Aspirante optimiste >20 ani (59)
Lista aspirantelor optimiste care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica (Antonia), Pia (Oprina), Tumpi (Ionela), Codri (Codruta), MirelaV (Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172 (Cornelia), Valentina G (Valentina Georgeta), Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Salmida (Adia Florentina), Ioana1971 (Ioana), Speranta (Angelica), Robert (Robert si Alina), Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy (Camela), OtiliaLia (Otilia), Lucia Munteanu (Manuela Lucia), Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia), flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina), gogosar (Natalia Anca), giugiuca (Irina), steliana04(Steliana), deca (Carmen), dinah (Elena), Anca Wish (Ana-Maria), Chi(Cristina), claudia123 (Claudia), asi (Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana (Roxana), Felicia (Felicia), nounou (Florina), GeorgianaI (Georgiana), LindaG (Linda), danap ( Daniela), heleny (Heleny-Elena), Gabriela Elena (Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana (Ileana), Lumit (Luminita-Violeta), nicol78 (Elena-Nicoleta), pusichet (Ana Maria), Costi (Elena), Fanta (Stefana), elli(Manuela), andra10 (Andra), Salomea (Elena), Jonica (Ioana), Natalia26, dedi (Adela), ela2004 (Ionela), GildaT (Eleonora), puiusu(Oana), Anku (Anca Cerasela), danangie (Daniela Angela), luli ( Mirela), lauion (Laura), floarea de colt (Ana Maria), Carmen e ( Carmen ), Pmihaela (Elena Mihaela), dionisiade (Florentina), iepurila(Irina), Anca (Anca Mioara), Avalon (Adriana), Roxee (Raluca), adya(Adina), biancaxl (Bianca), zamfir.mel (Mihaela), Lauricipani (Laura-Alexandra), Carmen.cita (Carmen), Elenya m (Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna), Pis (Mihaela-Felicia), barbye (Mirela), diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga (Mirela & Gabriel), danuta_c (Dana), adi95 (Andreea), marrina (Monia), cristabb (Mihaela Cristina), Mihaela V (Mihaela), didi-anda (Anda Ioana), simonette (Sanda), lucia_1 (Lucia Elena), georgiiana (Georgiiana Alina), Silvana Popovici (Iuliana Silvia), cami30 (Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana (Diana), stefaniaro (Stefania), motanik (Andra), iepumic (Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim (Maria-Adela), adiutza (Adina), mmc_nd (Malina-Mihaela), florentin156 (Rodica), Aissa (Cristina), Danyalo (Elena-Daniela), ancuta_stan (Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino (Daniela Claudia), cherry22, antosit (Antoaneta), kla78 (Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), Bibyrox (Rozalia), bubuleana (Georgiana), Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB (Bianca), Mirela_1 (Mirela Carmen), nusy (Marinela), Daniela76 (Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), geo ionita (Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica (Mihaela), zozela (Marilena), BIENCUTA (Bianca), Miramar (Cosmina), carmencyta (Carmen-Mihaela), sorceress (Florina), mormelvio (Mihaela-Magdalena), alibebe (Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs (Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela) ,ayna (Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck (Oana), didi-edi, iuca (Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71 (LEONORA -OLTITIA), Sheritra (Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza (Irina-Felicia), daciovi (Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, Nadya, Alďż˝, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, luy (Luiza), iliuta, helicom, claui, iazminn, poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), andriushca (Andreea), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Carla28, Oana_2006, Micky2007, Lucia28, nichi, noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA (Gabriela), Diulet12, Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, ariana1005, Iulica81, fify, Dasha, Miki-ki, Gabitoni, Ileana2000, mcrissa(Cristina-Daniela), alexia28 (Mihaela), Alysh, zisaCami (Elena-Camelia), cosmina78, olim, iubisimo, alina.z, numeioana, Aylla, Smaddy, fecian, AleDutulescu, madutza_bra, vrmoana, -andreea-, nebunica-zapacica, winter, ysa26, printesa_roz, corivio, bb_yasmi, irina_stef, iumosa, Moira, RGE, Monica11, andreutza23, teomaria, ade 7928, elena_mol(Elena), oana1177, geany25, Jovi, Adifle, Ami_79, BillyBilly, Denii mic, adinag, iulia25, Cocolyso, blueeyes2003(Mirela), Evy28, mBuca, doula, marig, ramona_jianu, baby_r7, kalosalina, katja, MIKUTA4, bebika, anne_ma, miezure, viriniana, tzuca74(Ioana),acadea,LAZARINA,anais74, ache,underqueen,ladymina77,Blanche25,Evy28,Ancutza79.
-dutze foste aspirante:
danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, tzontzonel, katthy (Ana Catalina), vas, Amely (Diana), gabiu (Gabriela), CHOWPERSA, Tanya(Elena Mihaela), Raza de Soare(Nicoleta), IULIABRAILA, chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), doxinu, musete (Laura-Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic (Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a (Alina), lorinaoo1, amameda(Meda), AndraZ (Andra), oanabbb, Olguttza, danutza2, estecri (Sorina), claucia (Claudia-Ioana), Alinutzaa, simo_al_jaafari, Oana T (Oana), Anculici, Luna1, mychydutza, july_g (Iulia), lachione (Mihaela Laura), brabe, oanaonyx(Oana), Betty78, Aniast72 (Andreea),valicutza (Valentina), selina-d, thea_m (Teodora), laviniaN (Lavinia), mirella76, Sim_Stoian, NanaMotoc, toma_lly (Alina), Marunzika (Ana Maria), Irinabobe, cristina85ss, Lulu77 (Alina Mariana), danielaradu, Danielle02, emma76, moldoveanca, Laurici_27, adimercedes (Adriana), Sheherezada(Florentina), catty (catalina), Liana30 (Mariana), Adhnana (Caterina), oana_oana26, Irlandeza (Marinela), AlinucaT, Adaria, LoredanaG, Ramonella,kriss79 (Cristina), oana_r(oana),
foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina), anangel_lexi(Alexandra), osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix(Melania), Georox, Amy-@my, Mirona(Mirona), Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, danita, Dacicica(Daciana), gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), Bety(Beatrice), ingeras26a(Andreea), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), marinar(Marina), TERBITZA(Florina), Elise, nanuk(Gabi)Cristinna(Cristina), aventura, monica_b, Alinatxa (Alina),iriss27 (Irina),
Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum traiesc în întristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, îmi curma bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mângâie cu un copil si sa ni-l tina în viata.
Eu fagaduiesc ca îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarât altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.
Tatal nostru, Carele esti in ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta,faca-se voia Ta precum in cer asa si pe pamant. Painea nostra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi. Si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Ca a Ta este imparatia si puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Bucura-te Maria, cea plina de har,
Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
Acum si-n ceasul mortii noastre,
Amin.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor,
Amin
Link-uri utile (adunate de la aspirantele, gravidutele si mamicile de pe forum):
Index subiecte = Analize,ecografii,teste,proceduri,medici,spitale etc.
Incompatibilitatea de grupe sanguine intre soti
Planul greutatii pe timpul sarcinii
alimente interzise in sarcina
www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in burtica, in diferite saptamani
filmulet dezvoltare bb
www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">ecografii diferite varste sarcina
126 zile concediu pre- si postnatal
lista bagaj spital
Arian-despre: TB, ovulatie, endometru, corp galben, foliculi, nastere provocata, sindrom premenstrual, monitorizare, administrare Utrogestan, rubeola, etc
Mav-Despre fertilitatea masculina
Adrese utile:
Calculator de ovulatie
www.fertility.com/Images/BasalChart_celsius_tcm38-1839.pdf" target="_blank">Tabel monitorizare TB
www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ffhandbook.pdf" target="_blank">Urmarirea fertilitatii - carticica PDF
www.pinelandpress.com/faq/hpt.html" target="_blank">Despre testele de sarcinawww.fertilityfriend.com/" target="_blank">
www.fertilityfriend.com
http://lilypie.com/trying_to_conceive.php
www.emedicine.com/med/topic3239.htm" target="_blank">nasterea naturala
www.emedicine.com/med/topic3283.htm" target="_blank">cezariana
www.behindthename.com/" target="_blank">semnificatii nume
www.presspro-gineco.ro/articole/ginecologie-106.php" target="_blank">Consecinte ale tulburarilor menstruale în viata genitala a femeii
www.copilasul.com/viitoarea-mama-nasterea/1/OVULATIA---CICLUL-OVARIAN-BM-COM.php" target="_blank">ovulatia-ciclul ovarian
www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-1-and-2.htm" target="_blank">sarcina- saptamana cu saptamana
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">BHCG
www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri
calculator sarcina
www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat
normal anatomy
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Raspunsuri
monica11 spune:
multumesc fetelor de sustzinere...
LAZARINA ..am tot auzit de branca ursului ca e buna..da unii ziceau ca poate duce la chisturi..la fel si alte pastile pt stimulare ovariana gen Ovamit etc..si mi-e frica ca eu n-am nici un chist acum...dar poate luata numai ziua 1-10 e bine..o s-o intreb pe doctoritza
RAMONELLA...doctoritza a fost f dragutza si m-a incurajat...dar nu stiu parca numai de incercari am parte ca sa iasa bebe..pup burtica, mamica fericita
monica
asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/wV0lm7.png
RAMONELLA spune:
Mult noroc fetelor!!!!!Sa fie cat mai multe gravidute!!!!!
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+
geany_bc spune:
Buna fetelor.
Azi, z 26 s-a transformat in z 1.
Am si eu o intrebare: ce supozitoare sunt mai bune pentru anexita Movalis sau Carpicon?
http://tt.lilypie.com/6SJNp2.png
RAMONELLA spune:
Anne sunt bine,multumesc.La eco ma duc peste 2,3 saptamani.Acum sunt in 3 saptamani si doar pe la 5,6 saptamani se vede bebikul.
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+
ancadragoman spune:
Geany eu la anexita am luat Ketonal,2/zi timp de 10 zile,dar mai bine mergi la un medic.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....