LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (283)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Multumesc fetelor
Giova......in apartamentul careia am stat cand am fost de sarbatori. Cei batrani sunt la azil, de fapt acum a ramas numai bunicul. Saraca a avut 92 de ani si...

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)


Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Saliu.
Irina, pana la urma ce-a avut Mario? Ca m-ai lasat in ceata...
Maraki, nu stiu ce metoda sa-ti zic sa aplici lui Angelo, e nasol ca papa numai la dvd, dar inteleg ca l-ati schimbat totusi. Poate este el mai nemancacios, asa... poate este doar o perioada trecatoare.
Mira, condoleante.
Cosmina, FELICITARI pt. domnisorica ta cea ambitioasa, bravo ei. Cred ca a contat si increderea acordata de voi, nu?
Noi prin casa, mi-e lene sa ies, si oricum, astept o amica (kinetoterapeut) sa ne viziteze, mai schimbam o vorba-doua, ceva idei, sa ma mai invete ceva tehnici de masaj pt. labutzele lui Razvan.
I-am luat un siropel din plante, Calma baby se numeste, de la ERBA VITA (Rep. San Marino ). Poate ne mai calmam putin... De ieri exersam cu statul prelungit la masuta, la diverse activitati. ieri a stat 15 minute, ultimile 5 fortat, si plangand, dar... asta-i tehnica. Mi re rupe sufletul, dar n-am ce face, ca sa se obisnuiasca pt. viitor, la scoala...
Cam atat, pupam pe toate lumile.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Maraki, lasa copilul cu mancarea! E Capricorn si cu siguranta e mai incapatanat decat tine, asa ca n-are sens sa-ti omori nervii fortandu-l. Eu stiu, fiindca am acasa o capricoarna mofturoasa. Il scoti afara suficient? Ca eu am fost disp[erata cu Ana pana acum 3 saptamani cand s-a incalzit, n-a mai fost racita si am inceput s-o scot afara. Alearga ca un calutz si cere singura mancare.
Astery, 15 minute la masa? Ca sa se concentreze si sa fie mai putin agitat? EU stiu ce vrei tu sa zici si sa faci, dar........eu stiu sigur ca a mea nu ar sta atat! Parca vad ca ma trezesc cu ea la varsta scolara ca are ADHD (boala aia cu agitatie si lipsa de concentrare). Asta imi povestea Radu aseara de fetitza unui neamtz de lla el de la servici. Are aproape 5 ani si un evaluator a constatat ca fetita nu are stare, nu se concentreaza. Si taticul ei o va da la o scoala Waldorf pana se va mai regla problema (daca e o problema).
Bumbita pe unde o fi? Iar in vreo excursie inopinata cu baietii? Doamna, te-ai mutat la Bucuresti si noi nu stim?

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Da, Bee, 15 minute. Si a fost prima tentativa, de care terapeuta a fost fff multumita. Urmeaza multe altele. Tot ce-mi doresc ([printre muuulte altele, evident ) este sa reusim sa stam mult la masuta, sa reusim sa frecventam o scoala normala, singurel, fara insotitor... ne straduim si facem ce si cat putem.
Pupam Anuka si Razvanelu mic!
ADHD.... este ceva atat de laaarg si cuprinzator..... de ce acum multi ani copiii nu sufereau de asemenea sindroame??? Eu intotdeauna am spus ca poluarea, stresul (al nostru, al parintilor, resimtit din plin si de copii) alimentele modificate genetic si muuuuulti alti factori genereaza asemenea comportamente, boli, sindroame, etc... e groaznic, oricum.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira am priceput.
Astery si mie mi se pare mult 15 min. Nici marco nu sta atat la masuta. pot sa-l pun sa coloreze, sa ne jucam, degeaba. Doar la desene ce sta mai mult. Dar stiu specialistii ce fac.
Doamne ajuta sa mearga inspre bine.
Bee ce mai fac prichindeii?

Noi am fost in parc, pe urma l-am lasat la o prietena si am fugit la un mag. sa-mi iau cleme dintr-alea sa pun perdeaua sus.
a stat copilul meu asa de cuminte, i-a cautat in frigider, si-a luat mancare de acolo. ar trebui sa-l las mai des...
acum iar e la scufundari cu tat-su, asa ca am profitat putin de net.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miri_mik l-a nascut pe Sasha pe 8 ianuarie. este o frumusete si o dulceata de baiat. Tare tandru si frumos se poarta Bruno cu el.

ma duc si eu langa baietii mei.


_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici si ptr ca azi plecam la tara (eu si sotul) vreau sa va urez ca primavara sa va aduca numai buncurii si sanatate

copii mei sunt bine dar eu.....offffffff un baietel de la mine din clasa care si asa avea probleme mari a fost operat la cap ...o tumoare care s a dovedit maligna...cancer....de luni incepe tratamentul la oncologie la fundeni dar nu stiu cat o as i permita starea lui ca are numai 20 kg ...e tragic si nedrept, tot ce pot sa fac acum (sper sa si reusesc) am inceput o campanie de strangere de fonduri la scoala ...copii, parinti, profesori ...am luat legatura cu o gradinita particulara care mi a promis ca ajuta , cu o asociatie de ajutoare si de luni o sa merg si la scoala la bianca sa vad poate reusesc sa l ajutam cu bani ptr ca urmeaza o perioasa foarte grea de spitalizare , recuperare si cheltuieli foarte mari....DOAMNE AJUTA sa putem sa i ajuatm macar din punctul asta de vedere




n am vrut sa va intristez dar am simtit nevoia as va spun .....va pup si vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragele mele!
Tare greu reusesc sa apar prin zona!
Mi-e dor de spiridusi si mamici!
Noi suntem iar raciti, luam ampicilina, dar cu ajutorul lui DD va trece si asta. Am fost duminica la un loc de joaca in spatiu inchis si erau o multime de copilasi si din pacate foarte multi bolnavi asa ca imediat s-a lipit iubitul meu mic de o viroza. Mi-e asa de ciuda pe parintii astia care nu sunt constienti ca ducand copilul bolnav in colectivitate risca sa imbolnaveasca si alti copilasi........
In rest suntm ok, puiul papa ffff bine (nu spun cat ca sa nu se depreseze Maraki), e vesel si face prostioare garla.
Am citit ca Dani al Mirelei are torticolis, pupa mama pe el sa fie bine!
Razvanel de Astery face progrese!
Angelos nu prea papa.....lasa Maraki, nu te stresa, important e ca e sanatos. Stiu ce inseamna sa iti manance ficatii cu refuzul de a papa dar vor veni si zile mai bune. Daca e ok, se dezvolta bine si armonios eu zic sa te linistesti.
Mario al Irinei a avut febra mare, sper ca e mai bine! Irina, ce a avut mititelul? Profit, cu intarziere, sa-ti urez din tot sufletul "La multi ani!" cu sanatate si fericire!
Silvia, sper sa ajungeti pe la noi intr-una din zile, va asteptam cu tot dragul!
Giova draga, felicitari, multumiri si jos palaria pentru cum ai gestionat actiunea "Cadou Mariuca". Tot invaluita cu pregateala in asteptarea socrilor?
Brandusa, pupici tie si comorilor tale dulci. Tare mi-ar placea sa mai vad poze cu ei!
Mira, condoleante! Mi-a placut faza cu masajul, mi le-am si imaginat pe printesele tale
Cosmi, bietul mititel, ma rog sa fie bine si sa se vindece. Doamne ajuta!
Ancuta, ma topesc cand citesc ce face si povesteste Andrei! E un scumpic!

Scuze daca am mai uitat cine ce a postat.

A, aseara m-a sunat Ralu dar imi bagase piticul telefonul intr-un dulap si desi il auzeam sunand nu l-am descoperit decat pe la 22.30 cand a aajuns Cristi acasa si am sunat insistent de pe telefonul lui. Sper sa reusesc azi sa vorbesc cu Ralu, sa vad ce mai fac!
Mai nou are Razvanel prostul obici sa ascunda lucruri prin dulapuri, printre haine, sper sa nu-i vina ideea sa ascunda si mancare!

Va pupic pe toate si va citesc.....muuuuahhhh!




Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2


"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Ralu este bine, si strumfa la fel. am vorbit eu zilele astea cu ea. A luat o pauza, dar revine ea.
Ioana insanatosire grabnica. asa e...multi parinti sunt inconstienti, asa si la gradi...de aceea cand e o viroza...toata gradi e in carantina.
Cosmi la fel si voua.
Imi pare rau de baietel, of doamne...numai de cancer/leucemei sa nu aud ca se ridica parul pe mine.

eu acum am venit de la cumparatyuri. ma doare capul cati bani am stricat...si pt. ce? sau pt. cine? of....ma apuca toti .
Acum vreau sa fac un dulce si sa vad daca mai apuc ciorbitza.
Maine e si Clau acasa, asa ca ma ajuta cu ultimele chestii pana vin musafirii.
Trebuie sa plec mai devreme, sa-i cumpar niste ghiocei sa dea marco la educataore. am vb. cu o mamica si am vazut ca multe au dus. Oricum de dim., nu aveam timp sa ajung pe la piata, ne-am trezit si asa tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Nu stiu ce sa mai scriu ca m.a enervat capra cataratoare Deja santem si noi maimute urlatoare


Bee ai dreptate,nu e scos suficient Angelo afara, de fapt daca este frig,il ducem la Mall.Acum incepe sezonul ploios deci tot pe acolo va fi Poate isi revine cu pofta de mancare dar pana atunci trebuie sa rezist eroic

Cosmi imi pare rau pt copilas, chiar nu stiu ce sa zic pt. ca are o boala necrutatoare Dumnezeu sa il ajute!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput