Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ar putea fi o dereglare, asa cum au multe fete, chiar daca au un ciclu regulat de obicei.
Cel mai relevant ramane testul de sange. Mai incearca , poate gasesti un laborator. De obicei cele private fac BHCG.
eU SPER SA FIE BEBE.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

libra stii cand a fost ovulatia? TB?

http://tt.lilypie.com/atXkp2.png

bio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Va rog sa ma jutati si pe mine cu niste informatii. Simt ca innebunesc! Ultima data mi-a venit pe 16 ianuarie. Am facut teste si toate au iesit negative. Eu am un ciclu neregulat, cam la 22-23-24 zile. Am fost la medic si mi-a dat duphaston timp de 5 zile cate 2 pastile, zicea de o dereglare din cauza unul chist ovarian. Facusem ecograf cu 2 saptamani inainte.tratamentul l-am terminat luni, pe 26. Marti, mi-a curs putin sange si atat. De atunci nu mai am nimic.
Voi ati trecut prin asa ceva? Maine am sa imi fac un test de sarcina. Ah, am uitat: de pe 16 februarie, vreo 2-3 zile am avut niste scurgeri maronii, dupa care niste scurgeri de parca era perioada fertila. Am facut si noi, in speranta ca va iesi ceva. Asta pe 23 februarie. Nu am mai patit niciodata asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Poti incerca sa faci un test de sange BHCG , ca sa sti daca e sarcina sau nu, si in functie de asta poti sa faci alte analize.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by Roxali

MIKUTA4 cand trebuia sa-ti vina cm...ai mai avut dereglari??

Ali

CM trebuie sa imi vina miine,da dereglari am avut,dar in ultimul timp l-am avut chiar regulat de 32zile,dar si azi cind mi-am luat TB si era 37.1 ieri de ex era 37.2,dar miine cred ca o sa fie iar 37.2 ptr ca asa se intimpla de ceva timp cind creste cind coboara,nu stiu ce se intimpla?Acum imi trimite de acasa teste de ovulatie si am zis sa incerc si cu astea,ar fi ptr prima data,dar pina atunci stau si astept

http://tt.lilypie.com/9K7kp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Cred ca ov. a fost pe 10-11, TB nu am masurat. In schimb am aflat unde as putea sa fac maine un test de sange. La spitalul judetean este un laborator Synevo. Dimineata mai incerc un Sure Check, poate poate...

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

Fetelor, e prea multa liniste pe aici!!!!! Vine barza?

...sau stati si voi ca mine: "nici musafirii" nu vin, nici randul la doctor, nici a doua liniuta.... doar asteptare?

Cine are o veste buna sa o strige in gura mare pe forum sa mai prindem si noi putin curaj!

Pupici si bafta!

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Libra te asteptam la Aspirante optimiste sa stam la taclale

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Multumesc Anca... si eu care speram sa ma astepti la Odisee...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Libra acum fac si eu ce pot,daca nu imi vine pana marti fac un test de sange.
Te astept da?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput