Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ananamaria si pe mine ma bate gandul de olita...stiu ca pt o vreme pare va parea munca in zadar/...dar si cand vad mamici la aproape 2 ani ca vin cu pampers de schimb la ditamai copilu'...parca nu imi convine...nu stiu cum sa fol olita la baietel...dar invatam si asta din mers...Alexia la 1 an si jumatate nua am mai folosit pampers...speram sa ne mearga tot asa si acum...si poate chiar mai bine...

stefania brava tie pentru biologicele la pachet livrata direct la domiciliu...cam asa este si la noi...ca mama are gradina mare si cand nu pot ajunge eu la ea...o chem pe ea la mine sa-mi aduca...deci proaspete si sanatoase

am avut si ham si premergator la Alexia...le-am folosit pe amandoua cu folos si la timpul lor...depinde de la copil la copil

pentru fetele studioase spor la invatat si liniste in casa...eu am facut un curs pe net ...ca aveam nevoie pt credite , pe vremea cand eram gravida (apropos...eu sunt aia care era sa nasca pe la coada la credite la ordinul asistentilor...de m-a dat la tv) eram singura in tara si cu Alexia racita deci trebuia sa stam in casa si...a fost f greu , ca sa trec ex am lasat-o sa faca ce vrea si unde vrea...si dupa ce m-am vazut cu diploma scoasa la imprimanta si am vazut ce era in casa....OAU...am chemat pe o prietena sa ma ajute, am lasat-o sa intre in casa si repede am incuiat cu cheia usa sa fiu sigura ca nu fuge...ce vremuri...
am doi copii plangaciosi...Alexia imi are febra si varsa...deci pa

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna ziuaaa!
intram si noi mai pe fuga sa ne laudam cu ce mau mancam:

ieri:
8. - lapte 220 ml
13.00 piure din: cartof, dovlecel, ardei gras, ceapa, rosie, pastasui + carne vita +ulei porumb. nu stiu cine zicea ca nu vede rostul uleiului: contine cizi grasi polinesaturai dintre care omega3 si omega 6 aciozi grasi "esentiali" - 120gr +50 ml lapte cred ca mai mult de sete..

17.30 - 2 mere marisoare copate +branzica +2 cupe cerreale + 50 ml lapte. papat tot.

22.00 - 285 ml lapte


azi:

8.20 lapte -240 ml
12.30 - 150 gr din acelasi piure de iari si cand s-a terminat mai vroia asa ca i-am facut lapte si a mai baut 40-50 ml
17.00 - 200 gr de pierisca fiarta+50 gr branzica + 2 cupe cereale+70 mllapte +++++++++++100gr iaur separat dupa terci ca mai vroia sa pape
22.00 - urmeaza lapte 260-300ml

mai scrisesem ieri niste chestii dar am vazut ca s-a cam raspuns la toate.

am sunat-o azi pe Sherbi ca eram ingrijorata .... si e bine, sunt sanatosi toti numai ca nu prea are timp. zicea ca o sa intre sa mais crie 2-3 randuri.

matza mea bolboroseste toata ziua gaagaa, pfufua, buba, agagagaeeeeeiiiiiiii,me ma maaaammmm miiiiii si cel mai des buuuubuuuuua. probabil asta i se trage de la "buburuza". a inceputa sa stea si ea ai bine infundulet... eh.. se face marisoara.

ioana, paxela, carmenfrahaaaaaaaaaa... va vedeti pe ascuuuns... lasa dom'le ca ene vedem sio noi in cismigiu si voua nu va spunem.....na, ca v-am spus. sunt frumoase gazutele toate da' mie imi place de tarzan in copac (alias Matei)

Mady cum a fost la doctor?

pupam fetele frumoase si bebeii cumintei!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vorbiti deja de invatat la olita
Si pe mine ma innebuneau destui (socra, niste vecine) ca trebuie sa invat cupilu (Elena) sa faca la olita de la 7-8 luni... Si vara trecuta (la aproape 2 ani) se minunau cum, mai are pampers pe ea?
Sa va zic cum am procedat eu. Am pus-o pe olita dupa un an. Uneori facea, uneori nu facea la oala. Pana am lasat-o in fundu gol, vara, la un an jumate. Si se invatase sa aduca oala. De zis, nu zicea pt. ca a vorbit pe la 2 ani. Dar cand dormea sau afara n-am putut sa o invat asa devreme... nici n-am incercat pt. ca n-aveam chef sa faca patul fleasca zilnic... Umplea un pampers noaptea, clar nu aveam cum s-o dezvat. Iar daca am uitat de cateva ori sa-i pun la pranz si a facut pe ea... n-a avut nici o jena ca era fleasca... n-o dernaja cu nimic... Ar fi facut incontinuare in pat fara nici o treaba.
In vara asta (2 ani jumate) am inceput sa gasesc pampersul de la pranz gol si pe peste vreo luna si pe cel din timpul nopti.
Am vazut ca 5 zile/nopti la rand n-a mai facut deloc si nu i-am mai pus. I-am pus paturica absorbanta intre saltea si cearsaf, pt. orice eventualitate. De atunci s-a intamplat sa faca maxim de 5 ori in pat.
Concluzia... n-am facut nimic inainte sa vrea ea sa faca. N-am fostat-o sau grabit-o in nici un fel. Si uite ca a invata sa faca si la oala de buna voie.
Daca ii fortati exista riscul sa refuze mult si bine sa faca la oala si sa faca pe ei in semn de protest...
Pana intr-un an sunt prea mici ca sa constientizeze pt. ce-i cu oala, dar sa se mai si controleze...
Si inca una... eu am luat oala simpla, n ucu jucarele si alte prostii pt. ca am considerat ca trebuie sa stie ca aia e oala, pt. facut diverse, nu loc de joaca.

Despre premergator, ca sta bb in el si se joaca... la fel de bine poate sta in scaunul de masa, prins cu centurilesi cu ce jucarele vrea pe tava.... Parerea mea... exista "inlocuitor" pt. premergator ca loc de joaca, daca pt. asta aveti de gand sa-l folositi...

Andreea20 ti-a explicat f. bine Paxela cum sta treaba cu hamul... pana nu sta bine pe picioarele ei se rasuceste, invarteste in el si isi taraste picioarele... Si e posibil sa nu-l accepte... a mea daca obs. hamul se punea pe urlat si mi-l tragea din mana... vroia sa mearga singura.
Gasesti la Chicco, Farlin, Primi pasi... eu am gasit in hipermarchet. Am vazut si la farmacii.

Iunita multumim pt. vestile despre Sherbi pe amadoua.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

am vazut poze cu Rianna de andreea mady...frumusica foc durdulia...imi place mult numele asta si daca era fata asa o chema sau Bryanna

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

buna,

fetele din bucuresti care le-au luat bebelusilor lor balansoar imi spuneti si mie pe unde se gasesc, please??
vreau sa o insarcinez pe sora mea sa ne cumpere si noua, dar a zis sa-i dau niste repere, pe unde sa caute?

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am gasit un articol, poate vi se pare interesant http://www.e-sana.ro/index.php?a=922 e despre sucul de morcov

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

meniul azi:
para cu nectarina si cereale
branzica de vaci cu galbenus, si burtica sanatoasa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Crina_mio: eu am luat de pe www.leagane.ro , dar daca tot urmeaza sa iei scaun de masa pe care ii poti pune jucarii, si/sau premergator, nu stiu cat rost mai are sa il iei acuma... mie mi-a fost bun ca pornea automat cand plangea Ma rog, e alegerea ta, eu nu m-am gandit inainte la scaunul de masa...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Am avut o zi grea dar s-a terminat cu bine iar Mariuca a fost de-o cumintenie rara. A intervenit ceva la lucru si la ora 14 trebuia sa fiu acolo. Evident, bona tot nedisponibila ca are atatea probleme saraca... Ce sa fac? Initial am zis ca nu ma duc, sa se descurce managerul singur. Dar nu-l puteam lasa sa-mi faca varza munca de o luna si ceva asa ca i-am dat Mariei sa pape la ora 13 si la 13.30 eram deja in drum spre metrou. Nu a fost aglomerat (norocul nostru) iar la serviciu Maria s-a jucat in carut, a ras la toata lumea si chiar a stat cumintica aproape 2 ore. Norocul meu ca mancase. In schimb am ajuns franta acasa de la atata carat carutul + copilul pe scarile d ela metrou. Toti merg pe langa tine, rad la copil dar nu te-ar ajuta... Nu pot sa cred. Cate mamici n-am ajutat eu.. Chiar si cand eram insarcinata in primele luni... Asta este. Bine ca am rezolvat ce trebuia. Mai am maine o runda dar ma duc dimineata si vine bona pana la urma.

Ca, asta ar fi tot.

ELYANNE- am primmit supapele pentru pompa de san. Sunt la fel cu cele originale. E 2.5 ron bucata dar am platit 15.5 ron transportul desi mi-au zis initial ca e 7.5 ron. Dar cica se ia si retur ca trebuie sa le duca banii la firma. Ideea e ca am dat 15.5 ron transportul cand supapele au costat 5 ron.Asta este. Nici nu aveam cum sa ajung in Piata Victoriei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Gata, m-am documentat si NU IAU PREMERGATOR.Am citit destul articole contra, Elyanne chiar avea dreptate, dc il folosim pe post de loc de joaca, mai bine scaunul de masa(pe care il am deja).Si nici nu pot sa zic c-o las acolo si-mi vad de treaba, ca cine stie ce trage peste ea sau peste ce da.Nu am suficient spatiu in casa si de asta.

OLITA, si io ma gandeam s-o pun pe olita, dar dupa 9-10 luni, cred ca e bine.Acum sta bine in fundulet, dar isi pierde echilibrul dc se concentreaza catre altceva.

Eu zisesem ca nu vaz...rostul uleiului, dar dc e k cu el si aduce ceva bun, gata pun si o otzara de maine...

Azi a papat cu succes, la masa a2-a, branzica calcica cu o jumatate de para si cu cereale de la milubrei, 2 mere rase si cealalta jum de para la masa a 4-a, si cu ...mai putin succes piureul de legume cu carnita de pui.


Mai fetelor, pai io am mai intrebat, nu stiu dc am primit raspunsuri dar tot nedumerita sunt.
DECI, CEREALELE FARA LAPTE MERG PUSE FRUCTE, PIUREURI ETC.SAU TREBUIE PREAPARATE NUMAI CU LAPTE.??????aM UNELE CU OREZ, PORUMB SI TAPIOCA SI AS VREA SA I LE DAU SI ALTFEL.....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput