Fulguleti de nov-dec 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

In alta ordine de idei ori slutesc gargarita din nou ori imi spuneti care, cine, cand si cum au tuns copiii aproape zero, ma rog scurt...la frizer, acasa, urla, nu urla?? Garga plange dc ii vorbeste cineva strain daramite s-o mai si atinga, ptiu doamne!

KIKINEATA, eu am tuns-o acasa pe Stefy chiar dupa ce i-a luat motul, cu cumatra mea. Ea a luat ce a fost mai mare cu masina de tuns si a urlat nitelus ca o deranja zgomotul de la masina iar apoi am dus-o in baie si am bagat-o in cadita si am luat eu restul cu un Gilette cu rezerva noua, special pt motul ei. Nana a stat si a distrat-o, i-a dat toate cosmeticele si mi le-a bagat in cadita, dar a stat si n-a miorlait. Apoi am scoc copilul chel chelut, l-am sters si "ambalat"..... si s-a facut o lumina in casaaaaaaa.... ca mai aveam un bec. Spor la tuns.


Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

iulia stefy, cu mare placere iti dau, daca-mi spui si cum :)) ca pe mail e practic imposibil sa le trimit, ar dura o vesnicie sa le incarc, probabil doar pe gmail ar merge..dar oricum..nu am vesnicia aia disponibila :)) daca cumva dai jos de pe net, si folosesti torrentul, iti pot da torentele pe care le-am descarcat eu, ca le am salvate... daca nu..alta solutie nu cunosc :) luly e vishina di carter, si ne mai intalnim pe la o piata, un parc.. de-aia cu ea e mai simplu :) ti-as fi raspuns pe pm, dar nu-l ai activat :)


Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)


"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

In primul rand multumesc pt mesaje si telefoane mi-a prins tare bine sa va stiu alaturi eram la pamant cu moralul ,m-am bucurat mult ca ne-ati fost alaturi
Nenorocirea a venit chiar de 8 martie pt noi cel mai urat cadou,pusesem sa-i fac sotului o cafea pe ochiul mic din fata la aragaz m-am intors la chiuveta sa pun niste pahare si atunci Antonia a tras de gratarul de la aragaz si ibricul a cazut pe ea
Antonia e mai bine,doar ca pe brat arsura e mai grava (gradul 2)decat pe fata(gradul 1) si se vindeca mai greu,nu va mai zic prin de cosmar am trecut probabil va imaginati,daca era dupa ei mai stateam inca o sapt in spital dar nu am mai rezistat si am semnat pe propria raspundere ca plecam acasa,vom merge din 2 in 2 zile la pansat.
Nu am citit nimic din urma,cred ca va dura ceva sa recuperez
fug la somn ca suntem rupte amandoua

n buna


Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari.
noi am fost ieri cu gaza la tuns, s-a distrat f fain la frizer, turuia in continuu zer, zer :) s-a pupat prin oglinzi. l-a pus nenea in scaun....a stat, i-a pus pelerina .... a stat, a pornit nenea aparatul si i l-a aratat.... a ras. a pus nenea aparatul in parul lui ....a plans. destul de rau, dar parca nu f rau, adica ar fi plans si parca nu, mai tragea din suzeta.....ma rog, in 4 min a fost gata.
donia cum mai esti?
dianocica ce vaccin?
dandusa cum stati cu intarcatul? somnul de noapte?
bambo zi-ne doua vorbe de voi.

mai fetelor nu stiu ce-i cu el....adoarme fff greu seara. acum, nici macar cu noi in patul mare nu ii mai convine, se foieste cate o ora, pica de somn si nu poate sa adoarma. la fel am patit si azi noapte, s-a trezit pe la 2 a adormit din nou la 3 si de la 5 la 6 iar am stat treji. nu se da jos din pat, nu se joaca, doar ca nu reuseste sa adoarma.

cam atat de la noi, va pupic dulce
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BAMBO,ce bine ca ati venit acasa!Acum va fii bine,ranile se vor vindeca,draga de ea,prin ce a trecut.Va doresc multa sanatate si sa va odihniti!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Bambo, ma bucur ca ati ajuns acasa unde sigur e mai bine si Antonia isi va reveni mai bine.
Imi pare tare rau de ce s-a intamplat si sper sa treceti amandoua cu bine peste trauma asta si sa nu ramana semne.

Pup fetele inca o data si sa aveti o nopate linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bambo ma bucur ca sunteti acasa si sunteti mult mai bine ... speram sa treaca cat mai repede si Antonia sa uite cat mai curand aceasta experienta. Va si asteptam vesti cat mai bune.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Bambo, ma bucur mult ca ati ajuns acasa! Multi pupici pentru Antonia si pentru mami de la noi!
Ktrinel, la multi ani sotului tau!
Laura, frumos foc Dani tunsulici! Mai, dar seamana cu tine leit!
Saryta, dulci de tot fluturasii tai, iar tu arati super in rochia neagra!
Danutz, multa sanatate! Am vazut si eu “I am legend”, dar nu m-au impresionat prea tare neoamenii aia.
Anateo, sanatate multa, multa tie si lui Seba!
Flore, felicitari Alessiei pentru dintisori! Poza in care a dus castronul la gura e mortala! Cred ca ai bagat-o direct in cada dupa “actiune”.
Dia, sa stapaniti sanatosi tricicleta!
Aelita, voi cum mai sunteti, mami? Ce mai face burtica? Ce mai face Sofia?

Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bambo, ma bucur tare mult ca ati ajuns acasa si ca sunteti mai bine,... saracuta antonia prin ce a trecut .. of, sper sa scape curand de dureri, ranile se vor vindeca ele ... sa ne spui dc va putem ajuta cumva, dc aveti nevoie de ceva medicamente si nu gasiti, orice... stii tu




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

repede sa va spun, ca stiu ca sunt doritoare pe-aici: am cumparat in seara asta de la marmacie magneziu forte cu vitamina B6 (acelasi lucru cu celebrul magne b6) la numai 14.88 lei 50 pastile... si se ia o pastila pe zi, nu 3 sau 6... curata afacere .. am uita sa spun firma producatoare: sc biofarm sa bucuresti

Mergi la inceput