Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Eu acum vad ca am vb aici singura, ca raspund pe masura ce citesc...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007


www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by creem

Aralia, . Offf, au inchis subiectul acela cu Alaptatul..
O sa incerc sa beau mai multe ceaiuri, bere fara alcool (cu toate ca n-o sufar!), sa pap migdale si am auzit si de niste med homeopate Lac caninum si calcarea carbonica. O sa incerc si cu astea.
Voi ati auzit ceva de ele?
Acum merg, poate reusesc sa dorm putin cu fata!
Pupicei tuturor si multumesc mult de sfaturi!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)



Nu l-au inchis de tot. Uite aici capitolul nou :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117459

O zi excelenta !
Lala.


Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Cream, incearca sa rezisti . Stiu ca cel mai mare dusman al alaptarii este teama de a nu avea lapte. Asa cum m-ai sustinut si tu cand am avut nevoie (si fetele de la Alaptatul HelpLine) te sustin si eu
Nu apela la formula. Linisteste-te, dormi cat de mult poti si o sa-ti dai seama ca lucrurile nu sunt atat de grave cum par .
- Sanii lasati nu inseamna ca nu mai ai lapte;
- daca suge putin poate nu are prea multa pofta de mancare (avem si noi momentele noastre)
- pe masura ce cresc copilasii iau mai putin in greutate. O saptamana nu e relevanta. Daca nu ia nimic o luna de zile, chiar scade in greutate ar trebui sa te ingrijorezi.

Iti tin pumnii sa fie bine si vezi ca s-a deschis Alaptatul HelpLine


quote:
Originally posted by creem

Neata fetele! Eu sunt un pic suparici ca ieri la masa de la 5.30 si la cea de la 9.30 sanii erau foarte lasati si fata a supt foarte putin si apoi a adormit. Cred ca nu prea mai am laptic. Acum de dimineata i-am dat din ambii sani si s-a trezit dupa 15 minute. Am cantarit-o si in ultima sapt nu a luat nimic, parca a si scazut vreo 50 gr.
Ce sa fac? va intreb pe voi, ca eu sunt tare debusolata. As vrea sa o alaptez in continuare, dar nu s-o infometez; as vrea sa ii dau completare, dar sa nu pierd lapticul si sa nu imi mai suga la san.
Voi ce ati face in locul meu?
Ancuta, stiu ca si tu ai trecut prin asta, fata ta mai suge, chiar daca ii dai si bibe? I-ai dat de la inceput un bibe intreg? si ce mese ai inlocuit? (scuze daca te bombardez cu prea multe intrebari, dar sunt tare deprimata din cauza asta)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)



Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:



vasari imi pare rau de ce ti s-a intamplat
creem eu zic daca poti sa-i faci si proba suptului ...
ggaby te rog sa nu te plangi ca esti singura.... eu m-am obisnuit singura cu .. ultima masa si al 23, depinde cand se trezesc ca dorm de pe la 21.
victo de o sapt. dorm singurele, azi noapte nu m-au trezit pana la 7:30 dimineata
ank bune informatiile despre borcanele
lala si eu o sa apelez la borcanele, cam 3 zile/sapt. ... am zis ac o zi le gatesc, una borcanele.
va pupacim si av dorim wk. placut.



PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, ai dreptate, am gasit pe kellymom.com o gramada de antibiotice care sunt permise. Eu nu am luat nimic de cand am ramas insarcinata, si acum nici nu am reusit sa ma dezmeticesc si sa caut inainte.
Aralia, si eu stiu la fel de ficatul de pasare. Dar asta e valabil si pentru puii din comert. Sunt pufosi si nesanatosi. Spunea si Cami mai devreme acelasi lucru. Carnea de vita e cea mai buna sau de la tara, pentru cine are parinti, bunici la curte. Noi chiar avem noroc si o sa fie bine si mai incolo, ca o sa avem si legume si fructe sanatoase.[red]

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello ce fac mamicile??
cami, e super greutatea stefanieie. iasmi a mea are la fel: la 4 luni jumate 7.300 grame, 66 cm si 42.5 circumferinta craniana!!!! superr!!!

mihuta (cred ca tu ai scris despre diversificare ce se introduce la inceput, nu?) imi place ce ai scris. si eu gandesc asa!!!

si iasmi a mea a dormit aseara de la 20.30 pana azi dimi la 7.30 neintrerupt!! e asa fain!!

fetelor dati-mi o idee cum sa fac sa nu pice iasmi din pat. nu o pot tine toata ziua in patut cand nu sunt prin camera. sa pun perini pe jos???


gata v-am pupat pe toate!!! noi azi am fost la plimbare pana acuma si de acuma avem toata ziua vizite!!!


pusiiiiiiiiii


.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Maria e foarte vesela azi. Dupa experienta de ieri uitasem cum mai e. :)
Am pus cateva poze noi pentru cine are timp si chef sa ne vada:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Maria

Bb, eu pun perne pe marginea patului.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Creem nu renunta asa usor la alaptat, au si ei zile mai bune si mai putin bune. Daca chiar ti se pare ca secretia lactata scade vezi ca este la Plafar ceai ptr stimularea lactatiei , exact asa se numeste, este foarte bun, cumnata mea l-a folosit cu succes.
Ptr mamicile care discutau despre mucisori: sfatul meu este sa nu folositi betisoare igienice ptr nasucul bbilor, pot face infectii de la acestea. Eu ii pun Alexandrei ser fiziologic in nasuc de cate ori imi amintesc, poate fi si inainte de fiecare masa cam cu 20min, si daca nu iese nimic cu pompita inseamna cu nu are ce iesi! Ce este acolo innauntru sunt secretii normale si se dizolva de la ser si e stranuta afara. Recunosc ca am folosit si eu o data betisorul ptr un muculet care era chiar in fata si-l vedeam bine, l-am scos dar am cam avut mustrari de constiinta.
In alta ordine de idei, fetele care le dau formula la bbei, cam cat mananca intr-o zi? Alexandra are astazi 3luni si de cateva zile nu scade sub 750ml. Mi-s facut figura ca in ultimele zile a mancat 800ml si ieri 840ml. Dr zice ca este cam mult, dar a luat in greutate cf stas (!!) asa ca nu sunt probleme, zice ea.
Va pup, s-a trezit mamaruta si vrem sa ne jucam.
I-am cumparat o pereche de pantofi rosii din piele, tip ghetuta, foarte frumoase!! Au costat cat pantofii mei! Plus ca mai vazusem in magazin o gramada de lucrusoare foarte dragute ptr cand mai creste. Eu sunt un pericol public la cumparaturi!
Va las, mamaruta mea gangureste de zor!!


http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA ZIUA LA MAMICI..noi am stat un pic pe afara si ne-am intors...Ionut al meu are treaba cu patutul..s-a apucat de el si vrea sa-l termine..adica sa-l strice..mai nou da cu picioarele in carusel si-l porneste singur..in cateva zile cred ca-l sparge..mi-a mancat zilele copilul asta..e argint viu..nu stiu unde si in ce sa-l mai tin...el vrea direct in picioare ..am facut comanda pe net la un scaun de masa care se face si balansoar..ne pregatim usor de diversificare ca nu se mai poate ..mai are putin si baga mana la noi in farfurie sa se serveasca si el..noi la 4 luni jumate avem 66cm si 7,700 grame...merg biberoanele cu lapte pe banda...ochisorul i-a trecut acum vad ca are un vas de sange spart ..innebunesc..nu stiu cum si in ce fel dar am zis sa nu ma mai sperii asa usor...in rest stam mult afara ..bantuim pe unde apucam si vorbim toata ziua..eu ii dau tare cu mama si tata si el vorbeste prostii..zilele trecute se uita la mine si a zis DA.....adica sa nu-l mai stresez probabil cu mama si tata....
..mi-a fost dor de voi..mai apuc sa citesc asa printre randuri cateodata dar nu reusesc sa scriu..asta nu inseamna ca v=am uitat...va pupam si revenim

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ALINA..te pup dulce si imi pare rau pt patania ta!! Ionut o saluta pe Maria.
..cat despre diversificare..cati doctori si mamici atatea opinii..parerea mea e ca fiecare mamica stie cel mai bine ce este bun pt puiul ei....eu stiu ca dupa fructe si legume urmeaza carnita..asta apropo de ce vorbeati voi mai devreme.....eu stiu ca se introduce si asa as face si eu pui si vita..carnea de porc fiind foarte grea si toxica dupa 3 ani.
ANK dupa ce introduci piureurile poti baga si ficatel dar de pui ..mai tarziu de vita.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput