbesti romaneste?" Deja mi se pare ciudat sa aud pe cineva vorbind romaneste si sunt foarte multi romani pe aici. Cred ca incepe sa se faca simtita prezenta in tara straina. Sper sa nu o iau razna. Incepi sa te derzradacinezei ...

Mihaita Hogas are nevoie de tine !

Mergi la inceput