Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
tatiantudor spune:
Mie la 6 saptamani mi-a facut decat control. Nu mi-a facut eco.
Pupici
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
PS: Astept sa mai imi spuneti la cate zile ati stat in fund dupa nastere normala cu sau fara epidurala.
martha78 spune:
Shine, mie mi-a facut doar eco, asta la spital..
Mirela, n-am ajuns la dr sapt trecuta chiar n-am avut cum sa ajung...off..acum nici nu mai stiu cand mai e de garda
ma fac din ce in ce mai mare
blueeyes2003 spune:
Martha imi pare rau ca nu ai putut sa ajungi la medic.Din cate am inteles,saptaman aceasta este de garda tot joi,pe 22.Poate poti sa ajungi sa rezolvi problema.
Shine mie la controlul de 6s mi-a facut si eco si tuseu. Fiindca eu am avut cezariana a fost mai importanta eco pentru a vedea cum s-a cicatrizat uterul.
Sa ne spui cum a fost!
Liana cred ca sunt mai multe fete care au nascut prin cezariana decat natural.Oricum si recuperarea dupa cezariana tine tot de felul in care este facuta,"o adevarata opera de arta"
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
MICKYN spune:
Fetelor, ce mai stiti de Raluca.Nu a mai dat nici un semn de viata.
Vad ca in ultima perioada suntem cam cumintele.Forumul nostru leneveste.O fi de la astenia de primavara.
Cred ca eu voi fi ultima din lotul primaverii, caci saptamana asta il astepam pe bb.
Ce mai stiti de conditiile din spital. Am vb cu doua colege si mi-au spus ca e mizerie , dar nu stiu sigura daca si la maternitate.Ele fac niste cursuri in amfiteatrul spitalului.M-am desumflat de tot.Mai ales ca nu am fost niciodata in spital, caci mi-a fost mai comod sa ma duc la cabinet.Si m-am bazat doar pe discutiile din forum( recunosc gresala mea).
Pentru mamicile care au nascut natural: la cat timp v-a adus bb in camera?Atunci cand vi-l aduce , tb sa-l schimbati in hainutele de acasa, sau e obtional?
40sapt
Shine spune:
Michyn,
Mie mi l-au adus pe bb seara pe la 8 dupa baita, Am nascut la 3:30.
L-au adus infasat, pentru ca atunci cand mi-au cerut hainute, eu nu ma puteam misca si bagajul era " ratacit-uitat" prin salonul 15.
daca nu ai hainute la tine, poti sa il tii in scutecele de la ei. Problema este , ca nu vine nimeni sa il schimbe si infasatul asta, mi mi se pare o adevarata proba de foc.
Eu zic sa nu te mai stresezi cu conditiile din spital, sunt doar doua zile, scapi tu si de astea.... Crezi ca te ajuta cu ceva daca vedeai spitalul inainte? Si eu am frica de spitale, si sper sa ma tina Dumnezeu departe de ele.
Si acum sa ma laud:Am poze noi, am facut si un filmulet, si am inceput sa tin jurnal de bebelus.. poate ajut cumva mamicile dezorientate, povestind din experienta mea.
Io-s canutza, om sucit! La control nu cred ca ma duc.... Am inceput sa am un soi de scurgeri, o fi menstruatie?Cum naiba sa ma duc asa?
Liana, eu zic sa il intebam pe NAyel care-i secretul cu cusaturile astea
Mama denaturata... fi-miu m-a tinut treaza azi noapte si acum l-am abandonat in carucior.Uite ca doarme! Da' acum mi-e mie lene sa dorm, MA apuc de rufe, rufe, vase, aspirat.. Bine ca mi-au facut altii de mancare..
Off Topic:ma incearca un sentiment pe care nu pot sa il definesc:ieri am fost in Parc in moghioros;aglomeratie, galagie, lume ca la circ.A aparut o masina de politie care anunta ca s-a pierdut un copilas, de vreo doua ore. era in parc cu bunicul.. Mi-e groaza... Nimeni nu facea nimic. S-a plimbat politia prin parc putin si gata. Nu puteau frate sa adune oameni, sa inceapa sa strige copilu'?
Asa ca m-am hotarat: eu nu angajez Bona niciodata, mai bine il duc la gradinita si le zic sa il tina legat si cu usile ferecate...
Ma duc sa servesc ceaiul de toate zilele marar, chimen, anason.....
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
blueeyes2003 spune:
Mickyn saptamana aceasta trebuie sa nasti?Ce frumos!!!Iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios si o refacere cat mai rapida.Incepem galeria
Te asteptam cu vesti bune!
Raluca ce faci?Acum sigur esti cu bebe acasa,nu? Da-ne un semn!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
tatiantudor spune:
Ce dragutza esti Shine...pe domnul doctor Nayel l-am intrebat prima data....ce si cum face aceste cusaturi sa arate opere de arta si nici sa nu se simta ....dar stii ce mi-a zis...normal:
"Eeeee, secretul meseriei."
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
crinuta spune:
Mie la controlul de 6 saptamani mi-a facut doar ecografie si m-a apasat pe burta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Vroiam sa va spun si voua ca am rezultatele la analize si se pare ca toate sunt ok.
Cred ca saptamana viitoare am sa merg la control sa vedem cum stam si poate ne da unda verde pentru bebe!
Am insa o mare ingrijorare,inca nu mi-a venit CM dupa chiuretaj si am inteles ca ar fi trebui sa vina pana in 6s.
Voi stiti ceva?
Mirela