LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (283)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Salutare la toata lumea,
Cristina ma bucur ca Razvanel e mai bine acum , chiar ma gandeam of iar laringita...Dar lasa ca se face el bine
Bombo mi-au placut filmuletele cu spiridusa.
Eu sunt intr-o forma de zile mari, mai ales ca asear am fost la dr.
Broscuta mea este ok , se dezvolta in continuare normal, avem broscuta 1200g , mama de broscuta 73 kg deeeeci castiga mama broscutei cu 15 kg in pluus.
E mai mare decat varsta eu cu o saptamana jumate si dupa parerea dr se va face mai mare decat Andrei aoleeuuuuuu.Ce se va face mama broscutei la nasteree...
E super activa si ca atare in timpul masuratorulor i-a tras vreo cateva picioruse in ecograf la tanti dr.Ca sa stie si ea cum e un copil voinic si miscacios...(de parca nu stia)ei si noi...
Va pupicesc si va doresc o zi cat mai frumoasa.


Anca 27 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


eu sunt tare necajita...marco e constipat rau de tot...azi dim. plangea ca vrea sa faca kk si nu iesea...doamne cat s-a chinuit...nu aveam nici supozitor cu glicerina, dar l-am facut cu crema, i-am pus pampers si dupa nici 5 min. a venit tare vesel la noi...ca afacut kk.
a facut si tare, ca si oitele, si cu sange.
Gata...de maine il trec pe regim...am citit la colectie si sper sa functioneze si la noi. sa vedem cum o bea aapa cu miere de albine pe stomacul gol.

Am umblat prin tot orasul sa duc DVd la reparat, nu gaseam strada cu pricina. Pt. cat a costat, mai mult cred ca ma costa motorina pana acolo.

aici e urat si ploua.....

Astery ma bucur ca Razvan e mai binisor. ce copil cuminte ai.
frumos cadou ai primit, lasa cas-l porti la nunta lui Razvan si pe urma il lasi nurorii, cum ai zis. tare se va bucura!!!
Acina ma bucur ca e ok broscuta si maricica. asa se zice...ca cel de-al 2-lea copil e mai mare ca primul. Andrei cat a avut la nastere? Daca o fi babana rau, mai bine cezareana, vezi tu mai incolo.
Tu iei proportii? lasa ca scapi de kg in plus, dupa ce se naste pitica si alaptezi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova pai asta ma ingrijoreaza si pe mine ca broscuta o sa se faca o grasana si n-o sa mai pot naste in apa.Andrei a avut 4000g la nastere si stiu ca al doilea copil e mai mare, dar ma gandeam si eu (a se citi speram)ca poate daca e fetita nu devina grasana rau.Daca ar fi sa ma iau dupa antecedentele familiei, Dan a fost al doilea si a avut 4950g dupa ce fratele lui a fost de 4600g.Saraca soacramea.
De mine nu imi fac griji ca m-am ingrasat , ma astept sa iau tot 22 kg ca la Andrei deci mai am loc de inca 7 kg pana la sfarsit.Deja am luat 15 .asa sunt eu grasaaa si frumoasa, dupa ec nasc devin grasaaa si urata...dar cu broscuta personala care compenseaza.

Anca 27 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ce faceti fetelor?


http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 29+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

heiiiiii

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 31+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari tuturor.
Catalina sarcina usoara si multa sanatate, pupici tie si Biei.
Giova stiu ca tu ziceai si de ceva dr homeopat bun, vb cu el sa iti dea ceva, Alain si-a reglat bine scaunul si dupa trat lui. Incearca sa ii dai zilnic suc de portocale facut de tine ar fi cel mai bine, poate sa bea si doua paharele pe zi acum la varsta asta, pupici de la noi.
Cristina sanatate multa, sa scapati cu bine si de data asta. Vad ca va dat un tratament f complex, poate la voi e mai complicat, noi am scapt cu Ospamox. pupiciei lui Razvanel cel cumintel sa scape cat mai repede de branula. Sa porti bucuroasa bijuteriile, cred ca sunt f frumoase din ce le-ai descris.
Maraki mersi de informatii o sa ma uit sa vad ce am vazut la Maxi Toys la noi erau f joase si cu lunganul meu...nu fac nici o treaba cu ele> Deci cred ca in concluzie la capitolul magazine casual ok raman tot H&M si C&A, o sa intru sa vad de curiozitate daca au produse mult diferite fata de la noi, banuiesc ca au mai multe modele.
Eu vreau sa imi duc astazi strumful la tuns si sa il scot la o pizza ca nu prea are chef sa manance nimic si stiu ca cu pizza daca il tentez nu ma refuza, cred ca asteapta iar un circ cu tnsul ..va povestesc dupa.


Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mira am uitat sa va zic sanatate multa si voua si pupici de la noi.
Bombo e scumpica foc printesa ta, m-am topit auzind-o cum povesteste.
Acina am uitat sa iti scriu reteta de mancare chinezeasca, pui cu ciuperci. Folosesc 2 piepturi de pui dezosate, nu f mari, cam 500 gr de ciuperci champinion naturale, nu din conserva, o ceapa, putina pasta de ardei, sos soya, sos panda, comdimente orientale, sos asiatic dulce acrisor. In putin ulei pun la calit ceapa facuta cu robotul, sau daca nu pe razatoarea aceea mica de tot sa iasa pasta, daca nu ai o ceapa mare foloseste 2 mai micute. Imediat dupa aceea tot la foc f mic pun pieptul de pui taiat cubulete, las sa caleasca putin, pun putina boia si apoi ciupercile si dupa vreo 2 min apa cam o cescuta de cafea. Pun o jumatate de cub knor de pui, putina pasta de ardei iute sau daca nu pune pasta de ardei obisnuita si sos salsa adaug un varf de cutit de condimente orientale...am gasit la Cora in ceva borcanele. In tara foloseam tot ceva ierburi orientale de la Kotamy sau pur si simplu numai un pic de oregano. Cand vezi ca este fiert, in aproximativ 10 sau 15 minute, adaugi sos de soya 50 sau 100 ml sa il gusti as nu fie f sarat, o lingura de sos asiastic dulce acrisor ( asta il gasesti sigur la Kaufland eu de acolo luam) si putin sos Panda care are rolul de a inchega putin sosul. Pe asta l-am gasit la magaziunul de mancaruri chinezesti sigur ai tu unul prin zona. Daca nu, pentru consistenta poti adauga sau praf de legat de la Knor daca gasesti sau e unul nu stiu daca retin bine cred ca Gustim se numeste, pui putin cat sa nu fie sosul lichid. Mai condimentezi tu dupa gust in functie de cat de picanta sau condimentaa iti place. Orezul il fierbi separat, cel mai bine e sa iei din acela la pliculete ca ala sigur nu se leaga si sa fie cu bob lung de preferinta. Pe aceeasi baza de reteta eu fac si pui cu bambus, inlocuiesc ciupercile cu bambus si pun cu 5 min inainte de a se termina un ardei verde taiat fasii lungi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Acina, adeca ce vrei mami sa spui, ca al doilea copil al meu (daca mi-l va trimite Doamne Doamne) va fi mai MARE decat Razvan? Vai de capu' meu, nuuuuuuuu vreauuuuuuu!!!!!! Oricum, am zis, nu voi mai fi atat de zburdalnica la a doua sarcina cu mancarea, voi fi cu mult mai ponderata, cu siguranta.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Silvi yamiiiiiiiii!Am printat reteta.
Cristinico mama asa se spune nu zic eu , ca al doilea copilas e mai mare , de aia mi-e si mie frica.Nu cred ca are legatura cu cat mananci in sarcina, ca eu la inceputul acestei sarcini imi faceam probleme ca nu iau in greutate, iar broscuta era bine merci in grafic.

Anca 27 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova acum am citit cu atentie de Marco-cu contipatia .Si Andrei a avut o perioada in care era constipat rau.Eu ii dadeam dimineata pe stomacul gol o lingurita rasa de miere.Si-a revenit.Sau ii mai dadeam dar nu manca mereu unt cu painica si dulceata de afine.
Silvi dar o reteta de spaghete de orez prajite cu pui ai?

Anca 27 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput