Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

La multi ani donshoarelor sarbatorite astazi!
Theodora Ioana
Ramona
Maya Maria

Cu asta ar fi trebuit sa incep astazi, dar aveam asa de multe de spus si am incurcat ordinea....

Acum dupa ce am raspuns si eu, cum am putut, la unele intrebari... lansez si eu una....
Apa de izvor/fantana testata microbiologic, da cineva la copil? Trebuie fiarta? Sau e mai buna apa cumparata din comert? Sau aia de la robinet? Ce apa plata folositi? Ce elemente trebuie sa contina apa plata de "calitate", la ce ne uitam pe etichete ?
de exemplu :

Izvorul minunilor:
Na+ - 1.2 mg/l
Mg2+ - 3.8mg/l
Ca2+ - 17.7mg/l
K+ - 0.7 mg/l
Cl+ - 0.6mg/l
HCO3+ - 70.0 mg/l

Dorna
Ca2+ - 55mg/l
Na+ - 0.9mg/l
Mg2+ - 1.4mg/l
K+ - 0.6 mg/l
Cl+ - 12.8mg/l
ph: 7.45

so...acu care sa zic ca e mai buna?????

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARTUTZA- Victor doarme 3-4 ore la pranz? Si nu te plictisesti? (glumesc) dar eu nu sunt obisnuita cu asa ceva. A dormit si Maria 2 ore duminica si a fost sarbatoare.

SELENE- stie multe lucruri Mariuca ta. Bravo ei.Asteptam filmuletul.

ELYANNE- felicitari gemenilor pentru progrese. trebuie sa fie tare draguti. Despre adeverinta nu stiu nimic.

BIKY- a fost superb tortule Caterinei. Sper ca a fost la fel de gustos pe cat de frumos arata. Iar aia mica e dulce foc, pacat ca a fost suparata de ziua ei.

MARIA e f bine. Are tentative de a merge singura deci nu cred ca mai dureaza mult. Pentru ca e in perioada de recuperare dupa puroiul din gat si dupa maselute mananca fara fite asa ca ma simt ca in concediu. E perioada f frumoasa pentru mine si ma bucur cat pot de ea. Sunt relaxata, ma joc toata ziua cu maria, am profitat de ziua de ieri ca a fost si sarbatoare asa ca dezmat total.
Si maria face tot mai multe lucruri: imi arata turturele pe geam, zice pa-pa cand pregatesc mancare pt ea sau pt noi 9chiar daca nu vrea sa manance), se aplauda singura cand danseaza sau cand nimereste cuburile acolo unde trebuie, isi pune singura muzica si danseaza, ma ia de mana sa o plimb, ii arata lui taica-su seara cate stie sa faca (sa bage cuburile in casuta, in girafa si ea sa cante, ii duce cartea sa-i citeasca), imi aduce ce jucarie ii cer (dar are numai vreo 5 pe care i le cer frecvent ca nu le stie pe toate cate le are) si cam atat.

Acum va las ca ne pregatim de masa ca apoi s aiesim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

LA MULTI ANI PRINTESELOR
THEODORA IOANA, RAMONA, MAYA MARIA!!!


Biky io ii dau apa plata, mereu am dat, cu ea ii fac si laptele ca decat o incalzesc un pic.Stiu ca trebuie sa aiba concentratia de sodiu cea mai mica.Eu dau Dorna.

Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

elyanne: te ai uitat cumva aseara la anatomia lui grey? a fost un episod super dragut, cu doi gemeni, bine ei erau uniti spinal si au suferit o interventie de separare. foarte sugestiv redata relatia dintre gemeni, prin dialog simpatic de vesnica contradictie dar legatura sufleteasca puternica.
cred ca este deosebit sa i urmaresti pe gemenii tai in dinamica, sa i compari mereu. am vazut un documentar referitor la gemeni, iterrelationeaza din viata intrauterina, emotional si fizic, si asa se explica acea uniune subconstienta dintre ei in timpul vietii.
eu am luat adeverinta de la angajator, contract suspendat ca sint in cresterea copilului incepand cu data de... angajatorul tau n are serviciu personal, sau specialist in probleme de personal, sa stie asta? mai discuta cu ei o data, parerea mea.

ia sa ma pauzez un pic de la net acuma, ca scriu prea mult si nu mi sta bine. pupici!



de Loli mic
Asa creste o fetita
LMA 1 an
Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna ziua din orasul fulgilor de nea! a nins nebuneste, temperatura 1 grad celsius, acum a stat si ciripesc niste pasarele pe aici, dezorientate: or fi fost fulgi de nea sau s au scuturat caisii ca nebunii peste noi?

ghibuadina: noi stam in faleza nord. ne plimbam in cartier, la parcul delfinariu si ne facem de cap pe la pitici cand e frumos afara. hai sa ne intalnim cu fetele in tara piticilor, c o da soarele si pe la noi. ce zici? eu abia astept! nu scrii si pe la celelalte subiecte de cta, ca si pe acolo se organizeazaintalniri de grup?
ref. la lapte praf, eu am trecut o la un an pe lapte vaca din comert, ca nu i mai placea demult ala praf si bagase boticu' la mine n cana. si, normal, dupa ce a dat de gustul bun, mi a dat flit incet-incet la celalalt. dar am consultat pediatrul si am primit verde(e dra dumbrava). important este sa si asigure aportul de lapte, chiar daca e cel pe care l perfera ea.

roxanici: pai daca v am zis 20 pe un picior si mi s bipeda...hai, ca m am rusinat pana si eu de anii mei. da' va jur ca am mintea tanara si spirit zburdalnic si nu m am fanat inca...si sint si pisicoasa, ca am 3 matze in gradina si am copiat tot ce au dat ele mai bun de a lungul timpului. torrrr...

lumi:nu i asa? v am zis sa nu ma contraziceti!

selene si madyb:ma roade invidiaaaa! loli nu depasete mama si baba, rostite de la 10 luni. si ne mai face si cate un pa di varful mainii, dar nu prea energic, asa, cum ca nu i ar pasa prea mult. dar e si ea un talent dovedit la dans, chiar si la muzica. selene, facem o trupa? cercul de balet, ceva?

asea, ca nu s' ce facusem de nu expediasem tot ce am avut de scris


de Loli mic
Asa creste o fetita
LMA 1 an
Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:



Probabil ne-ati uitat deja......dar nummai pot tine pasul cu voi....va admir pe cele care reusiti sa scrieti in fiecare zi....Eu una tin calc deschis si mai arunc cate un ochi sa vad ce ati scris dar asta o fac din picioare, in trecere pe langa calc sau cand doarme winnie pt c altfel nu e chip sa ma pot apropia de calculator ca vrea si ea....si deja tot apasand pe al butoane a dezinstalat ceva....ca a treb sa chemam pe cineva sa-l repare.
Vreau sa urez tuturor piticilor care in ultimele zile au imbatranit...si au schimbat prefixul...si sa mamicile lor....
Am vaz poze de la chefuri....am vaz o Maya dulce, un Rares mandru si frumossss (un tort de salivam la el)si un pui de ou umplut si eram la cura de slabire, un Raducu carliontat si dulceeee care intre timp a pierdut carliontzii da tot frumos a ramas si un tort cu Winnie....ca era geloasa Winnie a mea....
Am vaz si frumusete de Raisa... si cate minuni stie Iarinabravooooo
Felicitari noilor va admir....IO sincer cred ca dar cand va avea Winnie 4-5 ani voi mai incerca........

gmenii...bravo lor pt progrese.....

Ghibuadina si eu o mai tin inca pe lapte praf....am trecut pe milumil junior si se vede ca e mai consistent ca se trez doar la 5-6 sa pape ea care inainte se trez si la 2-3 noaptea.

Ioanaradu frumos s-a facut gierica al meu.....i-l tot artam la Winnie pe calc si ea se uita asa mirata si radeasi-i dadea si
Se vede ca-ti prieste concediul.....sa mai bine zis faptul ca Matei e cu tine ...se simte in tonul optimist al mesajelor tale....

Acuma despre noi

sa va zic despre noi.....Winie se trez dimineata la 9-9:30 sunt happy.....asta dupa ce inainte are o trez pt laptic la 5-6-8 depinde.....ne giugiulim 15 min in pat...dupa care ne schimbam....si facem patul...amandoua ca ma ajuta de numa eu il fac ea trage jos tot ce pun eu pe pat.
Apoi mergem la bucatarie si fac cafeaua....ea misuna pe langa mine...sau merge la WC...de care e captivata....mi-a aruncat pana acuma in WC...vreo 10 role h igienica, o suzeta, un pauc de-al ei, o cutie de farduri, o carpa....un cub de plastic..chiar si mainile ei..si mai e incantata de pria de Wc...am cump una noua care o tinem la vedere si aia folosita o ascund sub ghiuveta......si lista poate continua....cand reusesc sa las capacul e ok dar mai uit ......si dupa aia da-i si fraeca mainile cupilului sa o dezinfectez....
De cand a fost bolnava a inceput sa mance bine de ma sperie.....cate un castronel plin.....la fiec masa ..plus ca a incep bine de tot sa pape ce inainte nu papa...si mai ales bucatzele care le ia sg din farfurie....am fata mare
Cand vine tatas-o acasa ne uitam pe geam si deja stie masina.....cand il vede incepe sa tipe de bucurie si rade si da cu mainile in geam.....iar cand intra pe usa fuge la el si numai vrea la mine in brate deloc sta doar cu el...la fel face dac vin eu acasa sau cand venim amndoi daca am fost plecati.
Ziua doarme..cm de la 12-13 cate 2h -2h jumate chiar si 3 o dormit intr-o si.....eu nu prea pot face nimik cat doarme ea...ca doarme in pat mare si dupa o ora se foieste si mi-e frica sa nu cada din pt ca am patit-o odata...s-a speriat ca a auz un zgomot..s-a trez si aplecat in 4 labe si a cazutAsa ca stu si o pazesc...maxo juma de oara dupa ce adoarme...apuc sa mai spal un vas au sa fac cv de mnacare.....in rset cand vine sotzul acasa sau cu ea dupa mine prin buc dar mii-e frica sa nu cada ca am gresie pe jos......si mai aluneca.....

Acuma despre mine ...ma apuca groaza ca peste o luna jumate plecam cu sotzul o sapt la AMsterdam...si bussines si relaxare...si o sa o lasam pe Winnie cu mama si soacra-mea....si niciodata de cad s-a nascut mai mult de o noapte nu am fost despartite.....abia astept sa plec sa m ai respir si eu...dar cred ca-mi va fi tare greu si sotzului la fel....si ea smecgera deja imi face ziele si mai grele cain utimul timp doar cu min mai vrea sa adoarmasi cand plec de acasa tre sa ma ascund sa nu vada ca plange dupa mine.....

Cam atat ma duc s-mi intind siIO oasele langa ea.

Va si va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Martie 2008


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!
Iar nu am timp sa scriu mai mult, vreau doar sa spun la multi ani lui David Matei, pentru ieri, ca m-am luat cu altele si mi-a scapat.
De asemenea, pentru sarbatoritele de azi:
Thea Ioana
Ramona
Maya Maria
Le urez tuturor sanatate si toate cele bune sa li se intample.
Sper sa revin mai tarziu cu niste raspunsuri, am de gatit, de tradus...

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaaani Thea!!!

La Multi Aaaaaaaaani Ramona!!!

La Multi Aaaaaaaaani Maya!!!


Biky trebe sa zic ca ai 2 fete frumoaseeee foooooc. Andra rupe inimi cred ca, si Caterina ii seamana leit. F frumoasa si haioasa ciupearca si tortuuul bravo tie, esti singura care a pus albinuta pe tort. ;)


Pisikuta, ma fac si io ca nu stiu sa socotesc.


Karra, ia cand doarme Winni te asezi mumos la calc pe scaunel si scrii doua vorbe ca daca citesti din picioare inseamna ca esti la curent . Uite acu rares s-a retras in balcon si "coace" ceva si io scriu din goana calului 3 vorbe.

Am uitat sa felicit mergaretii noi, iepurasii de Paste Carl iubitul si am uitat pe cineva aici , iertare. Bravoooo Carl!!


Apa - Dorna dau io de mult, nefiarta si neracita. Puteti incerca Evian, Perrier sau cum se scrie . Nu citesc etichetele cu mineralele din ele ca ma ia cu durere de cap; de un sa stiu io care or fi mai bune. Si cu fiertul, tot de-aici am aflat, nu fiarta ca creste concetratia de saruri/minerale si nu e bine.

Mi-a mai placut si de scolarita Raisa, am uitat sa zic.

gata, zbor iar ca s-a lovit si urla



roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult. Am rezolvat-o cu adeverinta, al directia pt... acolo unde-i dosarul de CIC.
Firma unde lucrez. e f. mica si contabila se ocupa si de astea. Si de multe ori trebuie sa ma interesez eu, pt. ca am fost/sunt singura gravida/mamica in firma... si cum s-au tot schimbat legile... n-a mai tinut pasul.

Pisikuta n-am vazut. Pe ce prigram? Sa vad poate mai este in reluare...

Karra o sa fie bine, o sa vezi... Mai greu in primele 2-3 zile... pana te obisnuiesi... si iarasi spre final, cand o sa te saturi de relaxare si plimbareala... si o sa vrei la puiul mic.
Dar e cazul sa faci o pauza
Ii face si ei bine, te intorci cu bateriile pline si chef de suportat copil atomic...

Mai vroiam sa mai zic una, alta... dar neuronu...
Plec sa culc mandra
Poate imi aduc aminte.





Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:


La multi ani ingerasi micuti !!! - Teodora Ioana,Ramona si Maya Maria

Salutare fetili

De cind am vazut doua liniute pe teste - nu am liniste, adica ieri-azi ma simt mai bine. Incerc sa gindesc pozitiv - fara sustinerea sotului, mamei mele si nashilor - nu mai aveam stare. Am bocit vreo doua zile - cred faptul ca e destul de neasteptat si hormonii isi fac de cap. Cind m-am linistit putin - colac peste pupaza - medicul meu (cu care am nascut) - aimi spune despre toate riscurile pe care le implica bb2 dupa cezariana - fisura de uter si etc...etc...etc.adica pe scurt-sarcina nu este considerata o boala, dar la mine asa e

Incet imi revin - desi ziua intreaga in cap doar ginduri timpite vin - nu am crezut ca sunt atit de slaba din punct de vedere emotional - ca sa nu pot trece asa de usor. De aceea inca nu ma pot bucura de sarcina asta - adica comparativ cu gindurile rele - ma bcuur ffff putin, sper mai incolo sa ma simt mai bine.

Rianna_stef- ma linistit putin, in sens ca bb2 tot dupa cezariana este - multa putere mamicuto - sa dea Dumnezeu un bebelus perefect si sarcina dusa cu bine pina la nastere.

Inca nu am toate gindurle asezate cumincior pe policioare - insa sustinerea ffff mare a sotului - care e lesinat de bucurie- ma face sa vreau sa merg mai departe

Citesc tot ce scrieti - insa pina nu-mi revin cit de cit - parca nu pot scrie ceva cu sens.



Balul Cotofenei sau un anisor al ingerului nostru

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput