Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
blueeyes2003 spune:
Fetelor,ce mai stiti de Raluca?
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Do spune:
Mirela, neaparat sa faci si analizele alea. Sunt foarte importante si, chiar daca nu ti le-a recomandat (nici mie la vremea respectiva), cere-i tu bilet de trimitere sa le faci. Cauta cu google :ureaplasma mycoplasma avort spontan si o sa vezi cat sunt de importante.
Helenutza, ne e dor de tine.
Raluca, te asteptam cu drag sa ne povestesti.
Annisia spune:
Offf, offf... Mai fetelor, va rog din suflet sa imi dati si mie numarul de mobil al doctorului Nayel. Am fost astazi de urgenta la el la spital, pentru ca pierd lichid, dar de emotie am uitat sa ii cer telefonul. Ati avut perfecta dreptate - e un super om! Mi-a dat un tratament si ma tinea de mana si imi spunea ca o sa rezolvam problema si totul o sa fie bine. Ma gandesc ca poate voi avea o problema sau poate vreau sa il intreb una alta. Va rog din suflet sa ma ajutati. Voi sta mult mai linistita daca stiu ca pot comunica oricand cu el.
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
blueeyes2003 spune:
Annisia ti-am trimis PM.
Sarcina cat mai usoara in continuare si bebe sanatos!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Shine spune:
mai, helenuta face o luna de cand e cu bb. Bag seama ca ii ocupa tot timpul, sau a hotarat sa ne paraseasca.
Sa va zic si voua, k la scutece s-a amuzat toata lumea.Eu am bagat un scutec murdar in frigider, in loc sa il arunc in gunoi. asa mi s-a parut mie, ca acolo ii este locul, ce sa faci, minte aiurita de mama cu capul in nori
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
blueeyes2003 spune:
Shine dar Helenutza nu era cu tine la odisee? Nu a mai scris nici acolo? Cred ca este ocupata cu bebe!
Foarte tare faza cu pampersul Era tare sa-l fi gasit sotul!
Mirela
tatiantudor spune:
Intrebare pentru fetele care ati nascut normal (cu sau fara epidurala) cu Dr. Nayel:
In cate zile dupa nastere ati putut sa stati jos (in fund) fara colac sau alte "ajutoare"?
Multumesc
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
Shine spune:
Liana ,
Eu am nascut natural cu epidurala.
eu nu am avut nici o problema, cum m-am putut ridica... asta cam la 4-5 ore, ca eram Dizzy, am stat in fund Fara nici o treaba.
Pe mine m-a omoarat coloana...si inca mai am probleme.
Da' de ce intrebi?
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra
tatiantudor spune:
Vreau sa fac un sondaj....
Pentru ca se pare ca are o metoda de cusut demna de invidiat si de alti doctori.....din cate fete am cunoscut eu care au nascut cu alti doctori ..nici una nu putea sa stea in fund fara colac la 3 zile dupa nastere.
Deci tu Shine ai putut sa stai in fund in aceeasi zi, chiar pe epiziotomie?
Off topic... Shine, vezi ca la Pagina Legislativa la subiect demersuri dupa nastere, sunt doua fete care vor sa te intrebe unde sa mearga cu actele daca au domiciliul in sector 6. Eu stau in sect 2 si nu le pot ajuta cu locatiile de la primaria sector 6 ca nu le cunosc.
Tks
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
Shine spune:
Merci Liana, daca nu imi spuneai nici nu intram acolo.
Blueeyes, Helenutza nu a scris nici la ... Scutece, k nu mai suntem la Odisee.
Sa stiti ca m-am hotarat: saptamana viitoare ma duc la Nayel. Daca nu reuseste sotul sa stea cu bb, ma duc cu el cu tot. Sa ii Oracaie lui Nayel in cap;Ce, nu a avut si el o contributie?
Revin cu intrebarea: La 6 saptamani face si eco si control? Macar sa stiu ce ma asteapta...