Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ah Mina mare ghinion pe capul meu , asa e cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Atat de fericita eram ca ne facem de cap, iar cand imi era lumea mai draga, a venit acea zi din luna si s-a dus ......nebunia . S-a multumit el cu cina, tot in familie,pt ca am chemat-o si pe piti,nu mai avea rost sa stam singurei, sa ne uitam unul la celalalt si apoi la somn .



Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutis!
Haha, haioase mai sunteti cu ramasul singurei...
Trecuram si noi intr-o viteza, va multumesc frumos pt ganduri, eu ma tot chinui cu o masea, si-a gasit momentul sa ma sacaie...
Poze nu am pus inca, de fapt bebe e aici si aici iar gogoasa "neactualizata" e acilea O sa icnerc sa incarc poze noi.
Fug acum ca-s la serv, raman prin preajma va puuuuuuuuuuup


Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Andora felicitari pentru baietel!

Lorena am vazut pozele, tare dragalas piticul.

Noi am avut 2 saptamani tare agitate.

In primul rand Ioana a facut o viroza urata cu febra mare de tot. Din fericire i-a trecut rapid dar a lasat in urma o maraiala groaznica. Care s-a transformat in niste bocete infernale in legatura cu bona.
Fetelor, va spun sincer, imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Ea a mai avut faze cand plangea la plecarea mea/a maica-mii la servici dar cum ieseam pe usa se potolea.
Ei, acum plangea intr-una. Plangea in parc, nu manca nimic cu bona, plangea la ai mei toata dupa - masa si la mine de cum intram pe usa, se scula dimineata plangand in hohote. Printre suspine nu intelgeam decat "nu mai vreau sa stau cu Dadi (bona). Vreau sa stea cu mine ... (si aici variatii: mami, tati, Ai (mama), Babu (tata)". Dupa ce i-am explicat in toate modurile cu putinta ca noi toti mergem la servici a dat-o pe "vreau alta dadica".
Pretinde ca ar fi batut-o, dar cand o intreb cum si unde si de ce nu stie sa spuna si o da la intors ca a certat-o.
In fine, azi a fost mai bine, a mieunat putin cand am plecat eu dar atat.

In plus, am avut (eu) si niste probleme de sanatate a caror rezolvare nu prea o gaseam asa ca m-am plimbat dintr-un cabinet medical in altul.

De parca astea n-ar fi fost de ajuns, am primit o super oferta de job. De fapt o oferta de preluare a intregii firme de catre o firma foarte mare. Ar fi fost niste avantaje uriase (nu numai materiale, cu toate ca si astea erau super). Insa eu am decis ca nu vreau sa mergem fiindca ar fi insemnat, pe langa pierderea independentei de acum si un program mult mai lung de lucru (ca tot vorbeam noi de timpul petrecut cu copiii).
A fost insa o decizie grea si in plus acum am o greutate pe umeri caci asociatul meu si ceilalti 11 avocati din firma nu au plecat acolo, la mai bine, datorita mie (fiindca asociatul meu a zis ca daca eu nu merg nici vorba sa mearga el).

Hai ca v-am innebunit. Scriu eu rar da si cand ma pornesc ...

Pupici

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetele!

Andora, aveti baiatel? Daca da, inseamna ca se poarta pereche anul asta .Asa mai sper si eu la o fetita
Eu pe vineri am programare la eco si daca nu e rusinos o sa ne spuna ce avem.Abia astept.

Naty, offf grea problema cu bona asta! Eu sper ca pana la urma sa o scoateti la capat.Cat despre oferta de job, poate asa este cel mai bine si ti-ai ascultat bine instinctul .
Cu Ioana...o fi vreo criza??Ca si al meu de ceva vreme este sacait si uracios!Si nu are legatura cu buni sau caminul.

Mai nou Stefan este egoist si nu mai da jucariile lui la nimeni cand are copii in vizita...mai mereu il pedepsim pentru asta, desi stie ca sunt ale lui, nimeni nu-i cere sa le dea de tot, la joaca el prefara altele dar sa nu puna nimeni mana pe nimic....Greu cu socializarea asta!Sa invatat sa se joace singur si nu prea imi place. Desi eu il consider un copil sociabil...cand este acasa in mediul lui si vin alti copii la el nu vrea sa dea nimic, nu vrea sa se joace cu ei...are jocurile lui in care nu reuseste sa-i atraga pe ceilalti.
La voi cum este?
Am avut in vizita in we un baietel care ii este coleg de grupa la camin cu fratiorul lui de un anisor.Practic sau batut pe jucarii...au tipat unul la celalalt...a fost un dezastru! Musafirul insista ca sunt jucariile lui iar Stefan nu suporta ideea sa-i spuna cineva ca "jucaria e a mea!" Oricata munca de lamurire am avut...a fost un dezastru! Iar pe cel mic au sarit ca vulturii si nu l-au lasat sa faca nimic...Stefan striga "Mamica lui Darian sa-l iei pe bebelus si sa-l ti in brate!!!" Offf ma gandesc totusi ca no fi fost in toane bune....si sper sa nu se mai repete.

O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!




Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutari fetelor!

RALUCA,nu te necajii,cred ca e doar o perioada cu plansetele,daca a fost bolnavioara cred ca e si sensibila...o sa-i treaca,eu asa zic....si Robert facea asa cand era bolnav,nu accepta pe nimeni,doar la mine vroia si se maraia pt orice,te inteleg perfect,e greu...dar trece... si sa auzim numai de bine!!!...a,si cu munca iti doresc succes,sunt sigura ca ai facut cea mai buna alegere,intotdeauna daca asa simti inseamna ca e cel mai bine pt voi toti


ANA,ufff,greu cu "imparteala" asta la pitici...eu cred ca e doar o perioada...si al meu are perioade din astea in ultimul timp...se poarta uart cu ai mei,in sensul ca ba le scoate limba,ba le zice"voi sunteti caca"...pt el a ca o joaca...am observat ca daca nu-l bagam in seama ii trece..evident uneori ne enerveaza...eu zic ca sunt iar etape ale varstei...si vorba ta,cred ca a avut si o zi proasta...cel putin la noi asa e,unele zile ma uimeste cum imparte cu toti copii orice ar avea,alteori nu vrea si pace sa dea nimic

Ah,si noi mai avem ceva...toata ziua prin casa face ca animalele,de ne inebuneste,daca ii zic sa termine mai tare face,pana ajungem sa ne certam...uff,ba e leu,ba e tigru,ba e nu mai stiu ce...aveti si voi din astea,sau doar al meu e asa "salbatic"

Fetelor,nu mai stiu daca v-am zis,pe 20 il operam pe Robert si de amigdale si de polipi...mie groaza,dar nu mai e nimic de facut...sper sa-i fie bine dupa,asa ne-a asigurat si doctorul...acum respira foarte greu,pe nas deloc,sforaie tare...abia astept sa trecem peste si sa-l vad si pe el dormind usor si normal....am niste emotii ca v-a fi anestezie totala,dar..asta e procedura,ca e prea mic pt altceva...Doamne ajuta sa fie totul bine!!!

la toata lumea si sanatate multa,sa auzim numai de bine!!!




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna!
Mirela tinem pumnii la operatie, lasa ca ai un viteaz, doar tu ziceai ca e regele junglei.... trece repede, ai sa vezi!
Raluca... zbuciumata perioada.... sa stii ca fix sapt trecuta am tinut-o si noi acasa din cauza virozei asteia, noroc cu bunicul care avea si el vacanta ca si gradinitele. A facut febra 39.2 ea care avea DOAR la vaccinuri un maxim 38.3 tin minte... si tuse cat cuprinde.. alintatura pe masura, uneori imi dau lacrimile de nervi... sper ca problemele tale de sanatate sunt spre bine, mai ales ca stiu ca nue rau prea dragute acum un timp... ai grija de voi!
Ana - cum te mai simti? Bafta mare la doctor! Ma mai duc si eu joia viitoare la control si eco normala... deocamdata primesc non stop suturi in zonele sensibile de la fotbalistul lu\ mama. Cu imparteala jucariilor ce sa zic, tb sa fie chiar multe ca sa o faca, si sa nu fie printesele preferate. La gradinita cand o intreb cu cine s-a jucat, ma dispera ca printul nu situ cum nu a vrut sa danseze cu ea, printul Andrei a fost rau , iar ea s-a jucat prin urmare cu Mica Sirena sau cu ALba ca Zapada. Evident imaginare. In rest m-a innebunit cu dansul si rochitele, noroc ca mai are un dvd cu donald si Tom si jerry la care se mai uita seara ca altfel imi faceam probleme ca se "domnisoreste" prea curand. Problema mare e ca cica nu ii da lui bebe nimic ce e al ei deocamdata, cica mergem la serv, luam bani si-i cumparam altele.
A, plus ca nu stiu de unde s-a trezit ca una doua nu-i convine ceva, scoate limba si se duce=n dormitor trantind usa. Pedeapsa e ca i se taie ratia la calculator... pe care incercam sa i-o scoatem de tot daca nu e prea tarziu, taica-sau nu si nu ca lasa copilul o ora ca nu radiaza monitorul samd.
Fug la bucatarie, va pup abrupt!


Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Lorena, am vazut toate pozele tale, sa fiti sanatosi si fericiti! Naty, mai bine ca nu ai acceptat take-over-ul, independenta e de aur.

Fetelor, eu nu am mai intrat de mult timp, la noi ploua cu necazuri: Ilinca a facut o alergie cumplita, era plina de pete pe tot corpul, avea mainile si picioarele umflate, am umblat cu ea prin spitale, cu injectii, tratament prelungit.....Acum e bine, dar ne-am speriat rau. Iar mama a fost diagnosticata cu metastaza osoasa, apoi au inceput sa o dea la intors, ca de fapt nu e cancer....sapt viitoare plecam la Paris, unde se face o analiza care in Romania nu se face, si care poate spune exact despre ce e vorba...Suntem deprimati, mama plange, si eu la fel....Sa va rugati pentru noi, ca numai asta se poate face......

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Andora si Ana, felicitari pt burtici!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

HAPPY VALENTINE'S PT TOATE MAMICILE, O ZI MINUNATA VA DORESC. O SA SARBATORIM SI DE DRAGOBETE, ASA CA NE MAI TRAGE CINEVA DIN CAND IN CAND DE MANECA, CA IUBIREA E IN AER...PLUTESTE .

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY!!!


Sa aveti o seara minunata fetelor


E bine ca avem atatea sarbatori de DRAGOSTE,,DANINA!




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput