Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 8
andreatex spune:
Draga Gabrieluta,
iti multumesc pentru raspuns si sper ca Dumnezeu ne va asculta si ne va indeplini dorinta de a fi mamici.
Mult succes si sper din suflet sa ai un bb mic in burtica.
Te pup si astept vesti.
GABRIELUTA spune:
scuze andreea, nu am mai intrat
va urez tuturor o primavara excelenta si bebici !
am mai facut un test
negativ din pacate, nici urma de uratzi

Roxali spune:
La multi ani doamnelor !
Rox ce surpriza...eu sant o fericita
de sept -oct.Tu ce-ai mai facut ...nik??
toate fetili
Ali
andreatex spune:
Fetelor, va rog ajutati-ma cu un sfat sau o parere, simt ca innebunesc, nu stiu ce sa mai cred.
In contiunuare am stari de voma si ameteli,m-am umflat in burtica, temperatura bazala de o saptamana jumate 36.8 -37,dar sanii sunt normali, adica nu sunt umflati sau sensibili, sunt sau nu sunt.
Testele imi spun ca nu, eu presimt ca da.
Va rog spuneti-mi voi ce credeti.
Multumesc.
ancadragoman spune:
Andreea sfatul meu este sa faci un test de sange,acolo iese sigur.Te asteptam la Odisee

anca
5+
vine bebe....
poze
felicia20 spune:
Draga andrea, si eu sunt in aceeasi situatie cu a ta, imi doresc mult un bebe, sunt ziua 25 iar simptomele mele de CM ar fi trebuit sa apara cu o saptamana inainte - ciclul meu e de 28-29 zile (sani durerosi, balonari,etc.). Pana acum, nu prea am semne de CM. Cred ca trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ajute si sa speram ca va fi bine. Astept vesti de la tine.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
teomaria spune:
Andreea, si eu zic sa faci un test de sange.TB indica sarcina.Sau mergi la o eco endovaginala, chiar daca nu se vede embrionul , ar trebui sa ai un endometru gros si sa se vada corpul galben, cel care sustine sarcina, cred.Ai grija de tine si tine-ne si pe noi la curent!!
http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
Carmen_Marieta spune:
buna seara fetele, am si eu o nelamurire: am avut ultima menstruatie in data 08.02.2007, am fost la monitorizare echo sa vada dr daca ovulez. am prestat exact cand a zis dansa... bun acum de o saptamana am greata dimineata dar si in cursul zilei, nu suport mirosurile tari,dar astazi am avut o mica pata crem-maron foarte deschis, si mai am si un usor disconfort in burtica. Am un test de sarcina dar imi este frica sa-l fac. voi ce parere aveti???
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
L5845 spune:
Buna seara Carmen. Parerea mea este ca deja esti
, testul o sa-ti confirme asta. Iar pata aceea maron, este semnul implantarii. Tin pumnii
si te asteptam sa ne dai vestea de II. 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli 
Carmen_Marieta spune:
salutare fetele, am facut dimineata testul dar a iesit NEGATIV
dar semne de urati ioc, sa fie prea devreme??? azi sunt Z32... sau e dereglare???
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.