LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (283)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mi-am pus si eu gogoasa la nani si am incercat sa o filmez putin cum se alinta
Pt. cine vrea sa vada aici http://www.dropshots.com/jasmineB

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)


POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Catalina, te felicit si aici, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si fara greturi. Tot cu T.?

Gagici, fii-miu e bolnav copt. A facut 39.9. Da, ati ghicit, laringita. L-am luat din pripa: branula, antibiotic, antiinflamatoare. calciu gluconic... tot tacamul. Bine ca n-a facut noaptea. Saracu', e asa de pleostit... vai de sufletelul lui, si nici nu poa' sa zica ce-l doare... dar cu ajutorul celui de sus ne facem bine, si de data asta. Sunt amarata ca nu-l mai duc la cresa o saptamana, si asta-i timp pierdut. Mai, si sa-l vedeti ce fel tine mana cu branula, foooaaarte important.

Bee, daca vrei iti zic pe privat . Oricum, n-aveam eu fatza de asa cadou . Da' le strang pentru nurori, stiti voi vorba mea.

Va pupam pe toti si toate.
Pupam ceilalti bebei bolnaviori.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

Catalina felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatos
Silvi, sigur ca sant triciclete in magazine, a lui Angelo are manerul ala ca la carut, dar se poate scoate si ramane trici normala. Asta a costat 100 euro dar sant si la 70, se gasesc in Toys. Vezi ca mai sant si biciclete( 2 roti ) fara pedale, sant foarte joase si poate merge Alain ca in Flinstone La astea trebuie neaparat sa poarte si casca Alte magazine pt. copii nu prea stiu, este Kaufhoff dar mie nu mi.a placut niciodata ce am vazut acolo.Mai sant magazine mari in Mall-uri, au raioane pt. adulti si copii. Eu prefer H&M si C&A Sanatate lui Alain si pupici...
Astery iar??? Insanatosire grabnica Razvanicului Sa stii ca si eu am vrut sa te intreb ce ai primit :)
Irina si mie mi.e cam teama sa nu ceara elef....azi la pranz a adormit dupa o ora, la un moment dat vroia sa planga...
Giova deci Marcolino are instinct de luptator :) Poate a vazut la alti copii de la gradi, stii cum se joaca baietii...mie mi se pare foarte normal :)
revin, am tava cu legume si pui in cuptor....


Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cata felicitari sincere!Sarcina usoara ! Si iti multumesc ca ai imaprtasit cu noi aceasta veste!Poate cand vrei ne spui si de Bia ce mai face ,cum a reactionat la veste si ea si Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Astery, sanatate multa lui Razvan! Iar laringita!
Bombo, cum e cu gravizenia? Greatza ceva?
Aloooo, gravidutzele! Mai ziceti-ne si nou ca sunteti bine, ca acushi va acapareaza bebeii!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Catalina, felicitari din suflet! Ma bucur mult pentru voi si iti doresc sa devi si sclava unui printisor. Si la fel ca Irina ma bucur mult ca ne-ai impartasit si noua micul secret, sper ca o sa revi si cu detalii! Ce mai face Bia, i-ati spus? Care e DPN? Multa multa sanatate si o sarcina minunata!
Cristina, of si iar of, saracul puiutz! Pupa mama pe el sa treaca!
Si pupici dulci, de mamica si pentru restul trupei de bolnaviori: Alain, Tudor si Selin. Doamne ajuta sa fie bine toti pruncutii!
V-am tzucat....muuuuaaahhh


Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2


"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATA,CE SUPER VESTE NE-AI DAT!!!!!MA BUCUR DIN SUFLET PT TINE SI POATE TE INDURI SI NE DAI MAI MULTE DETALII.PUPICEI BIEI SI TIE!
ASTERY,mor cand aud ca iar e bolnavior rau micutzul.of,imi este asa de mila de el...atatea intepaturi si tratamente.multa sanatate va doresc si putere sa treceti peste toate si un milion de pupici la scumpel
la fel si pt puiutii bolnaviori:tudor,alain,selin si razvanel de ioana,multa sanatate si un milion de pupicei la fiecare

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (30) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MIRI MIK,FELICITARI PT BB SASHA,SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (30) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi am avut musafiri, si acum am pus cate-o draperie la fiecare geam. jumatatile lor nu erau uscate si mi-a fost lene sa le mai calc. asa ca au ramas pe maine. vine frumos, arata altfel livingul, doar ca e prea mult portocaliu(canapeaua, draperiile si o parte dintr-un perete).

Astery imi pare rau ca iar e bolnavior, inca cu laringita.of...sper sa se insanatoseasca repede si sa-si reia activitatile de la cresa.
Si mie imi statea pe limba sa te intreb ce ai primit, dar am zis ca daca nu ai spus....nu vrei sa se auda probabil comentarii. vreun bijou cu ceva pietre valoroase
Maraki mi-am amintit, habar n-am ce pietre sunt alea de la inelul tau...eu sunt afoana...nici nu imi prea plac bijuteriile, mai nou uit sa-mi pun si verigheta. M-am invatat fara ea.
Mirela cum mai esti? Dani? ai vazut ce frumos e bebe sasha? asa vei fi si tu cu 2 mini-barbatei in jurul tau.

la somn cu mine, caci maine am treaba multa. azi am lenevit eu, dar maine nu mai scap.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

'neata.
Multumim ca va ganditi la noi. Razvan este binisor, gratie tratamentului (ampicilina, gentamicina si HSH intravenos). Branula i-a pus-o din prima, o asistenta mai priceputa la copii "pastosi" (grasuni, adica), deci chinul a fost relativ scurt. Acum tine mana de parca este boxeur, aproape ca ma amuza, l-am si pozat. Febra doar putina mai face, dar punem supozitoare si trece.

Da, am primit un set de bijuterii din aur alb, pandantiv cu lantisor si cercei, cu perla fiecare si diamante . La pandantiv 3 diamante si la cercei cate unul (mici, normal). Nah, ca m-am laudat. Sincer, nu stiu ce sa fac cu ele, le-am purtat la nunta la care am fost... dar cam asta-i tot, nu prea merg de toata ziua. Dar stiti voi, nurorile se vor bucura .

Chiar asa, gravidutelor, mai bagati si voi un rand-doua.
Suntem p'aci.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput