Inimioare de iulie - august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Irina, daca ai hotarirea judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului tie nu mai ai nevoie de acordul domnului. Informatia asta eu am preluat-o de pe site-ul politiei de frontiera. Eu nu am aceasta hotarire asa ca a trebuit sa incep procesul pt incredintarea copilului mie.
Cit despre pampersi David nu-i mai poarta nici noaptea dar la capitolul treaba mare nu vrea sa-l faca decit pe el, direct in pantaloni , o frumusete ce sa mai...
Albinutzapupic cu sanatate la bondarei uram si noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:



Buna la toate fetele! In sfarsit mi-am luat inima-n dinti sa va mai scriu si eu... dupa atata amar de vreme...

V-am mai urmarit din cand in cand dar, nu am scris pentru ca nu ma simteam in stare... Nu aveam vesti bune ca sa va bucur , asa ca am preferat doar sa va citesc.

In primul rand, multe felicitari mamicilor care asteapta un nou puiut (Diana, Cami, Irda). In mod sigur va v-a spori fericirea pe care o aveti de la celalalt, ceilalti puiuti!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori (Albinutza) si un pupic sa se faca bine cat mai repede!

Ofer un umar mamicilor aflate in momente grele (Nicoll, Irina) ! Pana la urma o sa fie totul bine. O sa vedeti .

Despre noi, ce sa va spun... Momentan suntem bine... Incercam sa ne fie bine... Baiatul creste mare, frumos, sanatos... obraznic ... Cand o sa am timp o sa pun niste poze... daca va intereseaza sa-l vedeti ...

Acum, ca mi-am facut "apelul" ... nu stiu ce sa va mai scriu ... o sa intru mai tarziu, cand o sa am de povestit ceva.

Pa, pupici la toate si numai bine la toata lumea!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Mai greu, dar raspund si eu la apel! Ma bucur sa vad ca in general sunteti bine si ca ati scris cateva randuri despre voi. Le doresc sanatate multa la toti copilasii bolnaviori si putere mamicilor, sa aiba grija de pui.

Noi suntem bine. Copii cresc, si fizic si psihic, au o evolutie extraordinara e la o zi la alta. M-am trezit intr-o dimineata, cand il admiram cum intra in sala la cresa, ca pantalonii lui Rares se opresc cam mult deasupra gleznei . L-am masurat si cam trece de 95 de cm. Nu stiu cand s-a innaltat asa. De vreo luna i s-a dezlegat si Biancai limbutza si turuie non-stop. Mi's dragi de mor! (cred ca stiti sentimentul). Faptul ca la cresa au lucrat doamnele cu ei pentru serbare se vede acum din plin: imi canta colinde (inca nu au iesit din sarbatori), imi spun poezii, au evoluat foarte mult cu vorbitul.
La cresa s-au acomodat foarte bine. Chiar daca dupa vacantza de sarbatori au mai protestat dimineata ca nu vor la copii, acum au reintrat lucrurile in normal. Rares se bate si se musca parte-in parte cu un baietel dupa ce a tot incasat-o cateva saptamani bune. I-am tot spus ca nu e voie, sa nu bata copii, dar cand l-am luat de cateva ori cu urme de dinti pe maini care nu ii treceau nici in 2 zile, l-am lasat sa se apere. Asa ca acum imi raporteaza la "Zeazesh mushcat Andei. Andei mushcat Zeazsh. Dintzii maai!" Eu: Rares, nu-i frumos!" El "Batut putin, nu mult!". Bianca e printre cei mai linistiti si cuminti copii din grupa, dar cand o chestionez cum a fost la copii, avem dialoguri de genul:
eu; "Bianca, ai fost cuminte?" Ea: "Daaaa"
eu:"Te-a certat doamna?" Ea: "Daaa" (Rares: "nu, nu tzetat tanti Bianca!Bianca cuminte!")
eu:"Ai stricat jucarii?" Ea: "Daaaa!"(Rares: "nu, nu sticat Bianca jiucalii!")
eu: "Dar Rares a fost cuminte?" Ea: "daaa!" (Rares:" da, Zeazesh cuminte, nu tzetat tanti!")

dupa un timp...
eu" Bianca, Rares a fost obraznic azi?" ea "Daaaa"

Cu pampersul nu prea evolueaza lucrurile. Stau la olitza daca ii pun, fac ce trebuie, dar nu cer (de fapt Bianca e cea care cere oala cand simte ca face caca. Ea face caca numai la olitza.) Mai nou, Rares face "ca baietii mari" pipi la WC. Il tin eu, el isi pune picioarele pe colac si 'ia la tzinta' rezerva de odorizant din vasul de wc. Dar eu trebuie sa-l duc, el nu cere. Dar faptul ca face 'la comanda' imi demonstreaza ca se poate tine, ca se controleaza. Daca ar avea cine sa stea cu ei o saptamana, cred ca ar renunta la pampers fara probleme. Cel putin ziua. Dar cum nu are cine, probabil ca abia in vara, cand am eu concediu, o sa rezolvam si problema asta.

Va pup pe toate si sper sa imi fac timp sa intru mai des.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Buna seara la toata lumea!

Scumpi tare strumfii tai Laura25! Dam pupici dulci la amandoi si le uram sa creasca in continuare asa de bine si frumos ca pana acum . Daca nu si mai mult ...

Am reusit sa punem si noi cateva pozici, jos la semnatura . Am incercat sa acopar cam toata perioada cat am lipsit... Cand aveti ceva timp liber, daca vreti sa va aduceti aminte cum aratam va poftim la vizionat. Acum va uram noapte buna . Pe altadata.



www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Cryna multumim! Tu unde esti acum? In tara sau in Italia (parca acolo trebuia sa pleci)? Acum sunt la servici, dar diseara ma uit pe poze.

Ca sa ne vedeti cum am mai crescut, va prezentam shtrumphi la saniush si nu numai ...

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Cam slaba miscarea din nou pe la noi...
Cryna am vazut pozele voinicului.Ai un baiat voinicel si cu niste ochisori minunati!Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Laura si pe voi v-am admirat!Dulci foc!!!Iar Rares este un adevarat cavaler,deja incearca sa "vrajeasca" fetele...Ma bucur ca e ok la cresa,stiu ca ne spuneai ca esti multumita de conditiile de acolo,dar important este si cum percep ei.Vreau si eu o panta asa draguta pt derdelus...Va pupam cu drag!
Noi suntem bine,fetele imi dorm toata noaptea.In schimb azi noapte am avut un incident.Noi din septembrie nu mai folosim pampers,dar o trezeam pe Codruta eu o data pe noapte.Si mi-am zis sa incerc sa vad daca rezista sa nu faca in cazul in care nu o trezesc...proasta inspiratie...Pe la 5 dimineata se trezeste mititica si-mi zice "mami am facut pish pe mine,ma celti?" Normal ca nu am certat-o,dar...e clar ca va trebui sa ne mai trezim si pe viitor noaptea,Acum va pupam pe toate si mai asteptam cate un semn!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nicoll,e o dulce Codrutza. Ce ingrijorata era ea sa nu o certi .
Si la Bianca am gasit undeori pampersul uscat dimineata, pentru ca apoi sa umple olitza pe jumate.
Dar la Rares e jale! El bea foarte multe lichide( ceai, apa, lapte la culare). De fiecare data cand se trezeste in timpul noptii, cere sticla, altfel nu adoarme.Asa ca sunt nopti cand ii shimb pampersul si pijamaua pe la 3-4. Face mult pipi, mai doarme intr-o singura pozitie pt mai mult timp si il gasesc ud, ca nu mai face fata pampersul.
Asa ca probabil pana nu scapam de biberon, nu o sa scapam nici de pampers noaptea.
Cand ii las fara pampers ii tot intreb daca vor sa faca la olitza, explicand: "sa nu faci pe tine, ca e rusine, nu-i frumos, te uzi, pute, e murdar". Asa ca ei au inteles ca daca cineva face in pantaloni, face 'pe tine'. Ieri, pe drum de la cresa spre casa mi-au zis de vreo 10 ori ca 'Geoge facut caca pe tine! Ushine!'
Eu intrebam: "A facut George caca in pantaloni?" ei: "da, a pataloni, pe tine! Ushine! Nu fumos!"


Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Buna ziua la toate mamicile!

Laura25, natlafeti tare strumfii tai la sanius . Se vede ca le-a placut. Pupicei dulci .

Nicoll_mada multumesc frumos de aprecieri . Pupam dulce si ai tai ingerasi scumpi.

Despre noi, ce sa va zic... Pornim si noi la "razboi"... Am depus cererea pentru incredintarea copilului si acum astept sa vad cum or sa evolueze lucrurile... Din partea "fostului" ma astept oricum la reactii "urate" pentru ca, in momentul in care va vedea ca am inceput si "demersuri legale", pentru el va fi mai mult decat o confirmare ca, intradevar am vorbit serios cand am spus ca asta a fost ultima sansa si ca de acum incolo, in mod sigur nu o sa ma mai intorc inapoi, la el.
Da, Laura25. In Italia am fost plecata pentru a incerca o noua reimpacare... Dar, asa cum ma asteptam, nu a mers... Nu am sa intru in amanunte pentru ca nu sunt frumoase deloc, chiar deloc... De vreun an de zile suntem inapoi in tara si incercam sa trecem peste... Pe forum nu am mai scris pentru ca nu ma simteam in stare sa stau si sa povestesc... M-am "vaicarit" destul la ai mei... Nu avea rost sa ma mai plang si pe aici, sa va intristez si pe voi cu problemele mele ... Am incercat sa-mi vindec traumele cum am putut mai bine, ca sa pot intra si sa vorbesc din nou cu voi. Nu sunt "vindecata" in totalitate... Si nu cred ca voi fi vreodata... Dar "supravietuiesc" si incerc sa merg inainte pentru copilul meu. Pentru ca el, puiutul, nu are nici o vina pentru ce s-a intamplat intre mine si tatal lui. Asta este. " 'Om trai s-om vedea" ce se va mai petrece in continuare...


Cam atat, momentan, de la noi. O sa mai intru sa va povestec si despre Robertel... Pupici la toate fetele si numai bine. Pe mai tarziu.



www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cryna imi pare rau ca ai trecut prin toate astea. Important e sa te linistesti si sa mergi mai departe, pentru copilul tau. Daca simti nevoia 'sa te vaicaresti' poti sa o faci fara grija si aici . Dupa cum ai vazut, mai sunt mamici care au trecut sau trec prin momente nu tocmai placute cu taticii copiilor lor. Asa ca sigur gasesti aici persoane care te inteleg si te pot sprijini cu o vorba buna macar

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna asa cum spunea si Laura,mai suntem mamici cu probleme,asa ca indiferent despre ce este vorba te poti bizui pe noi.Fie direct pe forum,fie poti in ceea ce ma priveste cel putin,sa dai PM.Te asteptam cu noutati si despre Robertel!
Laura asa este,Codruta "parea" foarte ingrijorata sa nu o cert.Am pus ghilimele pt ca de fiecare dta cand face o boroboata intreaba acelasi lucru.Si cand ajung sa o cert este o "hoata".Imediat vine si se alinta,se pisiceste,gen "mamicuta mea eu te ubesc mut,mut!mami iata-ma ca nu ma' fac,pomit!!!" si replici de acelasi gen.De multe ori uit instantaneu prostioara si o iau in brate,asa e de dulcica.Sau cel putin asa o vad eu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput