Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, am rezolvat capitolul dublat, l-am sters.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by papanash

Sabina, de la mine nu ti-o iei, m-am declarat impotriva violentei, si-apoi poate ai dreptate ( vorbeai de cea biologica sau a corasonului ? ).

Eu am intrat sa va zic noapte buna, ca m-asteapta cineva la asternut:

http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2298882498/in/photostream/



Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)


micutzul somnoros,si mie imi place sa dorm cu Ebonee,fac cald in camera si stam la peleul gol sa ne buricim pana la miezul noptii cand adormim cu zambetul pe buze,cand o caut e langa mine si ma strange cu manutzele de toata ma ciupeste,tati nu ia parte la asa evenimente ca de adoarme po sa vii si cu fanfara ca nu se trezeste
noapte buna dragutza,eu ma duc la o tura de vase de spalat ;(



_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sa va zic despre Razvan. Dupa vaccinul de ieri am dat-o si noi in febra maricica. Nu stiu cat avea dimineata. Dar era mare. Nici nu stiu ce relevanta mai are sa-i iau temperatura cand stiu sigur ca frige si trebuie sa i-o scad. Dat Eferalgan, a scazut temperatura, la pranz iar febra. De data asta curiozitatea m-a impins sa vad cat era. 38 cu 1, deci lejereanu si la atingere bine mai putin decat dimineata. Una peste alta azi a facut febra cam toata ziulica (maama ce imunitate beton ar trebui sa aiba, daca face asa reactie), dar afara a stat ca boierul. A dormit cred ca vreo 3-4 ore afara si inca 1-2 in casa in fata geamului.
La 4 luni piticul meu avea 6,7 kg si 66 cm. Adica nu e foarte gras/ greu (stiu ca mai ales baietanii mari ca greutate sunt grei si indesati, nu grasi). E luuung, pufos si usor. Asta e materialul casei. Bernix, ma gandeam la Degetica ta. Daca o scoteai la termen, era de categorie grea!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Olivia deja de vreo saptamana doarme pe burta, se intoarce singura in somn, si asa o gasesc dimineata. Ce smechera s-a facut, acum 2-3 luni ce scandal facea, cand o puneam pe burtica, se chinuia saracu copil, iar acum bine mersi chiar si doarme asa.
Am observat ca face multe miscari asa cum le invata de la kinetoterapie. Cum sa puna manuta atunci cand trebuie sa se rastoarna,cum sa indoaie piciorusul, etc.
Luy, ce rasfatata a fost Mariuca ta astazi, intre doi cavaleri!!!
Noi asta seara am fost la cumparaturi, strict ptr cei doi iubiti ai mei. Am lasat o avere, noroc ca era si sotul cu mine, ca altfel ramaneau alte mamici fara hainute dragute!Alex a primit o groaza de tricouri cu eroii lui preferati, acasa a probat pe toate, cu greu s-a decis pe care va imbraca maine la gradi. La cel mare nu eram atat de pasionata de cumparaturi, dar la Olivia parca sunt scapata, are o groaza de hainute cu tot cu etichete pe ele, care ii sunt mici de mult.Abia astept primavara/vara, ca am zarit atatea rochite, ca eram sa-i cumpar de azi pe toate!

Sa nu uitati de mine, ca vreau si eu in parc. Poate o corup si pe Prisi sa vina!Ai auzit Prisilica???



Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai dar aiurita sunt! Luni mergem la vaccin, nu stiu daca va fi foarte fericit si cu chef de plimbat Andrei al meu. Ramane pe marti? Daca va incurc acum ca ne-am mobilizat, o sa venim asa scartaiti si vedem noi cum ne intelegem. Desi tare imi e frica de febra, ca al meu a facut la toate vaccinurile.

Papanash, ce baiat frumos te asteapta la asternut!

Sim, pai se poate, sa te lase Stefan corijenta la gatit?

Annisia, hai ca tocmai imi luasem campii dar mi-am amintit ca te amenintam cu niste poze. Iaca aici, dar nu mai prelucrez linkurile: http://picasaweb.google.com/Sabina.Ulubeanu/Surpriza/photo#5170303962519866402; http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/2289036783/

Iaca aici cateva, din categoria "ciuperca plouata" cum zice prietena mea cea mai buna.




Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Apropos de tunsoare, culmea este ca acum mi s-a asezat chiar bine si a inceput sa imi placa. Culoarea...inca nu. La botez statea ca naiba din pricina coafurii ...Da, va rog nu va amuzati, aia se voia coafura la super stilist de KKO la salonul de fitze Geta Voinea. Nici mama lor de rafale de vant nu justifica totusi flescaiala de pe capul meu, care se voia a fi par ondulat!!!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

rox - din punctul meu de vedere, putem sa ne vedem oricand. eu ies mereu in herastrau....mai bine stati linistit dupa vaccin.pupici.si noi il facem sapt viitoare, dar nu stiu cand ca e dr plecata din tara!
luy - te-ai ascuns?ti-e frica de mine????
pupici dulci.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, esti mortala cu nasitul tau, pai ce mah, chiar asa ma crezi nasha de profesie? Eeee. Vedem vedem, tre sa treci examenul, adica parerea omului meu, ca altfel...canci buget de nasit. Ce sa zic de finutza voastra, rubeola nu e o problema, poate sa faca vaccin si sta linistita ca nu mai face pe sarcina. Dar cu hepatita B nu e de gluma. Nu stiu ce si cum exact, insa stiu ca nu e de bine. baiatul smotocit in Mall, ia sa vad cu ce s-a ales el din plimbarea cu pricina. Ce si=a cumparat baiatul? (asta ca asa am patit cu fie-mea, am mers cu ea sa ii iau cadou de ziua ei si ea sustine ca alea nu sunt cadou, ca si le-a cumparat singura, asa ca am fost nevoiti sa ii luam inca un cadou)

Bee, la noi nu prea au pe cine calari, ca mai nou se culca amandoi pana la 10 si taica-sau nu apare pana atunci. Asta seara sunt eu mama denaturata de stau pe forumuri si de aceea fie-mea inca nu doarme. Dar ma duc sa o culc acusica, ma tem ca ii scap o scatoalca azi si e impotriva principiilor mele.

Nene, nu se mai poate. Ma duc sa pun fata la somn ca strang a mia oara dezordinea si ma apuca bazdacii rau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

am culcat printesa, gata. Nu, nu fug de tine, gabitz , chiar te cautam, ca n-am inteles ce poza nu vezi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, tu esti trulica nenishorule! Ce nu-ti place cucoana la parul tau? Ca a iesit cu o tenta de morcovel? Stai linistita ca se duce dupa trei spalari. Mai iesi de doua ori in parc si ti se decoloreaza de la soare.
Daca nu te mai suporti, da o fuga la Carrefour si ia un sampon nuantator blond cenusiu (la pliculet, costa 3 roni). Ala iti sterge imediat tenta de rosiatic. Mai este, tot acolo, un sampon nuantator cu reflexe de gri de la Kallos (10 roni). Eu il folosesc des. Bine, eu am unul de megafitze de la alta firma, dar efectul este acelasi. Iti da o tenta de canepiu pe parul deschis la culoare, iar rosul aprins il mai sterge nitel, sa nu fiu precum semaforul. Daca nici asta nu te coafeaza, vin la tine si executam niste fashii ciocolatii sau blond tabac; in functie de ceea ce-ti doresti. Eu zic sa nu te mai duci la stilist, ca dai o carca de bani la misto...
Parerea mea de specialist e ca arati foarte bine. Dar stiu cum e sa ti se puna pata si sa ai un usor disconfort cand nu te topesti dupa culoarea parului tau. Se rezolva, nu dispera!


Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput