Un copil lovit de soarta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Silviu,
intre 5 si 15 sept. ajung aproape sigur prin Iasi. As vrea sa-i iau un cadou lui Mihaita. Ce crezi ca i-ar placea? O sa-i dam si niste bani, dar as vrea sa-i spun si o vorba buna...eventual poate ma ajuti...sa ne intalnim si sa mergem impreuna...ca sa nu orbecaim mult pe-acolo...
Doamne ajuta! Cata durere! Oare ce-as putea spune unui tanar caruia ii sunt frante aripile? :(( Sa stiti: eu cred in minuni!
anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

Am scris si la subiectul despre Mihaita deschis la Discutii generale si copiez si aici ce am scris acolo:

Anda, te rog sa imi confirmi daca conturile de pe pagina web a lui Mihai sunt inca valabile (si pe ce nume e deschis contul, trebuie sa completezi si numele beneficiarului, dupa cite stiu eu) si luni mama mea ii va trimite 3 milioane lei direct in contul publicat acolo.

In al doilea rind, vad ca Mihaita e din Iasi, luati urgent legatura cu d-l CALINA DUMITRU din Iasi la tel. 032/23.21.21, intre orele 18-21, sau la cabinetul "PLANT-COM" S.R.L., tel. 032/13.79.76.

Am spicuit ceva despre tratamentul cu spinz dintr-un articol din Formula As:

"Din nou despre SPÂNZ si biruintele sale in lupta cu CANCERUL

In decembrie anul trecut, in paginile revistei noastre a fost prezentat cazul d-lui Calina Dumitru din Iasi. Aflat - in urma cu mai multi ani - intr-un stadiu avansat de cancer, medicii nu-i mai dadeau nici o sansa de supravietuire. Revenirea lui spectaculoasa la viata cu ajutorul spanzului - o planta otravitoare, dar miraculoasa in acelasi timp - a incitat atat bolnavii, care au apelat la acest tratament ca ultima solutie, cat si specialistii, care s-au aplecat asupra acestei plante cu deosebita atentie, pentru a studia mecanismele intime ce favorizeaza stoparea cumplitului flagel impotriva caruia nu s-a gasit inca leac: cancerul. De atunci, revista noastra a publicat numeroase ecouri pe aceasta tema: opinii ale specialistilor vizavi de acest tratament, comunicarea primelor rezultate ale unor tratamente incepute sub supraveghere medicala. Concluzia care se desprinde de aici este unica: spanzul are o actiune favorabila in bolile tumorale, reusind sa stopeze sau chiar sa vindece anumite forme de cancer. Pana cand medicii, biologii si chimistii romani vor finaliza formula unui medicament antitumoral extras din spanz, sa ne intoarcem la tratamentul naturist al d-lui Calina Dumitru din Iasi, pe care l-am vizitat de curand, curios sa aflu ce rezultate a inregistrat cu acest tratament in timpul scurs de la publicarea interviului. D-lui Calina nu i-a fost prea usor sa devina cunoscut peste noapte. Celebritatea are pretul ei, de multe ori mai scump decat recunoasterea pe care ti-o confera. "Vraciul in roba" - cum ironic a fost denumit in "Monitorul de Iasi" - a ajuns un Don Quijote modern, care nu mai lupta cu morile de vant, ci cu neincrederea oamenilor. Din fericire, armele lui sunt rezultatele pe care le obtine zi de zi in tratamentul cu spanz. De acolo ii vin resursele de a continua ceea ce a inceput. "Nu credeam ca exista atata suferinta in tara asta. Multumirile pe care mi le adreseaza bolnavii sunt cea mai mare rasplata a mea. «Formulei AS» ii datorez acest lucru. Nu pot sa uit ca si eu am fost candva disperat, luptand intre viata si moarte."

Precizari necesare

- D-le Calina, in ce cazuri de cancer ati intalnit cele mai bune rezultate ale tratamentului cu spanz?

- In general, in cazurile depistate din timp, gradul I sau II. Dar, vedeti dumneavoastra, lumea recurge la un tratament radical doar atunci cand nu mai are nici o sansa. La ce rezultate poti sa te astepti atunci cand bolnavul este deja in metastaza, cand functiile vitale ii sunt afectate, iar doctorii ii spun ca mai are de trait o luna sau doua? Acesti bolnavi sunt singurii pe care "i-am pierdut" - ca sa folosesc o expresie metaforica. Dar in celelalte cazuri, cand primele efecte ale tratamentului se fac simtite, iar bolnavii ma suna sa afle daca ceea ce li se intampla sunt manifestari normale, ma bucur de parca retraiesc momentele in care eu am inceput sa-mi revin din ghearele mortii. Acesti oameni sunt ca si salvati.

Sunt perfect de acord ca acest tratament sa fie urmarit de un medic, dar de un medic care are deschidere fata de fitoterapie si alte terapii complementare. Am intalnit cazuri in care bolnavii au fost ridiculizati de personalul sanitar din spitale, li s-a aruncat preparatul la chiuveta sau chiar au fost externati din acest motiv.

Important este, de asemenea, ca in cursul curei cu spanz sa nu se mai faca citostatice sau sa se mai ia alte medicamente recomandate in bolile tumorale, deoarece nu se mai poate urmari efectul spanzului in tratament, putand avea loc si interactiuni intre principiile active ale plantei si cele ale medicamentelor.

Trebuie sa se tina seama de faptul ca spanzul actioneaza asupra cauzei cancerului. Alcaloizii, pe care spanzul ii contine, intra in sange si elimina celulele bolnave de acolo de unde le intalneste, topeste chisturile, reusind sa disloce pana si tumora.

Revenirea este lenta, dar sigura. Iar singurele semne de care trebuie sa se tina cont in tratamentul cu spanz, ca fiind reactii de respingere ale organismului, sunt durerile puternice in ceafa, concomitent cu inrosirea globilor oculari. Atunci, organismul nu mai poate prelucra substantele active ale spanzului, iar tratamentul trebuie intrerupt.

Doresc tuturor bolnavilor care au apelat la acest tratament sa aiba incredere in puterea binefacatoare a naturii si in marea putere a lui Dumnezeu. Multa sanatate tuturor!

Marturii de la marginea vietii


• Ciomartan Ovidiu, 29 ani - Baia Mare. Acum un an mi s-a gasit un osteosarcom la picior. Boala a avansat, astfel ca in prezent am metastaze la plamani. Am facut sase doze de citostatice, dar degeaba. Auzind de d-l Calina, l-am vizitat la Iasi si am inceput cura cu spanz. Sunt la a 14-a zi de tratament, dar rezultatele sunt vizibile. Acum pot sa respir foarte bine si toata lumea spune ca arat mai bine."

FLORENTIN POPA


In al 3-lea rind, cred ca Mihai si familia lui au mare nevoie sa fie sustinuti moral. Uite, chiar in ultimul numar al Formulei As a aparut un articol cu titlul: "Nu va fie frica de cancer!". Il gasiti aici:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=678&&codcap=66&&idart=6510

Nu stiu, ma gindeam ca daca vreunul din copiii (adolescenti) ai fetelor din Iasi si-ar face timp sa printeze articolul asta si altele pe care noi le-am putea cauta intre timp, s-ar putea sa ii ridice moralul lui Mihai. Este extrem de important pentru el sa simta ca nu mai e singur, sa citeasca ca sunt si alti oameni care au luptat cu boala asta si au invins. Mama mea a fost unul dintre acestia, a biruit un cancer la stomac cu tratamentul naturist al dr. Doru Laza de la Breaza. Cancerul chiar poate fi invins.

O sa ma gindesc cum il mai pot ajuta pe Mihai si daca nu se va gasi nimeni sa ii printeze articolele cu pricina, i le voi trimite de aici, numai ca va dura foarte mult.

Tinem legatura si Silviu, te rog, daca treci pe la el, spune-i ca oamenii se mobilizeaza sa il ajute. (Silviu, felicitari pentreu sufletul tau cel mare, pur si simplu ne-ai dat o lectie de bunatate si omenie de neimaginat.)Si spune-i sa nu isi piarda increderea, este si el un copil al lui Dumnezeu si Dumnezeu nu il va lasa.

Poate ca nu se intimpla atit de repede cum am vrea, dar incet-incet, eu cred ca lumea va fi miscata si de acest caz.

Sa incercam totusi sa il tinem pe prima pagina.

Trimise - 18/08/2005 : 05:13:10
--------------------------------------------------------------------------------

Am gasit tot in Formula As despre un caz vindecat de osteosarcom malign. Aici:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=338&&idart=261&&numecap=Sanatate&&cc=osteosarcom

Eu sunt convinsa ca boala lui Mihaita poate fi alungata.

Ma voi ruga in fiecare seara la Dumnezeu pentru acest copil.



P.S. Nu pot descifra biletul de iesire din spital si scrisoarea medicala, stie cineva care este diagnosticul EXACT al lui Mihaita si ce spune doctorul specialist?





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Danuta,

Am cerut din nou conturile, sunt bune cele din prima pagina!!

Am vorbit si despre tratamentul naturist. Sta de dl. Calina, stia si un caz de baietel de 14 ani, care in 3 luni s-a vindecat. A spus ca a incercat si Mihaita cu spanz de la un medic din Cluj, dar l-au intrerupt ptr. ca i se umflase picioarele, el avand probleme si cu rinichii dar si din cauza costurilor. Mi-a spus ca era in jur de
1 500 000 lei .
Eu am rugat-o sa ia legatura cu cu.Calina , sa ii explice toate afectiunile lui Mihaita si el va hotara daca poate sa ii administreze acest tratamnet fara alte riscuri. Mi-a promis ca va merge sa discute cu el. Eu abia astept sa vad ce ii spune. E foarte important sa se tina de tratamet, doar asa da rezultate, trebuie luat fara intrerupere asa cum spune el.

Astazi ma mai intalnesc cu Iarina si va dona si a 500 000 . Am in total 1 500 000 pe care ii voi trimite saptamana asta cu o masina de la mine de la firma, si ii va lua direct d-na Geta, mama lui Mihaita.
V a mai tin la curent.
Va doresc o zi buna!!


Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Anda, te rog mult poti sa pui si pentru mine 500 000 si ti i trimit eu maine cumva? zilele astea a fost un haos..o sa rog pe cineva maine sa dea o fuga la firma acolo sau luni cel tarziu..crezi ca poti? te rog eu mult de tot..
off Doamne, ce ti e si cu distanta asta si cu munca asta!!!

multumiri de bani, sunt sigura ca D-na Geta va fi foarte fericita...lui Mihai o sa ii mai cumpar eu niste memorie la Pc, ca e destept rau baiatul asta...vrea jocuri puternice..
o sa vorbesc eu azi la RDS sa aranjam instalare rapida de net, ca le a zis ca dureaza 2 luni...voi stiti pe cineva la rds?
hai ca vad ca se aduna...bravo fetelor...
3 milioane, cu inca 2 macar sa dea din 5 milioane, 3 la intretinere..ar fi frumos


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ok, Gabriela, am pus 500 000 de la tine. Deci plicul cu 2 milioane pleaca astazi la Iasi. Mama lui Mihiata o s ii ia de la magazinul unde ajunge masina.


Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

cool
ma bucur ....
eu am scris fundatiei cu make a wish, cea care mi ati dat o si sper din suflet sa primim un raspuns...am scris care este dorinta lui.
pe mine m-a intrebat daca putem sa ii facem si lui rost de un play station 2...era tare fericit ca vedea un film pe Cd.
A spus ca cea mai mare dorinta a lui in afara de play station este un sistem audio performant, cu statie si tot ce trebuie...asha ceva stiu ca , costa ceva, asha ca, sper din suflet sa ne raspunda aceasta fundatie...off doamne..
mi am permis sa ii sugerez D-nei Geta sa faca rost de toate actele lui Mihai, caci ea e cam resemnata...poate se mai poate face totusi ceva...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Abia acum am citit si eu mai de nadejde pe aici si am o imagine mai clara a situatiei :(. E chiar mai rau decat am crezut...:(
Pai atunci nu asteptam pana venim acasa...vom trimite niste bani pe 20-21 luna aceasta, dar avem nevoie de numele titularului contului. Si lunar putem ajuta. Cu sigurantza putem renuntza la niste prostii pe care cum necum ne tot trezim ca le cumparam de-aiurea...
Si totusi ce se mai poate face? Nu putem astepta sfarsitul...Mihaita e singurul copil al Getei?
Cine poate duce un acatist la o manastire unde se face Sfanta Liturghie zilnic? Pentru 40 zile. Daca nu, vorbesc cu parintii mei sa puna in Suceva.
Playstation nu pot aduce de-aici :(, dar daca aveti alte sugestii, ceva mai micut, spuneti! Memoria aceea pt. calculator poate fi de orice tip? El ce calculator are?
Doamne ajuta lui Mihaita, iar noi sa-i ajutam pe cei cu cruce asa grea!
anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Mamica mea s-a intors in seara asta de la Buc. Imi pare f rau ca nu ati sunat-o mai devreme d-na Monica ca sa-i dati plicul pt Mihaita.

Noi am dat pomelnic pt Mihaita la doua manastiri, la Sihla si la Golia si zilele cestea vom da la Cetatuia .

D-na Anto,abia astept sa veniti la Iasi, vom merge impreuna sa cumparati cdou pt Mihaita.O sa va las nr meu de tel pe PM sa ma anuntati cind veniti.

Mamica mea este trista ca nu v-a intilnit d-na Monica.

Va pup pe toti,
Silviu si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

quote:
Originally posted by bosioc

Mamica mea s-a intors in seara asta de la Buc. Imi pare f rau ca nu ati sunat-o mai devreme d-na Monica ca sa-i dati plicul pt Mihaita.

Noi am dat pomelnic pt Mihaita la doua manastiri, la Sihla si la Golia si zilele cestea vom da la Cetatuia .

D-na Anto,abia astept sa veniti la Iasi, vom merge impreuna sa cumparati cdou pt Mihaita.O sa va las nr meu de tel pe PM sa ma anuntati cind veniti.

Mamica mea este trista ca nu v-a intilnit d-na Monica.

Va pup pe toti,
Silviu si mamica




Silviu, multumesc mult, esti tare dragutz. Eu nu voi avea timp sa mergem atunci la cumparaturi. Ma gandeam ca poate ma ajuti sa cumpar ceva de aici. Si sa mergem impreuna la Mihaita. Vin in tzara pe 5 sept. si stau doar 2 saptamani, nu stiu exact cand ajung in Iasi. Ok, da-mi te rog nr. vostru si va sunam.
Numai bine!
anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

Am inteles ca sunt bune conturile, dar spuneti-mi va rog cine e titularul contului. Fetele din Iasi sau Silviu, sunati va rog la Mihaita sa intrebati numele EXACT pe care e deschis contul, altfel nu vor ajunge banii.


Eu voi face tot ce pot sa ajut cu ceva bani si luna viitoare, Anto, daca tot mergi tu in tara poate ii poti duce tu. Am inteles ca in Canada ajung banii trimisi in plic, deci daca esti de acord
da-mi te rog PM cu adresa ta.

Ma bucur ca vor lua legatura cu dl. Calina, sper din tot sufletul sa inceapa tratamentul cu spinz.

Am inteles ca Iarina a printat pentru Mihaita ceva despre tratamentul cu spinz din paginile Formulei As. E importantca el si mama lui sa ajunga sa creada in tratamentul cu spinz, stiu ca in urma tratamentelor naturiste apar in prima faza tot felul de chestii extrect de neplacute si trebuie multa vointa si rabdare.


Mergi la inceput