Miresele anului 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza fetele!

Gio mersi de cafea, eu iar is chiauna, zau de pot sa-mi revin. Cred ca dorm in concediul asta pana nu mai pot.
Super groaznica intamplarea cu cainii. Eu te inteleg mai bine decat crezi. Pe mine m-a muscat acum cativa ani cainele unei vecine, era un ciobanesc mioritic, rau de tot. Am umblat si eu gramada la vaccinat, plus ca am avut o vara fara plaja (nu aveam voie la soare din cauza vaccinului, ca mi se facea rau - m-a muscat miselul ala chiar in iunie) si am ramas si cu semn pe picior. De atunci sunt efectiv terorizata, si cand aud un latrat mi se face inima cat un purice. Ei bine, acum 2 ani prin primavara, se stransese o haita de vreo 10 dulai aciuiati fix langa scarile pe care urcam eu pe platforma unde e cladirea noastra de birouri. Tot asa, langa scari sta o babeta betiva care le dadea de mancare. Zilnic ocoleam o gramada ca sa scap de ei si erau zile cand tot pe langa ei treceam, ca se imparteau in 2 grupuri si misunau prin zona. Deja nu mai rezistam, ca porneam de acasa terorizata ca iar sunt cainii acolo, de la serviciu asteptam sa plec impreuna cu vreun coleg, ca singura mi-era groaza. Mai mereu ajungeam la serviciu cu picioarele moi si cu inima stransa. Am sunat la hingeri de-am innebunit, aia ne-au zis la un moment dat ca au venit dupa ei si ca a iesit babeta sa dea in ei sa nu-i ia cainii. Pana n-am facut sesizare scrisa la primarie nu s-a rezolvat nimic. Le-am scris sa faca bine sa vina sa adune cainii aia ca nu cainii le platesc taxele si impozitele. Pana la urma au venit, cu tot cu politia si asa i-au luat pe rand pe toti. Era si perioada aia cand au murit 2 oameni atacati de caini, asa ca era o teroare...
Nici eu n-am nimic cu cainii, dar nu au ce cauta pe strazi pentru ca sunt periculosi. Iar la astia care le dau de mancare imi vine nu stiu ce sa le fac.

Oana exact cum zici tu de mama ta am vazut o intamplare cand eram mai mica si mergeam prin oras. Era un tip cu un caine lup si pe langa el a trecut un cuplu si cainele a sarit dintr-o data si a muscat-o pe fata de mana. Groaznic.

Abia astept sa treaca ziua de lucru, diseara avem microrevul. Nu cred ca o sa fie cine stie ce, dar oricum, ne mai distram cu colegii. Sper sa nu intarzie nici tipul cu mobila, ca a venit miercuri cu dulapul, dar gresise fetele la sertare, asa ca vine azi sa termine si sa discutam despre mobila de birou. Mai trebuie sa si pregatesc toate cele ca dimineata ne trezim devreme sa mergem la porc (din nou). Si printre altele sa ma si aranjez pentru chef.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am aparut si eu la "interval"
..nici mie nu mi-a mers forumul ieri...saptamana asta iar e ca la nebuni...trebuie sa definitivam baza de date si sa stabilim cui trimitem "Christmas gifts" ...si felicitari..si alea alea...si dupa ce alaltaieri am umblat ca bezmetica dupa cadourile astea prin oras....ieri am dat si avansul pt petrecerea firmei...am stabilit si meniul...saptamana viitoare ne petrecem ...si abia astept sa vina 21 dec - ultima zi de munca, pana pe 7 ian
v-am citit asa...printre picaturi, cat sa aflu lucrurile esentiale....asa ca, fie si cu intarziare...

oana, imi tare tare rau pentru necazul ala ...si eu am auzit ieri de o prietena a unei prietene care a intrerupt la 4 luni ca s-a vazut la nush ce test ca are ceva...si ca risca f mult daca pastreaza sarcina...asa ca...Doamne fereste de necazuri de genul asta...ma bucur insa ca seminarul iti prieste, asa, foarte bine, arata-le cine-s romanii..sa vada cine-i mai destept!

Gio, da' chiar ca ai tras o spaima....sa sti ca si eu am momente cand imi este frica de cainii de pe strada...cand incep sa latre..si daca ii mai vad ca prind si viteza....cu toate ca stii doar, am ditamai cainele la tara....si cand latra el...nu mai intra nici dracu in curte...insa, nu e nici pe departe comparabil..un caine ingrijit si caruia i se arata afectiune si care are creierii intregi ..cu unul care se zbate pt o bucatica de mancare...pentru un colt de caldura...etc...pe de o parte ii inteleg saracii, ca-s animale care in timp inebunesc..probabil ca ceva se petrece in capul lor de ii impinge sa sara la picioarele noastre...dar, tocmai din cauza asta responsabilii cu...lui care se ocupa cu treaba asta ar trebui sa ia masuri..pt ca astia nu vor mai fi "reabilitati" never ever..in proportie de 100%...si cati sunt oamenii care isi doresc sa adopte un caine de pe strada...sa fim seriosi...putini sunt cainii linistiti (cum era cel de la mine d ela bolc )....cu parere de rau...din partea mea...tiganii (cei care ne fac de ras!) si cainii vagabonzi (cei problematici!)....kalasnikov!
(v-ati mai linistit?)

ralu - vreau sa rad si eu

Aly, distractie placuta la kef ...cu te imbraci?

kitzy....ce mai zici, esti ok..ce face samburelu'?


E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by krelia

cu parere de rau...din partea mea...tiganii (cei care ne fac de ras!) si cainii vagabonzi (cei problematici!)....kalasnikov!





Mama, ce categorica esti Da'... subscriu si eu...

La chef o sa imi iau o pereche de blugi, recent achizitionati, foarte fainutzi si care imi vin ca turnati si o bluzita tricotata cu maneci 3/4 gri cu fir argintiu prin ea. Si, evident, pantofi cu toc. Inclinasem la un moment dat spre fusta rosie cu aceeasi bluzita, insa fusta e cam scurta si n-o iau decat daca merg cu sotzul. Plus, ultima data cand am fost la microrev in acelasi local, tin minte ca a fost cam frig si-am cam tremurat cu fusta, asa ca...


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aly, krelia va inteleg perfect ca asa sunt si eu. se mai luau dupa noi, dar ca ieri....de cate ori ma gandesc ma infricosez. nu stiu cum nu am avut cosmaruri azi noapte...numai coltii le vad.
azi dim. cand am coborat nu erau, ne astepta Clau la scara. acum o ora am zarit de pe geam vreo 2. e nasol ca e plin de santiere in jur si ei colinda peste tot.

fug la treaba de jos, ca nu am terminat chiar de tot geamurile.sa intind si hainele din masina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
sunt pe aici si ma pregatesc de plecat la munca...
intre timp am primit invitatie de la bunica mea, la decapitat pe Gigel maine dimineata... Cred ca imi trimit doar sotul, ca tot are liber maine. Nu prea am chef sa particip la orori de astea...
Am o durere de cap ivita din senin, de vreo jumate de ora. Sper sa imi treaca. N-am chef sa o tin asa toata ziua.

Gio, dar tu esti harnica in permanenta? Ia-o mai usurel din cand in cand...

Krelia, poti sa ne trimiti si noua "Christmas gifts"... Nu cred ca s-ar supara fetele...

Aly, distractie placuta la party!

Kitzy?

Oana e la seminar...

Ancuta? :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralu ai strigat catalogul?
Chiar, oare Ancuta ce mai face? sper ca e ok si o asteptam pe la noi.

eu nu sunt harnica tot timpul, doar ca acum sunt sechestrata la domiciliu, asa ca mai fac una alta prin casa.

cu cadourile am cam terminat ieri, mai am subti de tot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Da, ca la scoala... :))

Si eu sper ca Ancuta este bine si va reveni la noi.

Lasa, mai, ca tu mai tot timpul esti harnica. Nu te compari cu mine... in niciun caz...

Numai eu am ramas fara sa cadouri... :(( Astept prima sotului... pe luni-marti, cred, pana la urma... si voi alerga de nebuna zilele viitoare sa caut cate ceva... Mai nasol e ca nici idei nu am... In plus, pe 19 e si aniversarea tatalui meu...

Gata, am fugit la munca. Poate intru mai incolo...


Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ralu mersi, sper sa ma distrez cat de cat. Am un pic emotii, nu pentru chef ci pentru dupa, ca se pare ca o sa mergem cu masina, ca merge si sotzul in oras la o bere cu baietii si la intoarcere evident ca eu sunt soferul de serviciu si de cand a dat vremea urata nu am mai urcat la volan am impresia ca nu mai stiu sa conduc .

Ce face lenea din om... iar mi-a fost lene sa-mi pun mancare si cum au mers niste colegi la mall mi-au adus chinezisme si nu prea mi-au picat bine defel. Sper sa imi revin pana dupa-masa. Tot nu ma invat minte, ca se pare ca in ultimul timp nu mai am ce manca de la fast-food, ca nu-mi prieste. Am mai papat intr-o sambata de la KFC si-am avut stomacul intors pe dos toata ziua.




Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralu spor la munci. lasa draga ca daca as lucra si eu toata ziua nu as mai face nimic in casa. atunci nu stiu ce se va alege de ea. daca mai iau si o femeie sa faca curat...s-au dus banii mei. pot sa stau acasa.
Aly sper sa fi ok, nu ai un triferment, colebil?
si eu am iesit cu fetele miercuri si am papat la KFC dupa nu stiu cate luni. sosul ala de usturoi trare greu pica. am luat un colebil cand am ajuns acasa, ca de nu ziua urmatoare.

cu vremea asta...azi a condus Clau pana la gradi. nu m-am incumetat, mai ales ca la intoarcere era sa ne pupe un Clio. la noi au intrat in functiune ABS-ul dar la Clio....noroc ca a fost soferita rapida si a tras de volan. a trecut de botul nostru la cativa milimetri.
pe sosele e curat, dar pe stradutele dintre blocuri era gheata. sunt si asa stramte, masini pe ambele parti, gheata mai lipseste, sa nu te poti opri.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio o sa iau ceva cand ajung acasa, desi nu prea stiu ce, sigur nu-i de la bila, ca nu era nimic gras sau prajit, am papat niste legume cu pui si orez... Dar cine stie. La KFC am luat pui normal, fara sos, fara nimic, dar degeaba. Numai cand simt miros de Mc'Donalds, KFC sau alte asemenea m-a-nvinetesc de greata.
La noi e uscat pe jos, n-a mai nins de ceva vreme, nici n-a mai plouat, asa ca as putea sa ma incumet. Dar cum a trecut ceva timp, iar am emotii. Intr-un fel imi fac curaj, ca ne vom intoarce noaptea, cand nu-i asa trafic, dar nici semafoarele nu functioneaza... Oricum, e clar, daca e mazga, polei, zapada pe jos, si eu stau cuminte pe locul din dreapta sau iau 'pejo(s)ul' .

Fetele, v-am ca plec si eu spre casa, am rufe de pus la uscat ca am programat masina de dimineata, sa impachetez una-alta pe maine, sa vina si asta cu mobila si sa ma si ferchezuiesc pentru chef.
Ne auzim luni! Weekend placut!


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput