Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - wow..ce precoce e andrei!super!
nana - .sa stii ca la tine ma gandeam zilele astea, ca eliza nu mananca mai mult de 50-60 ml la o masa...si mie imi vine sa-mi iau campii dupa cateva zile de nemancat...asa ca imi imaginez cum te simti tu!offf...picioarele ce mai fac?poate ar trebui sa iei si ceva antibiotic, daca zici ca ai facut puroi...si incearca sa pui betadina pulbere.multa sanatate!
ana - of, nu-i dai niste panadol...ceva?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Am gasit tot felul de articole despre legatura dintre Timerosal si autism, iar pentaximul contine timeroxal. Acvum nu stiu ce s cred insa m-am cam speriat. Ca si kineto am intalnit multi copii cu autism care dadusera semne dupa vaccin, insa nu prea imi venea sa cred. Insa dupa ce am citit numeroase studii amm intalnit tot feleul de pareri. Unii spun ca exista o legatura intre ROR si autism unii intre Timerosal si autism. Sunt cam in ceata. Pr e ca nr copiilor cu autism a crescut f mult, de aprox 300o% din 1929 pana in prezent. Acum e un copil autist la 150!!!!!!!!!!!!!
Dumnezeu sa ne ajute sa nu fioe decat niste zvonuri.
Acum mai ntreb daca il pot schimba pe infanrix.

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani Kosmas, Iulius Teodor, Iris Maria, Stefania, Andrei, Teodora Victoria, Amalia Maria!!!Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI Dragutilor Sarbatoriti!
Annisia, m-am tot gandit la ce spui tu de Yannis si-mi sta pe limba, sa zic, sa nu zic. Da uite ca spun. Sa fie problema ca l-ai ultradiversificat tu prea devreme? Poate de asta nu-i tocmai buna diversificarea precoce? Sa nu ajunga copilul la 6 luni sa nu mai manance cu linguritza.
Nana, cat de des faci fizioterapie cu Andrei? EU zic sa ai rabdare cu el. Si sa nu-l compari cu restul copiilor de varsta lui, fiindca nu are sens. EL a fost sedat atata vreme. Nu are cum sa recupereze peste noapte. Fetita mea a avut ceva probleme, pe care le-am rezolvat cu kinetoterapie. Nu tinea capul, apoi l-a tinut la 5 luni, imediat a inceput sa faca toate alea (rostogolit, tarat, mers in 4 labe, stat in fundulet), iar la 1 an mergea. Dar am lucrat intens cu ea la specialist. Sanatate si tie, ca ai nevoie de picioarele alea sanatoase.
GAbitz, sanatate Elizei tale. Aerosoli? Sau ce tratament? Micuta ta nici nu avea cum sa fie inca la 6 kg, daca s-a nascut cu 2.500. Decat daca era o maaare mancacioasa si asimila tot. Ma uit la a ta si la al meu ca-s cam de o varsta. Al meu nici gand sa ajunga la 7kg, si a fost mare la nastere si nici nu pot spune ca n-ar fi mancacios.
Ana, ai acasa un uriash vad eu! Sper sa nu faca febra prea mare !

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

[smiley care se autoflageleaza]
Am fost nedreapta ca nu v-am pupat pe toate dragalasele mamici care ne-atzi urat atat de frumos micului faraon… dar Luy ma inlacrimase rau in noaptea aia (cam greu la mine) si de oboseala am uitat sa va pupacesc pe toate, cum bine-meritatzi! Mii de scuze si katralioane de pupici!


Toata lumea e bolnava, pitici si mamici – nici nu stiu cui sa-i mai trimit urarile si incurajarile – offf, off! Betty&Mario, Gheo&Sofia, Miruna, Rares, Cristian, pui de Bee, Stefan?, Eliza de Gabitz

Greyerash, nu admira tu femeile car merg la servici – nu toate au asa o intoarcere „convingatoare“ – vezi io – si fara ajutor in casa, no chance! E o fugarealaaa...
Luy, Maria cu bomboanele-ntre flori de 8 martie e delicioasa! O pap!
Devylla – dulce postarea si ce a mai crescut domnisoara Erika!!!
Cecilia_L – felicitari pentru Mama!!! Ce minunat! Al meu mi-a spus ieri dimineatza mama uitandu-se in ochii mei (sigur a fost o greseala) dar oricum mi s-au taiat genunchii… ce-o fi cand e pe bune?! Azi iar a protestat si a spus un „moooam!“ … hmmm?!
Andruzza, ce minunatzie de crestina ai! Sa-tzi traisca!
Magda, tzi-am dus lipsa! Hai afara din butoiul cu blues! Si succes si sanatate!
Raluca, eu sunt o mamica alaptatoare-muncitoare – care-i baiu? Si eu incerc sa fac fatza inca o luna…
Andreelor, nu vreau sa creez situatzii delicate su sotzii cumintzi – de acum voi fi mai specifica, promit! Ce dulce Miruna de Andreea 1002 – ce ochi! Si Robert de Alehiam… papanash delicios si atent cu mami lui de 1 martie!
Aniast, multzumim!
Adimercedes- vad ca ai devenit o mamica intzeleapta si nepanicoasa! Bravo!
Sim, fa BB 2! Ai talent dovedit!
Mare amor cu Darius&Daria – sweet!
Ce precoc pui de Papanash!
… chiar asa, ce mai stitzi de Kosmas si frumoasa lui Mami? La multzi ani!

Despre noi: Michael se taraie pe canapeaua de piele – aluneca pe o perna pe care o impinge. Adica flexeaza picioarele, tzin contra, se impinge si inainteaza asa toata canapeaua – ture-ture. E tare dulce!
Fug sa-l alaptez...

Pup you all!


Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alehiam, frumos ati petrecut ieri! CE bine ca piticul tau are alti bebelusi cu care sa socializeze (si voi cu parintii lor).
Papanash, micutul tau are doar 5 luni! WOW! Vad ca e tare plimbaretz. Insa nu stiu daca e o idee buna sa-l incurajati si voi cu mersul in picioare. Oricum clar e foarte puternic. Cat despre hidrocel..... Si Razvan are. Si la al meu cred ca e comunicant (inca nu l-am dus la specialist, l-a vazut doar pediatra). Nu e la fel pe tot parcursul zilei, plus ca mi se pare usor umflat chiar deasupra intregii instalatii (asa sa fie normal la toti baieteii?). O sa mai vedem mai tarziu (spre un an). Inca e devreme. Sotul meu a avut bebelush fiind, o astfel de problema care a trebuit operata.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata pe la pranz. Ieri n-am mai apucat sa postez restul de raspunsuri ca am picat lata... sunt din ce in ce mai obosita in ultima vreme si pe langa asta se adauga si o durere de spate in drapta, langa coloana, care ma termina de-a dreptul.

Inca o data urez din tot sufletul multa sanatate si noroc bebelusilor bolnaviori si multi pupici mamicilor sa aiba grija de ei.

Cecilia, mamica fericita! Ajung sa cred ca suntem cu adevarat mamici atunci cand copiii nostri ne striga pentru prima data astfel.
Teodora, ce bine papa Mihnutu! Bravo, sa o tineti tot asa.
andrruzza, felicitari pentru Stefania crestina. A fost o dulcica, iar tortul...
Rox, sa scoatem majoretele pentru dintisorul numarul 2 al lui Andrei? Poate asa il ajutam sa iasa.
magdaz, te inteleg perfect, si mie mi se intampla sa trec prin stari din astea. Nu-ti face griji, or sa treaca. Trebuie sa fii in forma pentru copiii tai.
ANDREEA11, da-l jos pe Cris din premergator... stiu ca iti e usor sa-l pui acolo ca sa stea mai linistit dar gandeste-te ca multi medici nu recomanda premergatorul.
Annisia, ma bucur ca Yannis e mai bine. Sa stii ca Vladi m-a intrebat de el, mi-a zis ca acum, ca i-am montat tarcul in sufragerie, are mai mult loc sa se joace impreuna.

papanash, nu te ingrijora cu hidrocelul. In mod normal se resoarbe dupa varsta de 1 an. Are si Vladi, uneori e mai proeminent, alteori se retrage pur si simplu. Du-l totusi la un echo sa fii sigura ca e hidrocel si nu varicocel, la ala sigur se necesita operatie. Sau cel mai bine sa-l vada un medic de specialitate. Pe Vladi il vede dr Topor de la spitalul Gr. Alexandrescu; ea da consultatii si la Euroclinic unde e super civilizat...nu se sta la coada si nu e aglomeratie. Daca vrei detalii, da-mi un PM.

ANDREEA11, banuiesc ca ti s-a raspuns pana acum, nu-i bai daca trece o seara fara sa-i faci baie. In principiu nu e bine sa trezesti copilul atunci cand doarme.
andreea1002, ce dulcica e micutza ganditoare. Sa-ti traiasca, sa va faca fericiti. Wow...si ce ochi are...or sa stea baietii gramada la usa voastra.
Rox, eu dau apa cu canitza cu cioc, cea fara supapa. Din cea cu supapa nu stie sa traga iar din cealalta se mai uda dar e distractie maxima. Bea cam 20 ml dupa masa de pranz (care e destul de aromata) Bea din canitza, sub supravegrere ca altfel s-ar uda tot, apoi il aud ca inghite dar lasa sa-i curga si din guritza. Apoi trage de manerul canitzei sa repetam operatiunea.
Apropos de "conduita normala si de urmat", stiti ce fac eu dupa masa? Duc copilul la chiuveta si "ne spalam pe maini" Intai una, apoi cealalta, apoi guritza. Deja stie ce urmeaza si intinde singur mainile la jetul de apa.
rodicamaries, ce pofta mi-ai facut de sky...anul asta nu m-am invrednicit sa merg dar la anu' nu ratez. Ce bine ca s-au impacat Daria cu Darius...sunt tare frumusei in zapada.

Fug ca trebuie sa fac pranzul copilului apoi sa plecam la dr. in problema cu putzica copilului, inca are infectie. Revin pe seara.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bee, si eu mi-am pus problema asta la inceput. De asta am si lasat-o mai moale o perioada. Dar cred ca exact aici a fost prostia mea. L-am urmarit si organismul lui a raspuns foarte bine la cereale si borcanele. Numai ca din teama de a nu-i face rau, am evitat sa ii mai introduc si alte alimente pana la 6 luni. Probabil ca el avea nevoie de tot procesul de diversificare. Eu am inceput si m-am oprit la stadiul initial. Poate ca daca ii bagam treptat toate alimetele si ii facem o diversificare ca la carte, nu ar fi fost probleme. Dar lui nu ii mai ajungea papica, banuiesc ca de aici pierderea lui in greutate si lipsa de vlaga. Faptul ca acum accepta alimente pe care inainte le detesta, denota ca stomacelul lui este in sfarsit pregatit pentru asta. Ma duc sa-i trag o supa pe treaba asta si sa-l cinstesc cu un lapte proaspat direct de la sursa. Hihihihihi!!!!


Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Deci lapte iar nu vrea... Off, offf si iarasi offf... Ce sunt eu sucita, dar baiatul asta al meu, ma intrece rau de tot frate... Sa vedem cand e gata supa, care-i treaba. Pana una alta sunt linistita ca e ok la pampers, toate-s bune si la locul lor... Numai ca de cand cu noile alimente, emana niste arome, de nu-mi mai trebuie aurolac... Hihihihi...


Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aniast, baga o vorba ca se rezolva. Pup fata obo-shtrobo sa treaca durerea de coloana si baiatul dragalas!!! O sa ne vedem cat de curand. Doar nu ma lasi singura de ziua mea... Hihihihi...


Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput