Maria ar vrea sa traiasca....(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

pashosha, cazul Mariei e mult mai complicat decat pare la prima vedere. Adriana stie mai multe ca tine legatura cu medicii de la Spitalul Militar. Am inteles ca medicii de acolo au comandat un ser special si aparatura de specialitate din strainatate pt Maria, se asteapta de mult timp sa vina.
Ar fi crunt sa se mute cazul la Tg Mures si sa se mai astepte cateva lui tocmai pt ca le lipseste asa ceva.
Adriana mai ai noutati?
Ma gandesc ca oricum decizia apartin parintilor, am sa iau legatura cu Adi Mihalachi sa vb cu parintii, eventual sa trimita actele prin fax (stii cumva numarul?)
Cum aflu noutati va anunt.
Mii de multumiri.

Fetele de pe DC babusca adusca

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi Mihalachi spune:

... a fost si Tg Mures. Ieri m-a contactat mama fetitei. Micuta e programata pe 26 sept.'05, dar starea ei a inceput sa devina din ce in ce mai grava. La TgMures, i-a descoperit inca o valva, sau un canal ..deci doua are acum..nu unul. Nu as sti sa expun in termeni medicali, dar fetita deja are cearcane vinetii in jurul ochisorilor si a guritii, nu mai mananca aproape nimic, iar ceea ce cu greu papa - scoate afara tot.. Se necesita urgent operatia.. mama pruncei, acel instinct al ei o face sa se teama ca nu va putea supravietui pana la data programarii (26. sept). De aceea, sunt dispusi ca in 24 de ore sa mearga cu prunca la acea clinica care va dispune, sau putea opera pe micuta. Voi dragilor care aveti stinta de o asemenea clinica, sau spital din tara, va rog luati legatura cu mama fetei (0741/362241) sau prin email.

adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

26 septembrie??? Oamenii astia sunt inconstienti!! Nu inteleg medicii care au PROMIS ca vor avea grija de fetita, au asigurat pe toata lumea ca se vor ocupa de ea, de ce nu mai spun nimic? Iar la Tg Mures de ce au pus asa un termen tarziu? Doamne Dumnezeule, asa ceva nu e posibil, pe ce lume traim?
MARIA TREBUIE SA TRAIASCA! Nu avem voie sa o lasam sa moara!!!!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

am inteles din date neoficiale ca la Spitalul Militar Bucuresti, clinica de cardiologie s-ar desfiinta, iar generalul care i-a facut invitatia Mariei pt operatie nu ar mai fi in functie, sau mai are putin din mandat.
Domnul Dan de aici de pe forum a facut posibila consultatia la clinica din Tg Mures a fetitei, el s-a zbatut ca Maria sa fie acceptata mai repede la consultatie.
Acum dupa ultima veste a lui Adi am ramas masca, chiar nu am nici o idee.
Refuz sa accept un altfel de deznodamant decat unul fericit pt Maria, o solutie ar trebui sa fie pt ea.

Fetele de pe DC

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Maria are programare si pe data de 8.08. tot in clinica la Tg. Mures,cu cea mai mare placere m-as fi dus cu ele dar avem si noi bilete de pe 5.Sfatul meu a fost si este in continuare ca daca medicii spun ca nu o pot interna totusi mamica sa ramina cu ea in tg. Mures, sa se cazeze undeva si sa se prezinte ambulator la analize.Eu am vorbit cu sefa de clinica dupa ce au fost pe 21, si mi-a spus ca se confirma diagnosticul dar nu mi-a spus ca este mai grav.
Iertati-ma prieteni dar pe 21 nu trabuia sa plece de acolo, se faceau investigatiile si apoi se hotara ce si cum. Sa stiti ca nicaieri nimeni nu te baga in seama ,indiferent cit de grava e problema, daca nu insisti cu tupeu si multa indrazneala.In acest caz avind in vedere ce este in balanta nu trebuie renuntat si mers pina la capat astfel in cit impreuna cu medicii sa se gaseasca o solutie viabila pentru Maria.Eu incerc sa fac ce pot dar nu se pot face multe prin telefon.
De ce nu-l intreaba nimeni pe Tintoiu sau pe cine mai este ,care este situatia cu ce s-a comandat ptr Maria.
Cu mult drag si sa auzim de bine.
Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cine are vesti? Vreau vesti bune!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Of, Doamne, bia acum am reusit sa dam, dupa saptamini de pistonat la telefon, de medicul de la Militar. Nu au venit oxigenatoarele... Cica de aceea nu a mai fost operat la Spitalul Militar pe inima nici un copil cu greutatea sub 15 kg...
Singurul lucru pe care-l ofera medicii de aici deocamdata este un nou control. Dupa 24 august, cind se intoarce specialistul ce se ocupa de Maria din concediu. E infiorator!
Am luat legatura si cu mama Mariei. Dupa 8 august va pleca din nou la Tg. Mures. Vom suna si noi la clinica, la doctorita care a preluat cazul, sa punem o vorba buna pentru Maria. Sa n-o mai amine la nesfirsit si s-o opereze.
Intre timp, copilul a facut hipertensiune pulmonara. Deci starea ei se agraveaza si nu mai poate astepta...
Va scriu maine din nou, sa va spun ce am vorbit la Tg. Mures.

Si am o mare rugaminte:
Gasim vreo fata descurcareata in Tg. Mures care sa mearga cu mama Mariei la clinica, macar in prima zi? Ca orice parinte, femeia asta se lupta si se chinuie pentru viata copilului ei, dar cind vine vorba sa fie descurcareata sau infipta, se pierde cu firea repede...

PS. Imi pare rau ca a iesit asa, nu e vina noastra. Poate doar ca am acordat gir si incredere cui nu mai merita.

Multumesc mult lui Dan D., care a ajutat-o pe Maria sa ajunga la Tg. Mures si a vorbit si pentru medic!


http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Imi pare rau ca nu pot face mai mult. As fi vrut sa merg eu cu ele la Tg. Mures. Programarea este facuta pentru 8 august. Sper sa reuseasca sa faca ceva pentru Maria . Este totusi ingrozitor ce se intimpla cu militarul, atita asteptare si totusi nimic.Noi plecam si noi ,mai mult pentru Cosmina , la munte. In ultimele zile s-a simtit destul de rau.
Va doresc tuturor multa sanatate si Dumnezeu sa va aiba in paza!!
Cu mult drag Cosmina si familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Angi, am sa incerc sa vorbesc la Saint Luc in Bruxelles daca poate cineva sa se ocupe de cazul Mariei si cat ar costa. Am vorbit azi cu cineva de la spital si astept telefon de la ei cand au timp sa ma primeasca. Vroiam sa discut cazul Bellei si mi-am adus aminte de Maria. Credeam ca este de mult operata. Nu mi-a venit sa cred cand am citit noutatile. Nu stiu daca o sa imi spuna mie prea multe nefiind din familie dar macar sa iau un email de la cineva competent care sa ne raspunda rapid. Cred ca tu stii cel mai bine cazul . Eu m-am pierdut in diagnostice si evolutii si nu vreau sa la spun prostii. Din pacate nu am emailul tau sa fie mai rapid. Sper sa apara repede mesajul. Daca poti sa imi scrii ... Doamne ajuta ! Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

tot caut de nebuna petru Bella...saia cineva legatura cu mine..cine se ocupa de Maria...si stam de vorba..si vedem pe unde mai vorbim si pentru Maria..ca la ea e doar de operat...eu aflu oameni buni ,dar trebuie cineva sa alerge....dan, esti de apreciat pentru cat te agiti.......Parca nu ai si tu problemele tale...

Amo groaza de site uri..de fundatii...dati-mi un semn..s-o ivi si pentru ea ceva....impuscam doi iepuri odata...da doamne...

Gabriela, tu la fel...le ai pe ale tale si te agiti pentru noi...saru mana si pupici lui Mihaiza


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput