Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Copiluti de mai-iunie 2005 (31) | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 30

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
www.savefile.com/projects/1012466" target="_blank">Arhiva mamicilor si bebelusilor de mai-iunie 2005
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Mariamunteanu --- ALEXANDER PAUL - 27.04.2005 - Austria - ???(ultima postare 14/06/06)
* Mariamunteanu --- PHILIP CHRISTIAN - 27.04.2005 - Austria
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel - ???(ultima postare 26/12/06)
* bonsai --- DALIANA-IOANA - 02.05.2005 - Medias - ???(ultima postare 01/06/06)
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* dadym --- ROBERT - 04.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 07/05/06)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* tzumpiloi --- ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 28/07/06)
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA - ???(ultima postare 17/12/06)
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 22/12/06)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta - ???(ultima postare 29/06/06)
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* ICorina --- MIHAI ALEXANDRU - 12.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/05/06)
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* mihamiha --- LEON STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 16/06/06)
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* mikka --- IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 14/08/06)
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/07/06)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Andrei 0-5 luni | Andrei 6-10 luni | Andrei 11-12 luni | Poze noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* Simonaeus --- ANNA MIRUNA - 27.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/06/06)
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Eric - ???(ultima postare 29/08/06)
* Speranta nu moare --- JULIA ANDREEA - 17.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 27/10/06)
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* gabitrifan --- LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgoviste - ???(ultima postare 08/07/06)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/08/06)

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... prima

Elisor sanatate multa Biancai

Monu sanatate multa la fetitele tale

Teddy bine-ai revenit.

Laura cum se mai simte Delia ?

Cloreta am vazut floricica intre floricele

Dispar ca ma cere la olita, sper sa si faca

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

A doua! :)

Andra si la capitolul vorbit stam la coada cum am fost si la mers! Ce-i drept si-a dat drumul cu greu, dar dupa aceea nu s-a mai oprit. O fi asa si cu vorbitul? Habar nu am! Le prinde mai pe toate dar sunetul de baza tot "aa" ramane!
Mickyyy, Elisor multumesc pt complimente! Sanatate multa Biancai!
Claraam vazut scumpica in parc! E o dulceatza de fetitza!
Andreea m-am uitat la filmuletul cu Filipete gustand din tort! E dragalas tare! Si David tot asa face cand gusta ceva! Ramane doar la gustat ca de mancat nu se pune problema la el. E pofticios si atat!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

FETELOR...AM UN DVD CU LITTLE ENSTEIN CARE NU MERGE IN ANGLAI.Am dvd palyer ieftin si nu citeste pe cele facute pt europa.CINE IL VREA....CA EU IL DAU....SI SA IL PUNA PE CONTUL COMUN SA BENEFICIEZE CINE VREA.
nICI NU STIU CUM SA FAC SA NU SE SUPERE NIMENI.
IDEI CAREVA?

Noi suntem bine, v-am citit mereu, ma bucur sa aud cum mergeti pe la bunici in vizita, ma intristeaza sa vad ca unii nu se inteleg cu rudele.Eu nu am soacra ca a murit inainte cu 3 luni inainte sa se nasca Alex, dar am avut o bunica din partea tatalui cu care nu se putea nicicum.deci stiu cum este....Alex e infundat, si atata tot de cateva zile.I-am dat paracetamol 3 zile si acum l-am trecut pe Mucosolvant, ca poate elimina mucii aia, ca e doar infundat fara sa curga nimic.E bun Mucosolvant pt asta?

va rog solutii cu dvd ala ca sa nu se supere nimeni.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

am recitit mesajul.imi cer scuze pt greseli dar asa patesti cand scrii in picioare tragand fii-miu de mine

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, eu sunt cam rupta in dinti de oboseala, nici eu nu prea stiu de ce ca mare lucru nu am facut azi decat am mers la scoala. Cam anevoie ca dimineata abia m-am dat jos din pat si abia am reusit sa respir printre contractii pana la scoala si inapoi. Cu toate astea nu am luat nimic pentru ca eu am contractii d-astea baxton hicks din luna a 3-a, iar din a 4-a cred ca am avut zilnic, iar de cateva saptamani bune sunt aproape non stop. Dar nu m-am ingrijorat. Nu sunt nici nedureroase ci asa cam la limita intre durere si discomfort. Ei bine astazi aproape au trecut granita catre durere. Am fost cu baietii mei in parc dupa amiaza si abia am reusit sa ajung acasa. Am luat 2 no spa si acum ma simt bine, asa ca de-acum o sa iau nu mai stau asa, ca incep sa cred ca nu apuc 38 de saptamani.

