Copiluti de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Mercedes, refacere usoara!

Aurasa, multa sanatate puiului mic, sa isi revina repede si sa isi recapete puterile.

Am avut si noi primul contact cu spitalul vineri noapte, cand Alex s-a trezit din somn ca nu putea sa respire. Norocul meu ca am avut un copil puternic si un sotz care s-a trezit la timp, ca eu eram cazuta la datorie. Vineri dupa-amiaza, cat eu eram la sala, Alex a vrut sa manance danonino. Si ptr ca nu a gasit in frigider, l-a batut la cap pe sotz sa i-l dea pe cel de la congelator, ninoinghetata(facuta dupa reclama, a tinut neaparat intr-o zi sa-i pun o inghetata de genul asta la facut, ma gandeam ca a uitat de ea). Cand m-am intors de la sala am vazut-o cum a luat o gura zdarvana din inghetata, chiar am certat-o ptr asta dar era prea tarziu sa mai actionez. In afara de o usoara raguseala n-a avut nimic pana la culcare, i-am dat homeovox preventiv, sa nu o usture in gat. Si pe al 2 dimineata saracuta ne striga speriata. Mi s-au muiat picioarele cand am vazut cum respira, nici nu stiu cum ne-am imbracat si am ajuns la urgenta. Acolo nu a consultat-o nimeni, ne-a trimis direct la reanimare copii cu diagnosticul laringita, i-au bagat cortizon prin branula si i-au facut aerosoli. Nu vreau sa va spun cate intepaturi are in manute ca nu reuseau sa-i gaseasca venele fiind mai grasuta. A fost o experienta care m-a marcat, nu neaparat din cauza Alexandrei care si-a revenit imediat, cat din cauza conditiilor si a copiilor abandonati, la modul in care sunt(de fapt aproape nu sunt)ingrijiti in spital. Asa, deci dupa sesiunea de aerosoli nimeni nu ne-a mai bagat in seama pana la vizita de dimineata (pe la ora 10) a doctorului de garda care ne-a spus ca vom fi externati. Atat, nimeni nu ne-a mai zis nimic, ce si cum sa facem daca vom mai avea probleme, nimenui nu a examinat copilul (nici la internare, nici la externare, nici in spital) O indiferenta generala, conditii nu mai spun, ca era un curent de te lua pe sus, am protejat-o pe Alex cat am putut, eu sunt si acum cu capul varza, dar erau atat de multi micuti care transpirau pe saltelele imbracate in ceolofan, care stateau in bataia vantului, ii tineau si nemancati, neschimbati, un cosmar. Acum Alex e bine, de fapt altceva nu a avut, inca mai e un pic ragusita, dar mi-e frica sa o las sa doarma singura. Azi o sa o vada o pediatra sa-mi spuna exact ce a fost, la urgenta mi-au spus ca nu-i de vina inghetata, cica ar fi de natura virala.

Mi-a sarit in ochi si ceva discutii legate de pampersul de noapte. Nici Alex nu mai vrea "ca e mare", dar am incercat cateva nopti, de fiecare data s-a udat, o si chinuiam cu oala, ma chinuiam si eu sa ma trezesc si-mi stricam somnul, asa ca am renuntat deocamdata, poate cand se mai incalzeste.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Sanatate multa la copilasii bolnavi!

Doamne, Oana, prin ce ati trecut!!!...vad ca mai rau decat boala e spitalul...mi s-a facut rau de ce comditii povestesti tu acolo! sper sa nu mai aveti probleme!

La multi ani, Margott!

Mercedes, refacere usoara si te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Noi suntem bine, Alyssa are criza de luni (dupa rasfatzul din week-end) amplificata de o zgarietura de pisica (a strans-o de gat pe biata patrupeda si s-a razbunat)...urla din orice si mi-a pus nervii pe bigudiuri. Am fost tare stresati (si pe drumuri) zilele trecute ca i-a fost rau la biata soacra-mea, a facut o criza de inima si au dus-o de urgenta la spital, si-a revenit numai dupa ce i-au administrat shocuri electrice...acuma e bine si sper sa ramana asa! De mine nu va mai zic ca-s tot asa mucegaita cum ma stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Doamne, Oana, ce experienta ingrozitoare...mai ales ca stiuc e inseamna spitalul Constanta, ceva de genul "neconsultat, nebagat in seama" am trait eu la sectia de gineco cand am pierdut pe acolo prima sarcina. Doamne ajuta ca sunteti bine.
Noi il avem pe Horia cu febra, multi multi mucisori si tuse sparta....NU am dormit azi noapte prea mult, mai ales ca ies si dintii de sus.
Sanatate la bolnaviori! MOnu, un pupic mare si pt voi! Vroiam sa-ti spun ca vom merge la Pink Lemon, desi stiu ca nu-ti arde de asta acum....


Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citi puiuti cu probleme!!! Oana, am citit despre Alex, bine ca nu a fost mai grav si ati ajuns acasa. Iar la copiii parasiti prin spitale nici nu ma pot gindi, de multe ori cind imi alint copiii, nu ma pot abtine sa nu ma gindesc la cei care nu aud o vorba buna, care nu au parte de o imbratisare... cumplit! Si au atita nevoie!!!

Sanatate la toata lumea: Aurasa, Monu, Andutzy, Gusta, Mercedes si restul de bolnaviori!

Si eu sint un pic ingrijorata, ca vineri am primit instiintare ca Tudora a fost expusa la nu stiu ce virus nasol (care poate afecta rau laringele, printre altele) si simbata seara Tudora a facut febra, 39, duminica dimineata la fel, dar apoi nu a mai avut nimic. Nici macar nasucul nu-i curge. Sper ca nu e inceputul la vreo viroza iar, ca ma duc de-acasa! Pentru ca, desi e bine, vioaie, papa bine, nu mai are febra si nici un alt simptom de boala, ochisorii nu sint ai ei, sint mai blegi si nu stralucesc. Astept cu frica, pentru ca daca e virusul despre care am fost instiintata, mi-e tare frica pentru bebe ca e mic si are caile respiratorii f inguste.

Aurasa, sper ca sinteti mai bine, sint ingrijorata din cauza voastra, pentru ca sinteti de citeva zile in spital si, din cite citesc, mergeti spre rau in loc sa va faceti bine... iar bebe e mic si vulnerabil! Of, sper ca ajungeti cit mai repede acasa si sanatosi!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fir-ar ei de virusi, ca tare perfid mai actioneaza! Si la noi s-a intamplat la fel, la inceput febra, dupa aceea o perioada de acalmie si dupa o saptamana de blegeala, BUUUM! febra mare iar, musi, tuse, tot tacamul. ba la mine chiar pneumonie. La fel a evoluat si Horia. Nu stiu ce sa mai zic...oricum, gandindu-ma la Aurasa si cel mic, oare te poti face bine intr-un spital de stat romanesc? Nu e cel mai bine tot acasa dar sub supraveghere medicala in continuare? Poate aberez...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, mai stii ceva de Aurasa? Unde pot sa vorbesc cu ea, mi-ar placea si mie sa o sun. M-am dus la curatenie, dar m-am intors, pentru ca nu-mi da pace gindul ca e in spital cu un copil mic, unde poate lua si altele, dar si ceea ce are deja e destul de periculos la un copil mic. Mai ales deshidratarea cauzata de diaree si slabirea organismului lui micut! Sper sa fie mai bine!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Of, Monu, ca tot ziceai ca Alexia scoate mucisori galbeni? Si Horia la fel. De azi ii dau augmentin. Doamne ce mila mi-e de ei!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, Aurasa are tel mobil la ea. Nr ei de tel il gasesti pe contulnostru comun la datele de contact. Am vb cu ea. Bb e moale, cu perfuzii, s-a schimbat tratamentul ca nu reactiona la medicamente. Azi dupa amiaza nu mai facuse kk moale si nici febra dar era tare moale. Maine o sa duca la analiza si o punga de lapte praf sa vada daca nu cumva de la el sa se fi declansat enterocolita.

Noi cu muci, cefaclor (antibiotic), febra care nu scade.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Poze burticoase de azi de dimineata, vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-02-25/08:52:51" target="_blank">aici.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare si de la noi... intru sa va mai zic una-alta, ca sa nu ne uitati [:P]. Desi la serviciu e cea mai relaxata perioada din an, taman acum ma aglomerez cu tot soiul de nimicuri, si n-am mai apucat sa intru de mai bine de o saptamana sa va citesc. Acum am rasfoit ultimele pagini, sa ma pun cat-de-cat la curent cu ce mai e nou: imi pare rau ca gasesc copiluti (si mamici) bolnaviori. Le doresc tuturor sanatate maxima (... si noroc exagerat, cum ar zice finul meu ).

Noi am fost duminica la Zoo si ne-am intalnit cu Fran, dar am apucat sa schimbam fix doua cuvinte, pentru ca fetele noastre trageau care-ncotro. Iepuretele sfios.
Apoi am mers prin padure si am cules ghiocei - eram cu niste prieteni care au un baiat de 3 ani... si la un moment-dat il aud "Ma(r)ea Baltica; Ma(r)ea Neag(r)a, Ma(r)ea Medite(r)ana;..." recita bine-mersi din atlasul geografic, pentru care a facut o adevarata pasiune Apoi, pe acelasi ton: "Vilnius este capitala Lituaniei" Sa murim de ras, nu alta !

Danelutza, m-am amuzat de povestioara ta, eu cred ca n-as mai fi ajuns serioasa la bucatarie, pufneam de ras imediat

Am vazut pozele Neliei: minuate ! Ai niste copii superbi, Agata, cel putin, parca e de portelan ! Tudora e ca o mica gazela, si mi se pare ca seamana la fel de bine si cu tine, si cu Octav, pe cand Lisandru e Octav intreg, iar Agata seamana leit cu tine Sanatate multa Tudorei.

Oana Mygirl, prin ce ati trecut ! Dar, vorba ceea, totul e bine cand se termina cu bine... cortizonul este singurul medicament care poate vindeca laringita, daca tin eu bine minte. Sa va faceti bine repede !

Acum am vazut ca am ratat trei sarbatorite, carora incerc sa le urez acum LMA Nefertari, Bolgiumiki si Margott ! Sa va bucurati de copiii vostri si sa aveti parte de reusite in tot ce faceti !

Nu m-am prins de unde a pornit discutia despre ADHD, dar nu cred ca in grupul nostru sa existe copilasi cu asa ceva

In ultimele pagini n-am vazut scrisul purpuriu, Eli pe unde esti ?

Gata, time's up ! (a venit sotzul). Va pup si va doresc o saptamana usoara !

Mergi la inceput