PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mada snteti ok? Tare des scriai si m-am obisnuit

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor, prezent si eu, la rondul de seara!

Am promis azi ca va raspund, dar m-am luat cu treaba si n-am mai avut timp. Am ajuns de 3 ore acasa, dupa ce am dat o fuga la cumparaturi prin Cora. N-am luat mare lucru, decat cate ceva de imbracat pentru piticu'. Apoi am venit acasa si l-am pregatit de culcare, i-am dat lapticul si acum face nani.

Sa va mai povestesc si eu despre piersicutul meu cate ceva, ca sa ma laud:
Piticul meu vorbeste destul de bine. Deja a inceput sa numere, stie pana la 6. Duminica trecuta a fost ziua lu' mama si el a cantat cu toata lumea: "Aaa muuti aaa! Babooo!" ("La multi ani! Bravo!").
La olita face si el pipi daca il pun si daca il prind cand face kk, face la olita, dar nu stiu mereu cand face, ca el de obicei e cam constipat. Il mai pun si la cresa doamnele la olita. Acasa, mai mult in week-end pot sa-l urmaresc, ca dimineata suntem pe fuga, sa plecam la serviciu si el cu tati la cresa.

Cu "titi" inca n-am facut nimic, dar vad ca nu o mai vrea mereu, decat cand e marait, mai ales seara. La cresa doarme fara ea, dar acasa, se mai alinta si el! Trebuie sa fac si eu ceva in privinta asta, dar tot aman momentul.

Hai sa va si raspund, ca vad ca am lipsit un week-end si ati umplut la pagini!

Monica, sanatate multa! Sper sa-ti treaca repede raceala! Sanatate multa si soacrei tale si tinem pumnii sa fie bine! Sarbatori fericite de Pastele catolic alaturi de cumnata ta si de cei dragi!

Anasia, vai ce dragut! Ce scumpa e Alessia cu inimioara ei mica care face "tzitzi"! E desteapta foc!

Miruna, felicitari pentru bebe2! Sarcina usoara si sanatate multa!

Stefania, of, numai belele si cu enterocolita asta! E tocmai ce-ti lipsea! Bine ca macar aveti vesti bune cu Davidutu! Sanatate multa Patriciei si lui David! Super poza cu iubaretii tai!

mishi, felicitari pentru operatiunea "olita"!

Sabina, bravo, felicitari pentru silueta! Super pozele! Pupam artista lu' mama!

Doniro, felicitari si voua pentru operatiunea "suzi"!

Oana, cunoastem "festivalurile" cu dintii, sper ca e mai bine Alex acum! Pupam sa treaca repede!

Tweety, felicitari pentru primele propozitii ale Clarei!

Iulia, Mady, Crissa, Larissa, Nicolica, Norocuta, Bysko, Babee si celelalte mamici de piersicute va pupam pe toate si pe piersicute si ceilalti bebei!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker


www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele


www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Gina ai baiat mare si destept. Deja incep sa ma intreb daca mai sunt piersicute care nu vorbesc foarte multe sau ar trebui sa-mi fac probleme.

Cu olita am citit ca una din cauzele refuzului la olita ar fi constipatia. Asa ca ma gandesc ca Alex e in grupul care o sa fie greu de obisnuit din cauza asta.

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Multumesc pentru urarile de bine!

Abia vad sa scriu,imi pica ochii in gura,azi noapte am pazit-o pe Patricia,mi-era tare frica de convulsii si eram pregatita sa ii fac impachetari daca febra crestea din nou peste 40 ,ieri de 2 ori a trecut de 40,odata 40,5 iar a doua oara 40,7 moment in care am mers la urgente.
Acolo i-au facut test de influenza ,gripa japoneza cu febra mare care ataca creierul si e ffffff periculoasa,din fericire a iesit negativ,febra se datoreaza virusului de la stomac.
Mi-au dat antitermice praf in loc de supozitor dar si alea dupa o ora le-a vomat,nici acum nu sunt convinsa de ce a fost exact,a vomat ceva maro,nu foarte mult,deci nu tot ce avea in stomac adica multa apa,maro...nika. Eu m-am temut ca e sange,Masaaki zice ca nu,ca probabil si-au schimbat medicamentele culoarea in stomac
In fine,peste noapte febra nu a vrut sa scada sub 39,mereu ii schimbam gheata de la cap,diaree a facut de vreo 6-7 ori
Azi nu a mai vomat deloc, pofta de mancare zero,macar apa bea , febra maxima de azi a fost 38,4 iar minima 37,3 .
Sper sa nu mai creasca si sa inceapa sa manance putin cate putin,e atat de slabita ca abia isi poate tine capul sus.
Azi dimineata pe la 5 cand ii schimbam pampersul a spus pentru prima data numele lui frate-su,culmea nu David care il aude cel mai des ci numele japonez,Tetsuhisa Cand am intrebat-o ce-i cu Tetsuhisa a intins mainile si mi-a aratat ca e sus,noi eram jos in living. Draguta de ea,i-a simtit lipsa


Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna piersicute!

Ufff, cu uitatul asta la tv e mare problema. mihne se uita mult si la tv si la dvd-uri pe laptop cu desene animate. am inceput cu winie the pooh, happy feet, nemo si luca - spaima furnicilor si o tinem tot asa ca nu stiu ce sa mai fac. daca refuz total sa dau drumul la tv si la dvd plange langa telecomanda. toate astea au inceput cand era vremea urata si nu-l scoteam afara. se plictisea de atatea jucarii, nici nu-l mai intereseaza, chiar daca-i cumpar altele, se plictiseste repede de ele. acum iesim afara mai mult dar tot isi aminteste in fiecare seara.

ma tot tin sa va povestesc si uit mereu, despre controalele la oftlamolog. cand mihnea avea cam 8 luni, ochil stang parca ii fugea putin spre interior. am observat in fotografii si cand era obosit. pediatra m-a sfatuit sa fac o programare la oftapro la dr. daniela cioplean, specialista in eftalmo-pediatrica. am sunat si abia la 1 an si 2 luni am gasit liber pt un control, acolo se asteapta cu lunile sa faci o prog. am fost si dupa un control cu adevarat complicat, ca doar nu poti stapani un copil sa-i verifici ochii prea usor, mi-a spus ca se poate corecta prin aplicarea unor picaturi, din 2 in 2 zile, in ochiul sanatos pt a-l obosi si, in felul asta, il pune pe cel lenes la treaba. am pus picaturi cam 4 luni si am fost iar la control pe 5 martie. se pare ca metoda nu a functionat. nu e nici mai rau nici mai bine. toata lumea imi zice ca eu exagerez, sa las colpilul asa pana mai tarziu, ca e foarte frecventa treaba asta. la control mi-a dat reteta de ochelari, ca vederea lui e foarte buna dar sa corectam ochisorul.
nu va mai spun ca mi-am pus toata familia in cap, ca am luat-o razna, cum sa poarte +2 si +2,5 daca vede bine, ca nenorocesc copilu....in fine, mi-au zis, daca tu poti sa-i pui, pune-i dar va fi greu.
zis si facut, m-am dus sa-i aleg rame. pai ce, am putut!!!!???? nici pomeneala, nici macar nu a stat sa-i probeze, dar sa-i poarte! a facut o obsesie pentru ochelari, nu suporta sa-i vada. m-am dus si la germanoptik, ca poate au ceva mai adecvat. nuuuu, nimic, rame erau pentru toate varstele dar n-a fost chip. fetele de acolo mi-au zis ca e mult prea devreme, sa las colpilul sa mai creasca si, daca nu se rezolva de la sine, pot sa fac cateva exercitii speciale cand e mai maricel si intelege. si , in fond, nici nu se vede, nu e asa grav, doar daca esti foarte ATENT SI MIHNEA E OBOSIT, ALTFEL, E TOTUL OK.
am renuntat si m-am gandit ca mai bine sa nu-mi terorizez copilul.
acum ma gandesc ca si uitatul asta la desene ii dauneaza mult.
asta e.
am reusit sa va spun.

12+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare livada,

mamaluidavid multa sanatate! Asteptam vesti bune, eu zic ca ii e deajuns saracuta Patricia ...dar si tu ce zile ai avut...

gina, tweety felicitari piersicutelor vorbarete

Eu raman in club cu Oanaalex, adica stim cateva cuvinte, muulte chinezisme, dar asteptam optimisti progrese (in ultimele doua zile zice trei cuvinte noi-corect , asa ca inca nu disper. Acum cateva luni zicea mult mai multe, apoi brusc a incetat...m-am linistit ca am citit ca e normal, in schimb acumuland "chestii de miscare-fizice".

Map multa sanatate si daca tot ai admirat rochitele poate cine stie, un BB3? pardon, o bb3

doniro, Sarilla, map felicitari pentru operatiunea "suzi"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:



Lume, lumeeee, avem piersicute proaspete pe blog, la "Aici poate fi poza ta!"

Consi, Bysco, Larissa79, Bulinuta27, Andreea25 pozicile voastre sunt online

Astept in continuare si alte mamici din livada cu instantanee haioase .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare tuturor!

Mamaluidavid, multa sanatate Patriciei! Si la toata familia de fapt! Vroiam sa iti spun sa ai grija sa nu se deshidrateze, avand in vedere febra asa mare si scaunele atat de dese. Exista niste saruri solubile de la Humana, Electrolyt se cheama, si fac foarte bine in caz de diaree. Ca sa o controlezi sa vezi daca e deshidratata poti sa strangi pielea de pe burtica usor intre degete. Daca e elastica si revine imediat la normal e ok, daca revine mai greu, inseamna ca e deshidrata si trebuie sa ia saruri din astea. Ah si laptele fara lactoza ajuta in asemenea cazuri. Multa sanatate inca o data si asteptam vesti bune.

Mishi, imi pare rau ca ati avut asemenea aventuri cu ochisorii. Daca medicul spune sa mai astepti, si mai ales daca nu e vizibil, lasa-l sa mai creasca si cand te vei intelege cu el o sa ii explici ce e de facut. In privinta desenelor, poate ar fi bine sa ascunzi o perioada dvd-ul si telecomanda de la tv si sa il faci usor usor sa uite de ele. Te poti preface ca nu gasesti telecomnada si sa o cautati impreuna, apoi va luati cu altele, acum e si vreme buna de mers la joaca si poate il dezveti. Multa bafta!

Sabina felicitari pentru noua silueta! Ah ce as vrea si eu sa mai incap in pantalonii mei vechi. Dar se pare ca nu mai am sanse. Desi sunt numai 4 kile in plus, cred ca si oasele bazinului s-au modificat. Cine ma aude zice ca sunt nebuna ca eram prea slaba inainte. Dar eu ma simteam excelent la 50 de kile. Alex e o frumoasa si o scumpa! Si fii-mea are talenete de artista, mi-a desenat mesele, scarile... La pereti inca nu a ajuns.

Miruna, felicitari pentru bebelinul numarul 2! Sarcina usoara si multa sanatate!

Acuma despre noi. Fii-mea e foarte vorbareata, unele cuvinte le pronunta bine, alte cum ii spuna ei bine. Si normal, altele pe limba ei. De ex, muma este mana. Iar unele cuvinte au mai multe sensuri. "Dua" este sus dar si jos, mai inseamna doi si creion. Foarte diferite intelesurile, intr-adevar! Calareste in continuare canapeaua si se arunca de pe canapea pe fotolii, spre disperarea mea. Incerc sa-i distrag atentia dar nu pot risca sa o las singura in living pentru ca pot sa am surprize. In alta ordine de idei, noi ne pregatim de plecare, duminica plecam o saptamana la soacra-mea pentru Pastele catolic. Urez tutror sarbatori fericite si multa sanatate! Am emotii cu drumul, sper sa fie cuminte in avion si sa doarma. Oricum o sa mai intru si de acolo sa va povestesc cum am calatorit.

Map, sanatate multa!

Felicitari tuturor celor care au reusit in operatiunea "suzi"!

Mada, ce mai faceti?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna, fetelor !

Intram si noi pe fuga sa va spunem ca de joi Ioanna are un fratior, Georgios, nascut tot prin cezariana, 3300g si 51 cm care acum tipa in gura mare dupa laptic.

Am fugit !

Raluca 36+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu am tot citit da tot nu am reusit sa scriu.
MamaluiDavid multa sanatate la puiuti si tie mai ales la printesica mica si scumpa, e greu cand is bolnaviori si cand nici tu nu esti super ok. Pupam si speram sa treceti repede peste perioada asta.
Miruna felictari pt bebe 2 sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si papacios!
Ralucaspm felicitari pt bebe! Gerogios bine ai venit pe luma sa cresti mare si frumos si mai ales sanatos. Multi pupici si de la noi.
Oana, genie . Oana nici a mea nu e mare vorbareatza zice cuvinte asa da nu sa faca propozitii sau ceva zice si in engleza si in ro mai repeta dupa ce mai aude la tv sau la noi da nu le foloseste inca. Nu imi fac pb daca la gradi nu va reusi sa se descurce atunci poate sa ne facem pb da pana atunci o lasam sa vedem cum evolueaza.
Eu nu prea am scris ca ne-am apucat de renovat sufrageria ca aveam materialele luate din vara da am avut ziua fetei musafiri apoi am mers noi in ro apoi la botez si tot nu am mai apucat sa facem nimic am mai cumparat in weekend unele completari am varuit tavanul si trei dintre pereti sunt gata mai avem un perete unde punem tapet si laminatul de care speram sa reusim sa ne ocupam weekendul asta mai nasol ca e avem niste datorii care trebuie neaparat platite si munca lui Flo nu merge chiar excelent dar speram sa iesim cu bine si din asta.
deja tre sa planuim si botezul ca sa poata lumea sa isi ia bilete din timp o sa avem casa plina sincer nu stiu cum o sa reusim sa ii cazam si hranim pe toti. Da tre sa gasim noi o solutie ca fratele cel mai mare al lui Flo cu sotia si fetita de 9 ani ei sunt nasii la bebe 2 si apoi vin si ai mei normal plus al treilea dintre frati cu sotia si bebitza plus prietenii din Irlanda la care am fost la botez ei doi plus doi copii.
Ma gandeam ca cel mai bine ar fi sa luam noi fata la noi in camera sa doarma intre noi bebe 2 va fi in patutzul ei langa patul nostru ai mei stau in dorm nr 2 si in dorm fetei ala mai mic sa cazam pe astia din Irlanda baietelul mai mare sa doarma in patul lui Ari si ei cu bebe intre ei saltea in aceeasi camera si in sufragerie sa cazam fratii lui Flo cu fetele. Acu tre sa ma asigur si ca avem destule perne creasafuri plapumi si saletele pt toata lumea. Noi ar trebui sa avem un hotel separat pt rude cand vin sau ceva viloantza cu vreo 7 dormitoare pt evenimente din astea in familie.
In rest eu sunt ok cu burtica bebe misca de numa uneori nici nu am timp sa respir ca is atatea de facut si pregatit maine ar trebui sa dea si instalatorul un semn si sa vina sa bage aragazul ala odata sa scap si de asta ca il tin pe hol unde mai e si plin de alte cutii si tot asa. Uff sa reusim sa punem toate la locul lor mai nasol ca mai trebuie si ceva mobila sa ca avem unde sa le punem si na alti bani alta distractie dar sper sa reusim noi cumva.
Uff hai ca m-am plans destul creca v-am innebunit.
Pupici la toata livada sorry ca nu nominalizez , sper sa reusesc sa mai si scriu ca de citit tot citesc si tot zic azi scriu azi scriu si tot nu apuc.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput