Un copil lovit de soarta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:


Imi pare rau..se pare ca subiectul a fost moderat tarziu si nu ai avut timp sa vezi...eu scrisesem la orele 14 mesajul si cu facutul Hardului nu era nici o problema..dura 1-2 ore...mai are cineva drum la Iasi? I-am spus lui Mihaitza ca incerc sa i-l trimit pana sambata...oare nu sunt microbuze care pleaca la Iasi...i-as trimite cu un microbuz, chit ca platesc un bilet...stie cineva ceva? ..imi pare rau dar nu am timp sa alerg sa ma interesez..iertati-ma dar am mari probleme cu Bela...sunati voi la maxi taxi sau cumva, si eu dupa aceea aranjez cumva cu Pc, coli si markere..
multumesc mult...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

mai , treaba asta cu moderatul....in astfel de cazuri urgente as propune sa lase raspunsurile la vedere , le modereaza dupa aia, ca doar nu scriem bazaconii aici. Chiar ma mir de ce tocmai aici sa apara mesajele tarziu.

In fine, asta este.
M-am interesat si este o firma de transport de persoane care face curse Buc.-Iasi. Are plecare la 14 si la 21,30 din Piata Unirii, Bucur Obor, Gara de Nord. Nr. de tel. 0232/ 247013 . Din cate am inteles au autocar. Ptr. bagaj te intelegi cu soferul. Am putea trimite prin ei, daca nu gasim altceva.
Eu ma mai interesez, mai stiu pe cineva care va pleca insa nu stiu cand. Tu sa il ai impachetat bine si cine stie de unde sare iepurele??
Ca idee ma gandeam ca poate ar fi mai bine ca hard-diskul sa fie impachetat separat si dat spre pastrare mai atenta . Asta e cel mai sensibil la socuri, in rest nu cred ca vor fi probleme.


Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

ma scuzati, dar am si eu o intrebare..nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar din 15 moderatori la umanitare, chiar nu se pot grabi putin lucrurile? Un mesaj postat sa aiba nevoie de 5-6 ore sa fie moderat??? Sa ma ierte Dumnezeu, da suntem la umanitare ..nu la discutii despre vreme..probabil ca nu veti posta mesajul asta..oricum este un mesaj dedicat moderatorilor...va rog frumos, incercati sa grabiti totusi ;lucrurile...Anda, in seara asta incerc sa trimit cu autocarul ...are cineva din Bucuresti un leu doi care pot sa ii ofere? Am vorbit cu Mihaitza astazi si nu au bani nici de paine...mama lui e disperata...au nevoie de incurajari...diseara plec la Unirii sa vad ce rezolv cu autocarul...dar mai intai voi suna...poate gasiti ceva lei, fetele din Bucuresti...va pup

Moderatorii...am nevoie mare sa apara mesajul pana la ora 8 seara..va rof mult de tot..poate mai strangem niste banuti pentru mihai

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Lucrand la cazul Sabinei, am avut surpriza neplacuta ca pe unele forum-uri sa primim "palme" dure. Nu ne asteptam la rautate in cazuri unamitare, acele mesaje ne-au facut rau tuturor celor ce incercau sa ajute. Avand acea experienta, am inteles care este motivul pt care DC modereaza partea de Umanitare.

Imi pare rau ca uneori mesajele sunt moderate tarziu, dar trebuie sa-i intelegem si pe moderatori, si ei sunt oameni care vor sa ajute si nu au beneficii materiale in urma aceasta.

_

Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.



Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Am fost azi la Mihaita,era trist ca nu putut porni calc. si l-am ajutat eu. A facut escarii si-l doare f tare. Am inteles ca miercuri v-a merge la spital.
De la TELEM nici un semn, spuneau ca fost fce un reportaj cu el...u fost promisiuni doar...
Am fost la schitul Sihla si am dat pomelnic pt Mihaita, pt. sanatatea lui.
Am batut la multe usi dar nimeni nu a dat nici un banut pt el.
Eu o sa-i donez in fiecare lun alocatia, dar nu este suficient.
Va pup pe toti,
Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Silviu, nu a primit calculatorul, dar o sa il primeasca , e o distanta de la Buc . si ba cu moderarea tarzie, ba cu alte treburi s-a intarziat. Eo o inteleg pe Pashosha, la cate are pe cap....ma mir de unde are atata energie!! Dumnezeu a o binecuvinteze.

Tot nu ne-a lamurit nimeni, ce sanse are Mihaita daca se opereaza?? Si daca sunt sanse de ce nu face aceasta operatie??? Silviu , tu stii mai multe?? Am inteles ca el ar vrea amputarea. Hai sa discutam ceva concret ce putem face, sa ii salvam viata. S-a resemnat asa si asteapta sa moara, sau se mai poate face ceva???

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Mihaita doreste amputare in speranta ca v-a scapa de suferinta...nu stiu ce sa mai inteleg...m batut la multe usi pt el dar cei care au bani nu ajuta.Mamica a sperat ca cei de la TELEM vor face un reportaj si se vor stringe bani, dar , nici un semn.Noi sintem descurajati.
Miercuri o sa-l duca la spital si mamica o sa vb cu d-na prof. Miron sefa clinicii de oncologie si o s va tinem la curent.
Operatia ar tb s-o faca la sold acolo este tumora cit o minge.
Eu si mamicile mele ii dorim o viata lipsita de suferinta, iar dv. numai bucurii.
Silviu si mamica



tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Adriana, nu e nici un medic in Romania care sa se poata ocupa de caz?

Din experienta cu cautatul unui spital pt Liviu: Ancutzelu a sunat la acest spital si a durat fff mult pina au dat un raspuns, la insistentele lui Ancutzelu! Ea mi-i s-a plins pe vremuri ca sunt cam neseriosi, in fine voi incerca sa mai vorbesc cu ea, sa vad ce parere are. Alta problema e ca Germania e una dintre cele mai scumpe tari europene in ce priveste spitalul. Ori eu inteleg ca Mihaita se cam bate cu timpul acuma si pina s-ar stringe banii si s-ar face rost de programare va trece timp nu gluma. De aceea insist cu intrebarea unui doctor in Romania!

Apoi mai e o nelamurire de-a mea: se cauta doctor pt tratament sau pt amputarea piciorului?

--------------------------------


Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Va spun eu cum sta situatia...din pacate mama lui Mihaitza, D-na Geta este cam la capatul puterilor..plangea ca nu are pe nimeni sa o sustina si nu are prietene...
In ziua in care a aflat ca foiul ei are cancer, femeia, isi inmormanta nepotul(de la frate) de 3 ani jumate care muriese in urma unei forme foarte rare de leucemie..5 cazuri in lume. Toata familia lui Mihaita o tine numai intr un cosmar...Mihaita nu are cum sa amputeze nimic chiar daca vrea el, pentru ca, din pacate boala este situata la nivelul abdomenului...cancerul fiind ca o tumora de marimea unei mingi de fotbal...nu prea ar mai fi nimik de operat...Mihaita este imobilizat la pat, sta numai pe partea dreapta si a facut escara..carne vie...si din pacate , il doare foarte tare. Va spun sincer si cu durere, ca mama lui Mihaita ii transmite fara sa vrea durerea ei...plange intr una si din pacate, simt eu din vocea ei, ca se gandeste numai la un sfarsit tragic. Pentru a il salva, pentru a spera iontr o operatie, este nevoie de multa incurajare catre mama...este nevoie de sperantza...dar degeaba vrea femeia sa lupte cand ei nu au nici o sperantza...nu au bani de paine macar. Am marea rugaminte la voi sa facem ceva impreuna. Eu i am dat un computer..nu foarte performant e adevarat, dar poate intra pe net..poate vedea filme..el vrea sa joace jocuri, dar pentru asta trebuie un pc cu super memorie, asha ca, neavand bani sa cumpere memorie e ok si cu ce are. Le am trimis 1 milion leipentru ca mi a zis d-na Geta ca nu au bani de paine...
plange ca nu osuna si pe ea nimeni si nu vorbeste si cu ei cineva.
Abonamentul de internet costa 400 000 lei pe luna..m am oferit sa i l platesc eu...dar fetelor, haideti sa adunam mana de la mana...si sa ii ajutam ..macar 100 000 lei..caci , noi, la Bucuresti suntem multe...si daca punem fiecare 100 000 lei , aducem o raza de soare la oamenii astia...cu transportul am rezolvat cu firma recomandata de anda..asha ca trimitem plicul regulat acolo...
Incep eu..in loc de 400 000 lei lunar dau 500 000..sa ramana si de paine...cine ma mai ajuta...cine mai pune un ban deoparte?
silviu...ai primit hainutele suflete? Bravo tie pentru ajutorul lui mihaitza....
va rog , haideti sa strangem niste banuti.....facem plicul si il plimbam...ce ziceti?
e nevoie de cin eva sa mai sune la Mihai..eu din cauza problemelor mele cu Bela, nu prea pot..acum plec din tara sa merg pe la spitale..deci, cine o mai suna pe Geta din cand in cand? haideti fetelor, e o fata, o mama ca si noi, are 39 de ani si are nevoie de noi...va rog mult...
facem plicul da?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

O sa dau si eu niste bani pe 16 august, pe 15 iau banii.Am putea strange pentru saptaman viitoare si sa facem un plic.
Ma ofer sa sun eu la Geta. Sa imi dai nr. de telefon. Ce sa-i spun, sa-i zic ca stiu de ea de pe forum, stie de DC? Sau de tine???

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput