farduri minerale?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gudinde, multumesc mult!
Sper sa ajunga si ale mele!

EDIT: A ajuns coletul!!!!



Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ei, ei ... asta da cadou!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, multumesc pentru idee si tot ce-ati scris aici. Nu mai zic ca nici nu auzisem de minunatiile de farduri minerale (doar vazusem cu coada ochiului reclama de la L'oreal). Asa ca dupa ce v-am citit am comandat si eu, abia astept sa vina sa le probez.

Am o sugestie - cred ca ar fi de folos sa scriem ce ten avem (culoare, uscat/gras), ochi, culoare de par (bine aici e relativ). Ca astfel cand scriem despre un anumit fard, sa stie celalte ce li s-ar potrivi. Putem face un prim post in care sa fie toate aceste informatii, ce ziceti? Incep eu: ten alb cu vagi nuante pink (nu ma bronzez aproape deloc), mixt spre gras, ochi albastri, par saten deschis.

Gudinde, se pare ca am comandat cam aceleasi nuante... mai putin plum dust, pe care imi pare rau ca nu l-am luat.

p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

mmc_nd,

Suntem la fel numai ca eu am ochii caprui si am parul saten inchis.
De brozant eu ma mai bronzez dar greuuuuuuuuuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Fetelor, sunt si eu foarte interesata de aceste farduri minerale si v-am citit postarile cu mult interes.Am inteles cum e cu transportul si ca se plateste si o mica taxa la posta(neglijabila,gudinde scria ca a platit 4 lei pt. 2 pachete).Am insa o mica nelamurire, pt. ca nu am mai comandat nimic din afara tarii si nu stiu cum e cu cardurile astea.Tot de la voi am aflat ca trebuie sa ai card de debit pt. plati internationale, dar cand faci plata mai platesti ceva comisioane sau numai suma pachet + taxe transport + taxe posta ?...ca nu stiu cati bani sa pun pe card(nu vreau sa am mai multi bani decat comanda + transportul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Etra,

Daca coletul depaseste o anumita suma mi se pare ca se plateste in tara si TVA la valoarea coletului, nu numai acea taxa de cativa RONi de transport.

Eu personal mi-am pus pe card mai multi bani decat valoarea coletului (valoarea comenzii plus taxele USPS) pt ca nu stii exact la ce curs se face schimbul valutar si in plus am preferat sa fiu sigura ca nu vor exista probleme de aceasta natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, ma inscriu si eu in rindul fanelor de farduri minerale.
Mi-am comandat si eu intii setul gratuit de sample, iar acum am facut o comanda pentru kitul de 34 de dolari.
Eu mi-am comandat long handled kabuki si inca o perie pe care acum nu o mai vad pe site, pe care o folosesc pentru blush.
Ce pot sa zic e ca pensulele astea sint fantastice, imi plac foarte mult.
Ca tot ati vorbit de cum aratam, eu am ten mixt, deschis la culoare cu ceva urme de pistrui, ma bronzez destul de greu, sint satena si am ochi verzi.
Ca si fundatie folosesc light olive, aveam impresia ca o sa fie prea inchisa la culoare, insa mi se potriveste.
Ca si finishing powder folosesc natural reflection fair, iar ca blush imi place tare mult soft touch-ul.
Mi-am comandat si blushul walkee talkee, insa nu-mi place, mi se pare prea sidefat, soft touch mi se pare mult mai natural.
Ca si concealer folosesc pearl beige pentru cearcane, pentru ca in rest nu am probleme pe fata.
Am mai incercat foundation pe nuanta fair, insa e mult prea deschisa pentru mine. Light neutral arata bine, e putin mai deschisa decit light olive, dar cred ca o sa mearga bine pentru la toamna, cind revin la culoarea mai palida.
Ca lip gloss folosesc bamboo, e foarte natural, merge daca fardez mai puternic ochii.
Cam astea sint experientele mele, m-ati facut curioasa cu celelalte perii, cred ca o sa-mi comand si eu periile care au aparut noi, pentru ca sint tare incintata de periile primite.
A, acuma folosesc semi-matte, insa cred ca mai incolo o sa incerc matte, vreau sa vad diferenta.


37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

turturica,

Si eu mi-am comandat acum un set de 34 de dolari si cel cu sample-urile de ochi. Sunt curioasa cum vor fi culorile.

Am vrut sa-mi comand si pensula pt blush dar nu o mai au si am citit pe forum ca in curand vor fi out of stock si la new flat top brush.

Oricum mii de multumiri lui rory care a deschis topicul, lui vio_dia care a gasit site-ul EM si ne-a spus si noua de el si lui inaioana care cu informatiile si datele postate despre fardurile minerale m-a convins sa le incerc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Fetelor, bine v-am regasit!

In seara asta abia ne-am intors de la munte si eram tare nerabdatoare sa vad ce mai faceti, ce ati mai comandat, ce ati mai primit

Ma bucur ca va plac fardurile la EM, vad ca ati primit o multime de lucruri frumoase. Abia astept sa fac si eu urmatoarea comanda

Va las, ma duc la culcare ca sunt cam , maine abia astept sa ma pun la curent cu noutatile de pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor , am primit si eu pachetul ieri. N-am primit nici un leu vama, multumesc pentru indicatii (valoarea pachetelului era de 20.50$).

La inceput m-a apucat rasul cand am vazut 7=8 borcanele toate cu nuante deschise de bej/crem. Apoi cand m-am uitat mai de-aproape am vazut diferentele, insa fooooarte mici.

O parte din ele le-am incercat - raman la impresia sunt fooooarte... discrete!!! Adica prea discrete, parca abia se vede vreo diferenta. M-am uitat la video pe you tube (a propos, tot acolo am gasit un video unde arata ca deasupra gaurelelor din cutiuta este un mic sigliu din folie transparenta; eu aproape ca intrasem in panica, nu stiam cum sa scot praful ). Oare nu procedez eu corect, pun prea putin praf pe perie? Sa nu uit, nu va recomand baby kabuki, este foarte mica/ scurta!

Am niste intrebari pentru specialistele noastre:
1. Finishing veil se poate da si fara foundation?
2. Ce anume sa comand pentru a acopei niste pori dilatati?
3. Cum trebuie sa ma demachiez cand folosesc farduri minerale?
4. M-am dat cu foundation si ma strange fatza un pic, e normal sau trebuie sa fac ceva special (m-am dat cu crema inainte)?

Multumesc inca o data!

Mergi la inceput