Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Lulu: Fiecare reusita ne da increderea ca si noi vom reusi.Esti o draguta ca ne-ai spus povestea ta!Sa va traiasca flacaul si sa va faca fericiti!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by titelu

Va salutam ! nu v-am uitat,dar, problemele cotitiene ne-au furat timpul.Bogdanel a implinit in aprilie 1 an iar samburelul are 6 luni,se pare tot baiat...saraca matza...vede ea.Bitza pot sa ofer tot ceea ce stiu. Am avut 6 mil/ml, care a coborit l-a 3 mil/ml,in final cu 14 mil/ml am urmasi.Intreaba si vom raspunde ,sper ca informatiile sa-ti fie de folos.Va tzinem pumnii la toti.Bogdan a inceput sa umble hai-hui.
http://community.webshots.com/user/titelu100

Titelu mulmutesc din suflet pentru raspuns.
Cu siguranta o sa mai am intrebari, dar deocamdata asteptam analizele>spermocultura, testele de sange.
Sa va traiasca, sa fie sanatosi Bogdanel si puiutul din burtica, si voi sa va bucurati de fiecare clipa impreuna cu ei!!!!!

http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by danyalo

Nu am ma scris la sub. acesta( la care am debutat totusi pe forum acum 1,5 ani) pt. ca nu prea am avut ce spune! dar cum vaz ca se striga condica...zic prezent!
Despre noi...ce sa zic...ne-am apucat de Fiv...sunt la sf. primei sapt. de inhibare....mai avem pana la final dar ca oricare...speram si noi la un final fericit!
Ca sa fiu la subiect...in timp ce faceam dosarul de Fiv..asistenta imi zice ca nu am o spermograma recenta si din ce vede ea nici iuna nu era facuta la Giulesti! Zic...buuun...no pb. doamna...chem sotul...si bifam o spermograma!
Eu stiind f. bine unde ne situam!( adica la Dr. Matei acum aproape un an...aveam aproape 6 mil. 30 % forme tipice, A=0, B=40, C= 30, D= 30)...
Buun...facem spermograma...la celebra doctorita Moisa de unde initial plecasem acum 4 ani cu un diagnostic de oligoastenoteratospermie severa...( 300.000/ml)30% forme tipice, A=0, B=20 C=0, D=80)
si peste 2 ore primesc rezultatul... nu am avut curajul sa ma uit in foaie pe loc ca era lume care se uita la mine...ies afara...si citesc:
volum 1 ml
fara forme tipice
100.000/ 1 ml-volum
A=0, B=0, C=10, D=90
oligoastenoteratospermie severe
Am jelit pe strada de se uita lumea la mine...iar eu nu intelegeam ...nu stiam cine minte: Moisa sau Matei! Caci ceva nu era in regula!
Au urmat niste zile de cosmar...apoi am reusit sa-l programez peste 2 zile la Cocei la unul din cabinetele cu care colaboreaza...si surpriza: 2 zile de abstinenta
4 ml( volum)
forme tipice: 33%
A=0 B=33% C=0 D=67%
concentratie=3 mil/ml
Oligoastenospermie..
deci am revenit de unde am plecat!Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi! Nu mai eram oameni!
Acum....desi stim ca sansele sunt mititele...mergem inainteeeeeee
Ce-o vrea DD si pt. noi!
ca tratament...nu prea mai vrea nimic( i s-a luat de atatia ani) a ramas tot pe acifol si zinc...doar atit!
Desi nu am mai scris...va citesc orice postare!
dany

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Matza mea are al doilea fecioras in burtica,am fost la eco si dc a spus acest lucru.Se pare ca a fi zvapaiat ca frate-su ,ia parte la discutii si de acum da din picioruse...

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Titelu: Ce bine ca ai intrati in sfarsit.
Avem si noi o interbare, te rugam frumos: la ce spital ai facut operatia de varicocel, cu ce medic si care a fost abordarea(ligaturare, scurtarea venei, etc).
Sotul meu urmeaza sa faca la Th. Burghele cu Damian, ce spuneti?
ps: mulumesc de raspuns, si scuze ca mesajul e adtat de scurt si la obiect dar trebuie sa plec la servici.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Marushesti cumva din Cluj si faceti operatie l aclinica de urologie a lui Lucan, cu dr Burghelea? Nu ma speria, te rog , nu iti recomand, de e vorba de cluj!!!!!!!!!!!!!!!!!

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Operatia am facut-o in Baia-Mare

Mergi la inceput

Dragi oligospermisti, am si eu o nelamurire si rugaminte in acelasi timp.Va rog care stiti sa-mi raspundeti si mie.
Ieri am luat rezultatele analizelor sotului meu.Spemocultura si clamydia au iesit negative.
In schimb a iesit pozitiv rezultatul de la mycoplasma si ureaplasma,(asta fiind cauza spermogramei proaste) care sunt si rezistente la antibiotice ,in special la Azitrox(antibiotic la care ar fi trebuit sa reactioneze).Urmeaza sa ne ducem cu rezultatele la dr. si sa-i prescrie un tratament, numai ca eu de o luna si jumatate ii dau tratamentul Liviei la care adaug Multi Maca, miere, propolis, laptisor de matca si polen.Rezultatul spermogramei de dupa tratamentul naturist nu-l pot afla decat la sfarsitul lunii iunie ca atunci practic se implinesc cele 72 de zile pentru spermatogeneza.
Intrebarea mea este pot sa continui cu acest tratament naturist fara ca sa spun dr. ca-l ia, si sa-i dau si tratamentul dr.????
Desigur ca nu stiu ce tratamnet ii va da, dar in mod sigur un antibiotic.
Ca parca nu as renunta tocmai acum la trat. fara ca sa stiu daca a influentat sau nu spermograma.
Voi ce ziceti???
Am scris acelasi lucru si la naturiste si homeopate si doua sau mai multe raspunsuri m-ar dumiri.
Daca nu am fost explicita, astept intrebari ca sa va lamuresc.Mulumesc de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Bitza un doctor bun, urolog, gasesti la MEDLIFE. Sotul meu la el merge. Si al meu are mycoplasma dar spermograma e buna. Ciudat.Face tratament cu Azitrox si Doxicicina.
pe doctor il cheama Sergiu Stegarescu.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/h0JPm7.png

Mergi la inceput

Vrmoana, merci de raspuns,dar nu inteleg de ce sa ma duc la urolog???pe noi ne-a trimis dr. ginecolog la dr. endocrinolog, iar aceasta din urma ne-a trimis la Institutul de virusologie Nicolau de und eni s-a pus diagnosticul asta.Si urmeaza sa ne ducem din nou la dr. endocrinolog(ca asa a ramas vorba sa ne ducem inapoi la ea cu rezultatul), ca ea lucreaza in echipa cu dr.de laborator in cazuri de infertilitate.Si ni s-a spus ca la el mycoplasma si ureaplsma sunt rezisnte la Azitrox, inclusiv la toata lista de antibiotice scrise in analiza.
Asa ca urmeaza sa ne ducem sa ii dea un tratament.Eu am citit ca este posibil ca la o eventuala sarcina(parintii netratandu-se) copilul sa iasa cu malformatii.Mai studiez si alte cazuri de pe forum sa vad si alte pareri.

Mergi la inceput