Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Bitza: ureaplasma ,de obicei,cedeaza la doxiciclina.Dar acum,depinde ce a iesit in antibiograma.In ceea ce priveste tratamentul naturist,si sotul meu l-a stopat in momentul cand a luat antibioticele( asa i-a spus dr.Soare,ca degeaba le ia,pentru ca antibioticul " lucreaza" si ele nu-si mai fac efectul).Asa ca,eu zic sa le opreasca si,dupa ce termina tratamentul sa le reia( de obicei tratamentul dureaza cam 10 zile,asa ca nu e o intrerupere prea mare,care sa aiba efecte).Mai vezi si alte pareri...
Nusy
bitza037 spune:
Nusy, merci mult pentru raspuns.
In antibiograma scrie ca este rezistent la toate antibioticele: doxicilina, josamicina, ofloxacin,eritromicina, tetraciclina, cirpofloxacin, azitromicina,claritromicina si pristinamicina.
Da, ai dreptate parerea ta mi se pare argumentata ca daca tratamentul dureaza 10 zile(de fapt mi-a spus de 14)nu-i intrerupere prea mare.Sau daca stau bine si ma gandesc poate le-o fi luat si degeaba naturistele.Nici nu mai stiu ce sa zic???

http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006![]()
vrmoana spune:
Bitza al meu s-a dus intai la urolog si pana la urma ajungea si el la enocrinolog. Tu ti-ai facut toate analizele astea pt Clamydia, Mycoplasma si Ureeaplasma? Eu o sa ma duc, cred, saptamana viitoare sa le fac, pt ca doctorul a zis ca 90% sigur s-ar putea sa si eu Mycoplasma, pt ca se transmite intre parteneri. Dupa cum ti-am scris si mai sus sotul meu face acum tratament cu Azitrox si Doxiciclina pt 10 zile iar apoi reface analiza sa vada daca a scapat de infectie. Antibiograma nu si-a facut.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/h0JPm7.png
bitza037 spune:
quote:
Originally posted by vrmoana
Bitza al meu s-a dus intai la urolog si pana la urma ajungea si el la enocrinolog. Tu ti-ai facut toate analizele astea pt Clamydia, Mycoplasma si Ureeaplasma? Eu o sa ma duc, cred, saptamana viitoare sa le fac, pt ca doctorul a zis ca 90% sigur s-ar putea sa si eu Mycoplasma, pt ca se transmite intre parteneri. Dupa cum ti-am scris si mai sus sotul meu face acum tratament cu Azitrox si Doxiciclina pt 10 zile iar apoi reface analiza sa vada daca a scapat de infectie. Antibiograma nu si-a facut.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/h0JPm7.png
Vrmoana, eu ma duc saptmana asta sa fac analizele astea ca si mie mi s-au recomandat.
Al meu si-a facvut si antibiograma, si a iesit ca sunt rezinstenete la toate antibioticele.Poate ne ajuta si pe noi Dumnezeu sa scapam repede de panaramele astea de infectii.
Pupici
si pentru tine si pentru Nusy
Liana30 spune:
titelu felicitari pt flacau..abia astept sa beau din nou palinca..data de mine?poate oi da si tu macar de data asta![]()
greuleee ce mai zici?
luliiii mii tare dor de tine..ce mai faci?io inca mai am "cioace"![]()
nusy te pupppp
va pupacesc pe toate..si bafta multa!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
zouzounaki spune:
...Buna seara tuturor..adica Buna dimineata
...am si eu o intrebare..stie careva in ce consta testul PERCOLL??? avem nevoie de acest test,ca sa trecem de comisia de asigurare,care plateste medicamentatia pt Fiv...multumesc anticipat
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
Marush spune:
Titelu am lasat o intrebare la cap. Azoospermie pentru tine!
Iti las un mesaj si aici ca nu stiu pe unde bantui!
Multumesc! Numai bine!
maria_80 spune:
Zouzou, percoll este un parametru care se masoara la spermograma, din cate am inteles eu este foarte important insa nu stiu la ce clinica se si masoara acest parametru (noi am fost la medsana si nu il masoara, in provincie nici atat )
zouzounaki spune:
Maria multumesc..vad eu am sa mai intreb si la clinica ce si cum 
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
bitza037 spune:
Dragii mei, dupa cum bine stiti sotul meu a fost diagnosticat cu infectia cu mycoplasma si ureaplasma.I-a dat incepand de aseara 14 pastile de Cefalexin cate doua pe zi.El zicea ca este deasupra antibioticelor la care sunt rezistente infectiile astea doua din antibiograma.Si a mai zis ca nu prea a intalnit asa sa fie rezistente la antibioticele astea(unul dintre ele este chiar Azitrox).
Eu am citit aseara pe prospect si m-am cam dezumflat ca nu parea a fi un antibiotic asa de tare.Si ma intristez la gandul ca o sa am de tras.Dar vedeam dupa astea 7 zile de tratament si inca 7 de pauza o sa facem din nou analiza.
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006![]()