***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by bettyR
Graviduta, sau cine stie, nu ne treceti si pe noi in listuta,mai dau o data datele:
Andreea Maria,13 mai, ora 11:50, nastere naturala fara epidurala, 54cm, 3200g, Apgar 10.


Betty, te adaug acum. Scuze, nu cred ca am vazut mesajul tau. Eu in ultima vreme citesc cam in diagonala, din lipsa de timp.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

bettyR, noi avem aparat pentru aerosoli (nu de filtrat aerul) si cu el ne-am rezolvat problema cu mucii: am pus in aparat ser fiziologic cu prospan si adrenalina. Am facut sedinte de 2 ori pe zi, timp de 5-10 zile, dupa caz.
kokiy, multa sanatate lui Razvan sa i se indrepte vederea repede.
Gravidutza, daca ai timp, te rog adaug-o si pe kokiy in lista de participanti la party. Si eu vreau sa te vad in pozele din Honey Moon.


Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri.Eu scrisesem aseara mesajul dar in cap trecut si l-am scris din nou in dimineata asta.De aseara i-am dat un plic smecta si orez cu morcov (si de dimineata)si vad ca nu a mai facut Nimic.Ma gandesc sa nu-0l fi constipat acum.Incerc sa revin treptat la legume cu carnita.
Iaurtul credeti ca deranjeaza stomacul?Noi seara asta mancam.La 18 am gandit la branzica cu banana.
Acum am vazut ca si Davidut de Pepsi e bolnavior.Ma intorc sa vad ce are.Sanatate tuturor puilor.
Si noi cautam vacante dar in Spania.Sunt mult mai ieftine cu plecare de aici in jur de 500lire transport si cazare +mancare.

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carstea bine ati ajuns in Lo. Imi pare rau ca Rares are probleme .

alyna sa ii spui kinoterapeutei sa te invete si pe tine sa faci singura cu David acasa. Noi asa facem. Vine fata pt gimnastica si masaj o data pe saptamana si imi explica ce sa mai fac si eu cu ea in fiecare zi. Nu stiu de ce sunt asa de aglomerati kinoterapeutii astia.

ella referitor la trezitul noaptea. Dr imi spunea sa nu ii mai dau lapte sau ceai (daca asta ii place) pentru ca atunci cand nu vor mai primi ce le place nu se vor mai trezi. Maya nu se mai trezeste noaptea de ceva vreme.

Nu sta nimeni in zona Herastrau sa mearga sa vorbeasca la Balonul copiilor pentru petrecere???.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)


www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Eu nu stau langa Hersatrau, dar am intrat pe ei pe site http://www.balonulcopiilor.ro/ si am vazut ca se pot face rezervari si prin email/fax. Asta pot face eu. Dar sa-mi spuneti cate suntem in total, cati capsunei, ce trebuie sa stabilesc cu ei (meniu, alte programe etc.) si data intalnirii, ca-s aeriana.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

kokiy, ai baiat mare O sa-si revina el dupa perioada asta de boala si o sa pape la fel ca inainte. Imi pare rau, dar nu te pot ajuta in legatura cu canutele. Sper sa i se indrepte vederea cat mai repede.

Liviana, stiu ca nu face la olita decat din intamplare, dar vreau sa il obisnuiesc cu olita. Eu doar il pun regulat la olita, daca face bine, daca nu, asta e. Dar sa se obisnuiasca cu ea.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alyna,
si noi tot la 5* ultra all inclusive am stat in Lara, dar nu e ieftin, adica am platit 10 nopti 2400 eur 2 persoane; din punctul meu de vedere, hotelul la care am stat e printre cele mai luxoase din Antalya dar uitandu-ma in urma constat ca regimul de ultra all inclusive nu ni s-a potrivit, in sensul ca nici eu si nici sotul nu suntem foarte mancaciosi asa ca cele 7 mese pe zi si cele 5 restauranate a la carte s-au irosit, ca noi ne duceam dimineata la 11:00 pt late breakfast si pe la 18:00 mai mancam ceva si asta era tot; in schimb rusii care au impanzit tot litoralul turcesc erau calare pe restaurante all day; la fel, bauturile din import care sunt specifice pentru regimul UAI nu ne-au facut cu ochiul, ca eram in perioada de inmultire a familiei si sotul m-a restrictionat chiar si de la vin , cica iese copilul nu stiu cum; nici el nu a baut , ca nu bea din fire.
Ne mai gandim inca unde mergem, deocamdata strangem oferte

Gravi, baga poze, ca ti-am spus ca nu scapi; m-ai aburit pana acum cu pozele hotelului, de altfel superbe, cel putin plaja.

Mica, ii dau putin apa dar nu de fiecare data cand se trezeste, ca ma gandesc ca daca eu beau noaptea o gura, i-o fi si lui sete mai ales ca la noi e foarte cald, dormim cu totii dezveliti, doar in pijama.
Continui sa cred ca e de la dinti, fiindca nu toate noptile sunt la fel.
Lapte nu mai primeste noaptea de cand l-am intarcat, adica am continuat putin pana l-am scos de tot, ca el era obinuit sa suga si noaptea si n-am putut sa scot brusc mesele de noapte.

betty R, daca ne citesti de la inceput atunci stii ca Bob al meu a fost specialist urlator si cand plangea pana aproape de lesin si nu se mai oprea, singura cale pe care o apucam atunci era spre spital.
Mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc prin ce-am trecut.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Vali5, astazi mergem la doctor, vreau sa stiu ce are, sper sa fie numai de la dinti...

Kokiy,bine ai venit la capsunici ! Am vazut flacaul tau, tare mi-au placut pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

buna fetelor,
am disparut ceva vreme, dar mi s-a parut ca e timpul sa i-au o pauza nu stiu de ce, asa..........am gandit
DAR AM REVENIT, pe plantatie.
Am de recuperat ceva capitole(vreo 2)
Pitik e bine, vioi, nu prea mancacios, avem 8,5kile si 70cm
A inceput sa mearga singurel, cam toata casa , nu prea iti tine echilibru si pica in fundulet, dar o ia d'abusilea si tot ajunge unde vrea.
Avem 8 dintisori si o maseluta pe drum, asa de rau il maninca , roade tot si cablu de la calculator l-am prins.
Tre sa recuperez din urma.
V-am pupat

Vladut pianistul zis si Clayderman :D
poze cu bebe Vlad Stefan


Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna mamici!

Sanatate multa si refacere rapida puiutilor bolnaviori!

Ana e in continuare intr-un fel de greva a foamei, adica mananca doar ce ii place (iaurt, lapte si cereale cu lapte) La masa de 13 nu a mancat nimic si s-a culcat. Acum doarme de vreo 2 ore si ceva (la ea nu se prea intampla sa doarma mai mult de 2 ore), cred ca de foame.

Mi-am adus aminte, a propos de mancare, ca voiam sa va scriu ceva mai de mult, dar am tot uitat. Am vazut la tv o emisiune pentru parinti, la care era invitata o doc specializata pe nutritia la copii. Si a intrebat cineva ce fel de paine trebuie data copiilor peste 1 an: alba sau integrala. Si doctorita a spus ca se recomanda painea alba, deoarece nu e bine ca stomacul copilului sa fie bombardat atat de devreme cu asa multe fibre. Ma gandesc ca se aplica si in cazul pastelor (am vorbit mai de mult despre spaghette ).

Ma bucur ca vorbiti despre vacante, si noi suntem in cautare de destinatie. Oscilam intre Grecia si Turcia.Aveti idee cat costa avionul pana in Kusadasi? Anul asta nu vom merge cu Ana la mare, o sa o ducem doar la munte.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana


Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput