Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

Oanab,cum mai stau treburile la tine?
p.s.tot pe 16.01 am avut si eu UM(normala)si apoi pe 09.02 o sangerare ca in prima zi de ciclu si niste pete maronii.si atat.teste(ultimul acum o sapt)negative.chiar sunt curioasa.dar nu am cum sa ma duc la dr acum,iar HCG parca mi-e frica sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Fetelor, de o luna de zile citesc tot ce e pe aici. Poate gasesc si eu un raspuns. am terminat tratamentul cu duphaston (5 zile cate 2 pastile) luni, pe 26 februarie. Marti, am avut o sangerare si atat. De joi, cate o chestie mica, maronie, ca gelatina,albus de ou, nici nu stiu. test de sarcina a fost negativ.pana luni, cand ma duc la medic, ma urc pe pereti. In Bacau nu se face analiza de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

ioanna79

Trimis la - 01/03/2007 : 11:26:51
--------------------------------------------------------------------------------

buna!
sunt noua in dicutiile pe forum.. desi de citit va citesc de luni bune... invatand cate ceva din experienta fiecareia dintre voi.. din fericirea sau deznadejdile ce le-ati trait..
povestea mea (in varianta scurta):
27 ani, casatorita
am ramas insarcinata acum un an, imediat ce am intrerupt anticonceptionalele.. insa, din nefericire, am pierdut sarcina in 8 saptamani...
apoi.. a trecut inca un an.. de incercari, renuntari.. si nimik..
ciclul variaza.. de la 24-26 zile.. pana la 32-34 zile... cam asa ceva.. depinde de luna
situatia prezenta e urmatoarea: ultima menstruatie 29 ianuarie.. deci acum as fi in ziua 32 a CM...
am mai toate simptomele unei sarcini..(lipsa menstruatie, sani tensionati, greata, dureri de cap) si totusi, facand un test barza, acesta nu s-a pozitivat...
ce credeti?!

Monytza

Trimise - 01/03/2007 : 11:32:55
--------------------------------------------------------------------------------

tzi`am raspuns la intrebare in forumul cu simptome pt sarcina

Mone 27+ Maria Antonia

carpatina

Trimise - 01/03/2007 : 12:18:58

eu zic ca e un pic prea devreme pentru ca sa te poti pronunta, tu singura zici ca ti-a venit ciclul si dupa 34 de zile.
Din pacate, tot ce poti face este sa astepti...si sa mai repeti testul peste vreo saptamana. Sau, poti merge la doctorul de familie, care ar trebui sa te poata sfatui daca e cazul sa faci sau nu analize de sange.

Iti urez succes, sa fie asa cum iti doresti!

8+

ioanna79

Trimise - 01/03/2007 : 13:14:42

dar mi-e rau.. mi-e f rau...
ma doare capul ingrozitor de vreo doua zile( stiu ca asta nu are nici o legatura), sunt franta de oboseala.. si am stare de greatza.. destul de pronuntata...
am tot citit pe aici e cazurile in care testul a ramas negativ mult timp.. si de asta mi-au venit idei sa intreb...
ma rog.. mai astept.. altceva ce pot face? nu?

nusicasiely

Trimise - 01/03/2007 : 14:15:50

mai fa o data testul,ca asa a patit cumnata mea.si-a luat unul si a iesit negativ si s-a dus si a mai luat unul dupa vreo cateva zile si a iesit pozitiv,in ziua in care trebuia sa ii vina

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

ioanaradu

Trimise - 01/03/2007 : 15:14:28

eu am facut vreo 3 zile la rand teste. dupa a 2-a zi, ca sa nu ma mai duc in fiecare zi la farmacie, mi-am luat 10 teste ... sa fiu sigura ca am. abia pe la al 6-lea a iesit pozitiv. oricum, cel mai bine reiese din analizele de sange. nasa mea a facut teste aproape 1 luna si nu ieseau pozitive si totusi ea era insarcinata. mai bine mai astepti, pentru siguranta, cam 1 saptana ... si apoi sa-ti faci analizele, daca tot nu iese la test.

tinem pumnii si asteptam vesti!

gabiu

Trimise - 02/03/2007 : 11:54:26

nu-ti pierde speranta ( stiu prin ce treci, si eu m-am chinuit 5 ani sa raman gravi), poate chiar e II, mai ai putintica rabdare

iulia25

Trimise - 02/03/2007 : 13:51:34

buna,ioana!imi pare bine sa te cunosc!
eu sunt oarecum cam in aceeasi sit ca tine:acum un an ramasesem si eu insarcinata tot imediat ce am oprit anticonceptionalele si tot la 8 saptamani am pierdut si eu sarcina(la mine a fost de la o raceala fff puternica).
in 16 ian am avut CM(care este sau era de 27 zile),apoi pe 9 feb(in Z25 a CM SI Z14 DPO) am avut o sangerare de 24 ore(menstruatie mi-e greu sa o numesc)urmata de cateva pete mici zilnice vreo 3 zile.si gata.fara cheaguri,doar mai inchis la culoare,aproape maroniu.am tot facut teste de sarcina,negative.chiar si la 6 sapt de la data de 16 ian am facut un test(baby)si era negativ.
din ce am citit la fete pe forum,au fost cazuri cand abia la 2 luni a iesit testul pozitiv,dar....
eu acum astept sa vad ce se intampla pe 5-7 martie cand ar trebui sa-mi vina iar CMul.mai sunt putine zile,si daca te intereseaza cum au evoluat lucrurile la mine te voi tine la curent.
aaa,am uitat,tot ceva asemanator cu tine:pana acum 1 saptamana si mie imi ere somn greata(dar altfel decat de obicei),foama nebuna.ar putea sa fi fost si simt false,ce-i drept...
iarta-ma ca am scris atat de mult si atat de multe detalii(cred ca te-am ametit)

iti tin pumnii sa fie

ioanna79

Trimise - 05/03/2007 : 14:07:01

nu! nu a fost sa fie...
sunt attttttaaaat de trista.. cum numai cele dintre voi care incearca fara succes sa ramana insarcinate.. pot intelge..
mai incerc...
si uite asa.. trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana79 sa stii ca ai toate simptomele de sarcina, inclusiv durerea de cap

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna laura...tu ce mai faci? care mai e viata ta?
ca eu lipsisi ceva timp de pe forum si nu mai sunt la curent!
pupici!

Vrem si noi un din tot sufletul!

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Ioanana 79 suntem alaturi de tine.stim prea bine prin ce treci, dar nu trebuie sa ne pirede speranta (eu vb care sunt varza).
mie cel mai nedrept mi se pare ca mi-a intarziat atatea zile, ca nicodata, si mi-am facut sperante de fiecare data cand am vazut ca nu au venit uratii.inainte stiam o treaba, imi venea si gata.
oricum pana nu vad rosu nu imi pierd speranta, desi ma doare burta ingrozitor.
multi pupici pt tine si celelalte fete!

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

GABRIELUTA

Trimis la - 05/03/2007 : 19:52:51

Dragele mele va urmaresc timp de un an;mai bine zis va citesc.Sunteti minunate .Suntem casatoriti de aproape 2 ani si ne dorim mult un bebitel dar din pacate pana acum nu s-a intamplat minunea.Am inceput investigatiile.Sotul meu are o spermograma cu rezultat cam nesatisfacator iar eu am avut problemute cu CM - ovare polichistice.Am urmat tratament cu Dupahaston 4 luni si nimic.Acum am o intarziere de 5 zile; am facut un test dar NEGATIV .Cam cand trebuia sa imi vina CM am avut niste pete maronii .Nu stiu ce sa mai fac.Oare sunt insarcinata?Simptome nu prea am.Ajutati-ma!

jovi

Are album!

Trimise - 05/03/2007 : 20:23:56

Draga Gabrieluta bine ai venit printre noi, nici eu nu sunt prea veche pe aici dar imi place rau de tot ce se intampla pe acest forum.Iar in legatura cu problema ta nu uita ca speranta moare ultima.Bafta multa si cit mai repede un

Liana30

Trimise - 05/03/2007 : 20:26:28

Gabrieluta bun venit pe
eu zic ca cel mai bine e sa'ti faci un test de sange sa vezi daca esti sau nu..uneori testele de urina mai dau rateuri..in cazul in care nu esti trebuie sa mergi la dc sa vezi care e cauza..ai luat ceva pastile?
multa bafta si tin pumnii sa devii cat mai repede gravidutza..

bubuleana

Trimise - 05/03/2007 : 20:53:12

Gabrieluta: poate ar fi bine sa repeti testul ca sa fii sigura sau sa faci un beta hcg

GABRIELUTA

Trimise - 05/03/2007 : 21:20:48

Fetelor, va multumesc pentru incurajari.Sunteti tare dragutechiar am nevoie de suportul vostru.Astazi cand am vazut rezultatul spermogramei m-am bosumflat si mai tare.Parca nu mai am nici o speranta.Pana mai ieri mai credeam ca suntacum sunt Nu stiu ce sa fac?inca un test? poate ca e doar o dereglare hormonalaBubuleanaaaa daca nu te superi si poti sa spui tu ai un medic bun?Te-am intrebat pe tine ca am vazut ca esti bucuresteanca.Nu ma supar fetele daca imi recomandati si voi si alt medic!Scuze ca m-am intins atat

GABRIELUTA

Trimise - 06/03/2007 : 08:42:24

HELLOOO fetele nu mai e nimeni pe aici?

andriushca

Trimise - 06/03/2007 : 10:18:55

Buna Gabrieluta!
si eu sunt cam in aceeasi situatie: incercam pt BB din 2005, am ovare polichistice si sot cu astenozoospermie+necrospermie. eu merg pe 5 aprilie prima oara la dna dr. Cezara Bucur. am auzit numai lucruri frumoase despre ea. vom vedea. te pup si succes! poate la tine chiar e BB!

GABRIELUTA

Trimise - 06/03/2007 : 10:34:47

draga Andreea merci pt. incurajari unde are cabinet doamna Bucur? sa imi povestesti cum a fost iti tin puminii.Eu o sa mai astept un pic si fac din nou un test ca nici urma de urati...dar [nici de simptome de bibe]te pup

andriushca

Trimise - 06/03/2007 : 11:00:04

Bv Dacia 101 sau o mai gasesti la Giulesti, la parter am inteles.o sa-ti pove. eu sper sa merg atunci sa ma ia in evidenta ca graviduta! deci, vezi, nu-mi pierd speranta, apropo de titlul subiectului deschis de tine! (desi cateodata mi se pare de domeniul SF-ului ca eu sa raman odata si odata graviduta). daca te decizi sa mergi la aceasta dr. sa te programezi din timp ca e f. ocupata. eu mi-am facut programare din februarie. bafta la test si te pup!

GABRIELUTA

Trimise - 06/03/2007 : 11:12:26

multumesc andreeaiti urez mult succes
atunci cand vrea DD orice este posibil...am trait minunile si sper sa o traiesc si pe aceea de a fi mama.Daca vrei sa vb mai mult poti sa imi scrii.Te pup

Tia

Trimise - 06/03/2007 : 11:24:42

ai putea fi, mai incearca un test de sarcina dupa 2-3 zile. simptomele nu sunt obligatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreatex spune:

Buna, sunt nou venita pe acest forum ,sper ca o sa ma primiti.
Ca si voi de f mult timp asteptam un bb in viata noastra,de aproximativ 2 ani.
Sper sa gasesc un raspuns la ceea ce ma framanta.In luna februarie am prestat chiar la momentul potrivit si speram ca am ramas, dar in ziua 27 mi-a venit CM, a tinut doar 1-2 zile foarte putin pe urma a fost ceva mai mult maroniu timp de 4 zile, la mine de obicei dureaza 7-8 zile.Primul test de sarcina a iesit f slab pozitiv, dar urmatoarele 3 au fost negative.Nu stiu ce sa mai cred, mai ales ca de o saptamana jumatate ma simt foarte rau: ameteli, stari de voma, oboseala fizica.
Deasemenea sanii nu s-au marit deloc,dar am si un gust ciudat in gura.Va rog ajutati-ma cu parerile voastre.
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

draga Andreea iti inteleg ingrijorarea perfect
cred ca ar trebui sa mergi sa faci un test de sarcina BHCG
si eu trebuie sa il fac asta ca sa fii sigura
testele de urina nu sunt mereu concludente
eu am facut 2 teste si sunt negative, in schim uratzii nu au venit
apoi o sa merg si la doctor sa vad ce se intampla
TE PUPSI SA FIM CAT MAI REPEDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreatex spune:

Iti multumesc mult pentru incurajari si sper ca Dumnezeu ne va auzi pana la urma si ne va indeplini dorinta.
Mult succes si sa fie un bb la tine in burtica.

Mergi la inceput