Se joaca sotii vostri pe calculator?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

El mai mult lucreaza, cea cu jocul si cu internetul eu sint...hi-hi. Dar e fun, desi uneori ma sperii cit timp pierd in fata computerului. Si ma mai intreb de ce oare sint asa ametita...
Noroc ca el are laptop de la servici, desi cablul de internet e numai unul...(stiti bancul ala cu Mama e numai una...! cam asa ceva e si la noi). daca nu stiti bancul vi-l spun!
pusi


Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

daca se joaca pe calculator?????????????
cred ca prima data cu el s-a casatorit si apoi cu mine.la servici pe calculator si acasa la fel.cel mai rau e insa ca seara eu am chef de somn si el impusca niste omuleti pe acolo si e chiar incintat de ceea ce face.ma dispera uneori dar fiecare avem piticii nostrii.ai lui sunt niste jocuri de strategie pe care nu le mai termina odata.eu eram in tara iar el s-a jucat ca un disperat sa treaca nu stiu cite nivele.eu am venit si era pc-ul pornit si am vazut niste omuleti pe acolo care alergau zapaciti.am vrut sa ii inchid jocul si am sters din greseala tot ce jucase el 2 zile.nu spun ce a urmat dupa.scandal de parca i-as fi dat foc la valiza.in concediu ne certam care sta mai mult la calculator.eu nu ma joc si nici nu inteleg macar ce este amuzant sa impusti toata ziua pe unul si pe altul.poate voi afla vreodata de la sotul meu desi nu ma astept la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si sotiorul meu se joaca. Nu foarte mult ca nu are prea are timp, dar cand apuca il cam uita Dumnezeu in fata monitorului. Jocurile sunt destul de razboinice, dar in felul asta isi consuma nervii pe si i-a facut la servici. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca injura (moderat...) si tranteste mouse-ul de birou atunci cand nu poate trece de o anumita faza. Eu ii spun sa fie mai calm dar nu cred ca ma aude din cauza castilor. Pe langa ca nu imi plac injuraturile, ma gandesc ca mai aud si vecini si or sa creada ca tipa la mine.
In tot cazul in serile in care se ocupa cu "poc-poc-ul" nazistilor eu ma delectez cu o carte buna. Si asa au trait fericiti pana la adanci batraneti.
Ubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Si al meu se joaca fetelor, si inca ce s-ar mai juca, dar acum timpul nu prea ii mai permite. Dar cand eram in Romania ma jucam si eu cot la cot cu el, erau anii studentiei, imi amintesc acum ca am jucat un joc vreo doi ani, apareau serii noi si trebuia sa tinem pasul, ca doar nu era sa abandonam asa la sfarsit. Dar ceea ce am jucat eu nu era violent ex Tomb Rider sau acum mai joc din cand in cand Lord of the Rings, facut cu personajele din film.
El de cateva zile a achizitionat MORROWIND cu care ma dispera seara, in sensul ca da sonorul tare si nu mai pot face nimic.
Ei, le iertam aceste mici pacate, caci in fond este bine ca e o distractie care ii tine acasa, decat sa fie cine stie prin ce baruri sau mai stiu eu, nu? Si in plus nici nu costa prea mult.
Va pup
Raly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eapopescu spune:

Nts! Al meu nu se joaca! Inca n-a dat in mintea copiilor! Dar in schimb ocupa compu' cu citirea ziarelor, mai ales a articolelor de sport ... si mai ales de fotbal! Probabil cand o sa creasca baietelul nostru, Doruts, si-o sa vrea jocuri, o sa le descopere si sotul meu. Dar imi aduc aminte ca in primul an in care ne-am cunoscut pierdeam amandoi vremea c-un joculet Fox. Pe urma am descoperit Yahoo! Games si pierdeam vremea la sah. Dar acum nu ne mai jucam decat cu Doruts ... deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Se joacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pana sa se nasca Raducu avea mai mult timp, acum mai joaca hochei si un joc de pilotat avioane. Dar cand am nevoie de el intrerupe orice si ma ajuta.
Asta-i pasiunea Domne'!
Sa fim iubite.
Mamica lui Raducu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Al meu nu se joaca.Daca ar fi dupa el,ar prinde calculatorul panze de paianjen.Duminica,pune toate actele la punct,apoi citeste ziarele.Nu-i asa ca e un inger?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Se joaca, bineinteles dar numai cand nu lucrez eu la laptop ( a lucra inseamna atat treaba serioasa cat si cate 10 minute de jocuri din cand in cand), asa ca am "drept de preemtiune" !
Partea fericita este ca ne plac cam aceleasi jocuri (de strategie) si chiar daca el se joaca si eu fac altceva mai trec pe langa el si ii mai dau cate o idee, asa ca nu ma deranjeaza chiar deloc. Programul nostru in materie de jocuri se poate rezuma astfel "rar dar mult" pentru ca nu prea avem timp si cand prindem ocazia stam amandoi cu orele.... Asa ca odata la cateva saptamani chiar daca jocurile tin cateva ore nu pot, zau sa ma supar pe el, e ca un copil mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Si al meu se joaca tot jocuri de strategie si mai nou FIFA 2003.
Dar e intelegator si-si pune castile ca sa nu ma deranjeze.
La faza cu injuraturile te inteleg draga Ubi ca si al meu face asa, dar pe mine ma deranjeaza cand tipa la pisici si le cearta de zice lumea ca la mine tipa.
Acum 5 ani cand ne-am luat calculatorul ma jucam si eu, dar in tim mi-am pierdut interesul mai ales ca la servici satateam f. mult in fata lui.
In weekend este concurenta pe calculator intre el si fata lui care are 11 ani.
Eu ma limitez doar la internet ca sa vizitez DC-ul.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:


Ce cunoscut imi suna!
Si al meu sot se joaca muuuult!Si tranteste si mousse-ul pe birou , mai si injura , oricum nu aude nimic din ce e in jurul lui.
Dar noi avem program:intra el , apoi Raducu(baietelul meu de 7 ani) apoi in sfarsit si eu
Ei, mai nou are el un laptop dar , asa cum a mai zis cineva, e un sg fir de net.
Una peste alta mai intru si eu dimineata, cand amandoi sunt plecati.

Mergi la inceput