Miresele anului 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Am facut mancare: mazare cu carne si la cuptor....


bai nene...cred ca suntem telepatice...si eu, tot mazare facui azi..parol!....da' io am sarit peste carne..ca mi-a fo' lene..poate maine...sa vedem la ce ora scap d ela skarbici


Gio, ...ok, vorbim! pup

ma duc sa ne uitam la placinta americana 3....


E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Ral dar gospodina ai mai fost ieri!!!
Krelia vorbim....

Noi azi am fost mai mult pe afara, la ce frumos a fost....
of..iar s-a dus weekendul....

o sapt. buna sa aveti.
Ne auzim maine, la o tarzie.


_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

eu am fost pe stadion... la meciul cu Steaua... si a luat Steaua bataie de la Poli Iasi...
nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu...
da's terminata si psihic, si fizic, insa abia astept sa ma mai duc...
cred ca data viitoare, cand vin cei de la CFR Cluj...

azi n-am prea stat acasa...
de la munca ne-am dus direct la Mall si am papat si de acolo ne-am mai plimbat pe jos, apoi am fost in Copou, in parc, apoi pe stadion si abia am reusit sa ajungem acum cateva minute acasa...

cred ca sigur ma ia si o raceala, ca m-a tras curentul, m-a batut vantul si in a doua repriza era chiar foarte rece...

Krelia, e clar ca functioneaza telepatia...
Maine mai fac niste bureti cu maioneza si usturoi.
Soacra mi-a trimis azi cornulete cu gem, zacusca si tocanita de bureti.

Cafeluta si ceiut... pentru dimineata...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

am intrat repede sa va salut...si sa va dau o cafeluta fierbinte sau un ceai!

..revin cu povesti din wee mai tarziu!


You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.


Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Hmmm....portie dubla de ceai azimerci Ralu si Onutz!
Ralule da, daca Diana e chiar asa incapatanata si nu vrea sa se intoarca, ramane cezariana, asta este, macar n-o sa simt durerile nasterii, o sa le simt dupa
Oricum 2 ani de aici inainte n-am de gand sa fac alt copil, dar n-as prea vrea sa ma taie, ma refac mai greu, dar daca alta cale n-am, atunci ramane asta. Ea sa fie sanatoasa, ca in rest ma descurc.
Aaaaa....nu v-am spus....mi-am luat carutz
Nu e prea usor, are 9.5 kg dar mai usoare nu prea am gasit pt 0-3 ani si asta imi place ca e portocaliu ca portocala, culoarea mea preferata, cosul de cumparaturi si manerul e negru si el mai are ceva gri pe el si cu roti mari de cauciuc, se pliaza super usor, maner reversibil, exact ce mi-a trebuit si-a fost 450 de lei. Eu zic ca-i ok, are inclusa husa de ploaie si husa pt picioare.


Azi ma duc la medic dupa concediu, abia astept sa mai ies o tura ( ca am mai iesit de dimineata la cumparaturi) la amiaz macar se incalzeste si o sa fie frumos.

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!

Oana mersi de cafea.

Ne-am cules si noi de pe drumuri. A fost frumusel la Poiana Zanelor. Desi sambata a fost o vreme super nasoala, ploaie si intunecat tot drumul (motiv pentru care a condus doar sotzul din dotare) acolo nu prea a contat, ca am zacut pe la piscina toata ziua. Conditiile de cazare ok, la piscina foarte dragutzel, restaurant construit din lemn deasupra piscinei, stateai la masa si mancai si te uitai la cei care se balaceau. Intrarea la piscina era 20 de lei pe zi si aveai inclus si sauna si jacuzzi si fitness (si aveau cam 7-8 aparate), masajul separat, 15 lei jumatate de ora (dar a fost cam aiurea). Biletul era valabil toata ziua (daca voiai sa iesi si sa vii mai tarziu, intrai pe acelasi bilet). Si mancarica a fost buna si nu exagerat de scumpa (preturi cam ca la Cluj).
Bineinteles, nu se putea fara peripetii. Initial ne-au cazat intr-o cabana langa cabana cu receptia (e un complex de cabane, intr-una din ele fiind piscina). Totul bine si frumos, camera ok, cabana destul de noua. Pe la 6-7 cand am venit de la baie sa ne dusam sa iesim la o plimbare, am observat ca-s cam galagiosi vecinii, dar am sperat ca pe seara se vor potoli. Am iesit sa papam de cina, am facut si o plimbarica, am jucat si un ping-pong si pe la 10 deja eram terminati amandoi de atata miscare si aerul de la munte. Am adormit aproape instant. Pe la 11 si un pic m-am trezit in manele la maxim, injuraturi, chiuituri, tot tacamul: se intorsesera 'vecinii' de la restaurant si mai aveau chef de petrecere. Va dati seama ca fiind cabana de lemn, se auzea si daca vorbeau un pic mai tare, darmite muzica la maxim si chiuituri ca la hora. Am rabdat cat am rabdat, pana la urma n-am mai rezistat si s-a dus sotzul la receptie, sa ia masuri. De doua ori a venit saraca receptionera sa-i roage sa dea muzica mai incet si sa nu mai strige asa, dar n-a avut cu cine (dupa cum vorbea, unul din tipi era si troscanit), am facut si cu nervii, ca ala tot comenta ca de ce s-a dus ea, si nu ne-am dus noi daca aveam o problema si i se parea foarte ciudat de ce vrem noi sa faca ei liniste, daca nu avem copii. Parca eu, daca sunt adult, trebuie sa stau cu ochii cat cepele in tavan pana cand s-or hotari ei sa faca liniste. In fine, nu s-au potolit nicicum, asa ca pe la miezul noptii ne-am mutat in cabana cu receptia si am putut dormi intr-un final. Culmea e ca 'vecinii' nostri binevoitori nu era tineri, asa cum ne-am imaginat, ci 2 cupluri sarite de 40 de ani. Ma rog, era genul care a imbatranit degeaba.
Am mai avut o patanie aiurea dimineata la micul dejun, ca erau 2 restaurante, unul la piscina si unul in cabana unde am stat, si-am zis ca nu ne mai deplasam pana la piscina, mancam acolo, pe urma ne strangem, predam camera si mergem la piscina. Ei bine, am asteptat cam 45 de minute o omleta si 2 ochiuri... Cica aveau multe comezi si trebuia comandat de seara... dar nici nu ne-a zis nimic vaca aia de chelnerita, putea sa ne spuna ca dureaza si asa macar stiam ori sa mergem dincolo, ori sa lasam comanda si sa mergem sa ne strangem lucrurile pana faceau ei amaratele alea de oua. In fine, trecand peste asta (faza cu vecinii chiar a fost pur ghinion) a fost ok si probabil o sa mai mergem.
Pe la 2 am pornit de acolo si la 5 eram in Cluj, si ne-am infiintat la socrela la masa, ca pe acasa cam batea vantul (de, daca am fost plecati si eu am si obiceiul ca fac mancare proaspata in fiecare zi). Ma dor toti muschiuletzii de legumitza ce sunt.
Cam asta fu weekend-ul nostru.

Oana te asteptam sa ne spui cum a fost la nunta. Ralu si pe tine.

Gio bine ca a fost ok cu Marco si n-a mai avut plastilina. Faina si faza cu tramvaiul, cred ca s-a distrat putin controlorul.

si va doresc o saptamana buna!


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Acuma vacanta fara peripetii nu prea se poate, dar important e per ansamblu v-ati simitit bine.
Am gugalit si eu un pic sa vad niste info de poiana zanelor si chiar mi se pare fain pe acolo.
Si noi vrem sa plecam prin august la munte o saptamana, inca nu stim unde, dar de mers sigur mergem undeva, cu tot cu pui.

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kitzy crede-ma ca se poate si vacanta fara peripetii, dar no, asa ne-a fost norocul de data asta. Acolo e intr-adevar frumos si chiar sunt multe chestii cu care poti sa-ti petreci timpul. Au si piscina in aer liber, nu doar acoperita, deci merge f. bine si ca destinatie de vara. Oricum, te admir, eu n-as avea curajul sa merg nicaieri cu un bb asa mic.
Fain ca ti-ai luat carucior asa cum ti-a placut.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Da nu o sa fie asa mic, o sa aiba 4 luni pe cand o sa mergem si vreau sa se invete cu iesirile in aer liber si numa bine o sa-i prinda niste aer curat.

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
si eu in fuga, ca si Oana.
M-am trezit destul de tarziu, inca ma mai dor toate...
Am mai strans pe aici, prin casa, am facut niste peste prajit (nu stiu de ce, ca doar este mancare in frigi, da' aveam de sambata ganduri de peste...), am baut 2 cani mari de ceai. Mai am de spalat repede niste vase si sa o tai la munca. Iar intarzii si azi, mai mult ca sigur... Daca nu cumva oi face atac de cord cand ajung jos si e posibil sa gasesc afisata intretinerea pe ianuarie...
Sper sa ne auzim mai dupa-amiaza, daca nu, ramane pe diseara...



Foto Ralu

Mergi la inceput