Despre patut numai vesti bune. Sa o iau de la inceput cu povestitul, daca aveti rabdare sa ma cititi
Deci ieri am avut o zi incarcata: dis de dimineata am plecat cu gandul sa ajungem la ikea dar am facut un traseu pe masura: mai intai mini prix pentru ceva hainute pentru Filip si poate o pereche de blugi pentru Mihai, apoi carrefour feeria ca plangea frigiderul de atata goliciune si apoi ikea. Inarmati cu un pachet de biscuiti si multe sticle de apa in portbagaj am plecat...
La mini prix am ajuns la 15 minute dupa deschidere de parea pustiu, ne anunta ca numai in ziua de 10.04 beneficiem de mareata reducere de 10% la orice produs de imbracaminte... Vax, nimic demn de luat in seama. Dar am luat un set de bijuuri colier si cercei super fain sa-i fac cadou nasei ca vineri e ziua ei si ne-a invitat in oras. Acum nu stiu ce o sa ma fac ca imi place asa de mult incat ma gandesc serios s-o cadorisesc cu altceva si sa ma fac cu un set frumos.
In carrefour am cumparat d-ale gurii, am trecut si pe la Z, m-am minunat de hjainute ce-i drept foarte dragute dar scuuuumpe. Tot vreau si eu sa cumpar primul lucrusor pentru fi-mea si nu reusesc sa ma decid
Ma rog, la limita disperarii ii administrez lui Filip un iaurt in magazin + doua feluri de biscuiti si ne intrebam serios daca mai are rabdare sa ajungem si in ikea. Problema este ca mergeam kititi sa-i luam patut deci nu puteam renunta.
Am ajuns si in ikea dupa ce am dat un ocol sanatos ca nestiind rostul aleilor din parcare ma tot nimeream in locuri care se infundau nu tu semne, sageti. Am intrat in magazin, deja Filip dadea semne de mare nerabdare facea ca toate alea.
Nu am apucat sa ma uit decat fix dupa ce ma interesa: o canapea cu care sper sa inlocuim patul nostru de mijloc care e chiar comoda si patutul sniglar pentru Filip. Dar pana am ajuns la patut, mare aventura. Frate te invarti ca un coi intr-o caldare prin magazinul ala Si era si destul de aglomerat. Probabil ideea este sa vezi cat mai multe si sa ti se lipeasca de cos cat mai multe produse. Dar ne-am tinut tari am gasit patutul, l-am testat si s-a dovedit destul de tzapanos, am notat unde il gasim si am coborit sa-l luam in cos.
Cu totul a costat 220 de lei. 99 patul, 35 somiera si 85 saltelutza. Care saltelutza e din burete dar e super comoda, iar cand va incepe musiu Filip s-o pise se va usca foaaaarte usor si rapid la soare
Lui Filip i-a placut foarte tare noul lui pat, uitati www.dropshots.com/Filipete" target="_blank">aici cat de mult (acum se incarca, peste cateva minute cred ca o sa mearga), de ziceam ca ne-am scos, dar cand a venit vorba de baut laptele si dormit s-a cocotat tzantzos tot in patul nostru care intre timp din pat de mijloc a devenit pat de calorifer ca nu mai are loc. Asa ca Mihai se suie in pat escaladandu-ma pe mine. Dupa ce a adormit l-am mutat in patul lui. Nu a protestat, a dormit chiar ca un purcelete pana la 8:30 fara sa miste, el care la 8 cel tarziu era in picioare, dar eu tot cu grija am dormit. Ba sa-l invelesc, ba ca la un moment dat se intorsese invers in pat si era sa cada pe unde nu are bara de protectie. La pranz in schimb a adormit in patul lui. Suntem pe drumul cel bun.
Patul e chiar ok, destul de solid, ma asteptam sa stea sa cada dar nu, deloc. O singura grija am: avand in vedere ca l-a montat Mihai si a facut-o in cel mai pur stil romanesc mi-e sa nu cada la un moment dat, ca nush cum a facut dar i-au ramas doua suruburi nepuse pe nicaieri. El cica sunt de rezerva dar eu am mari indoieli
Acum mergem sa punem Filipu la culcare si mai revin daca n-o sa ma adoarma el pe mine

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Androix-sa-l stapaneasca sanatos si sa doarma cuminte in el! Am fost si eu in Ikea si nu am vazut foarte multe lucruri care sa ma incante - doar pe la copii si decoratiuni-aici destule lucruri deosebite

Fetelor , copiii vostri dorm inveliti? Ca Elian rar de tot binevoieste , ba chiar uneori protesteaza vehement.

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello!

In seara asta am plecat devreme de la birou, asa ca am avut timp sa trecu cu barbatul sa ia niste toale de la retus, apoi am juns acasa, am luat plodul si am plecat in Mall ca sa ramana tati in liniste sa puna galeriile achizitioante in week-end de la Ikea (a inceput de ieri, dar dat chix cu gaurile in perete ca nu avea scula de gaurit buna si azi a trebuit sa repare intai etc.). Am ajuns acasa pe la 10 si mi se tot parea ca e week-end, asa de ciudat a fost sa avem atatea activitati. In Mall am fost cu Mogo la locul de joaca (jaf la drumul mare la City Mall: 8 lei pana la ora 14, ceea ce e rezonabil, dar 16 lei (care include si un suc) dupa ora 14 si 20 lei in week-end si de sarbatori. Pai in Plaza e chilipir curat: 3 lei in orice zi (e drept ca e un loc de joaca mai mic si cred ca e chiar al Mall-ului, nu e o societate care trebuie sa stoarca profit). Colac peste pupaza nu am putut sa o las pe Ana singura (numai peste 3 ani) ca sa umblu si eu fleaura si nici macar o revista nu am apucat sa-mi iau sa citesc, asa ca am belit vreo ora ochii la plozi.

Androix - pai la Ikea trebuia sa fie prima destinatie, ca sa aveti rabdare sa va uitati la toate; noi am fost deja de 2 ori si as haladui si o jumate de zi singura fara Ana. Dar de intortocheat este, recunosc si am patit-o naspa prima data cand ne-am dat seama ca vrem un carut pentru Ana si aparent era la o aruncatura de bat. Cand colo, a trebuit barbatul sa ocoleasca tot etajul si tot parterul ca sa poata iesi, iar in timpul asta Ana facea zimbri prin magazin

Intrebare: si-a luat careva canapea recent? Ceva magazine cunoasteti? Ca la Ikea nu prea m-am omorat dupa modele, am fost la depozitele din Ghencea, dar la fel, subtire oferta si sambata am vrea sa mergem sa dam comanda undeva (si-asa peste tot dureaza intre 2 si 6 saptamani, zici ca comanzi o masina, nu o biata canapea).

Imi amintesc perfect ca cineva a pus o intrebare cu rosu, dar sa ma calce daca imi mai amintesc intrebarea. Citesc in urma si revin ca am prins-o pe nasa mea din Canada pe messenger. Pupici

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

A, am gasit, Monu intreba de laptic, din pacate nu am experienta decat cu Bebelacul si asta dupa 8 luni. Dar nu scrie pe cutie?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Chiar , pentru Monu-Elian a papat numai lapte praf ,dar NAN si NAN1 era pana la 6 luni , NAN2 pana la un an si acum inca mai papa NAN Junior pe care scrie ca e pana la 3 ani .(mai inainte papase si PreNan pentru prematuri). Eu am respectat indicatiile cu ceva corectii date de faptul ca a fost mai mic tanarul.

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ioana, sa-ti iei de oriunde canapea dar NU de la Elvila. Am lucrat la ei si faptul ca nenea catarama a cumparat Relaxa si pe canapele scrie Relaxa nu mai reprezinta decat emblema proastei calitati, in mare parte necesita lucrari de reparatie dupa 6 luni-1 an. Trust me!
Simiena, Dragos nu a dormit niciodata invelit, la noi sacul de dormit este solutia, mai putin pe timp de vara cand nu mai punem nimic.
Andreea, tare misto patutul, sa-l stapaniti sanatosi!

AndraSapt24 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput