Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Tochitura Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Tochitura 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 500g carne de porc
1-2 cepe
1 ardei rosu
usturoi
ulei, piper, foi de dafin, boia
o cana de vin alb
Mod de preparare: Carnita de porc (de preferat ceafa sau pulpa cu putina grasime) se taie fisii subtiri si se inabusa in ulei sau untura alaturi de ceapa taiata pestisori si un ardei rosu taiat fisii (se poate folosi ardei iute rosu).
Cand carnea lasa zeama, cratita se introduce la cuptor pentru vreo 45 de minute, la foc mic, dar nu inainte de a pune ceva condimente - piper, dafin, boia de ardei sau gogosari). Dupa cele 45 de minute, tokitura se stinge cu o cana mare de vin alb si se da la foc mai mare inca 30 de minute.
Inainte de a scoate cratita din cuptor se adauga usturoi pisat dupa preferinte.
 
Mod de servire: Se serveste ou ochi, branza de oaie si mamaliga.
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: DanaRosu 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1913 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput