35-NEGAM inceputul declinului (4)

35-NEGAM inceputul declinului (4) | Autor: brendamitran

Link direct la acest mesaj

Neatza,haideti la o cafelutza calda.....

Am un nenorocit de examen la psihologia personalitatii,unde m-am trezit cu doua note(un 2 si un 3),desi eu n-am dat examenul asta niciodata....n-am avut toata facultatea vreo nota de genul asta....
Si cum doamna profesoara e putin dereglata,e genul cu care nu poti discuta,asa ca....merge studentul si mai da o data,ca deh....pe banii lui.....

In alta ordine de idei,mi-a iesit unmaaarce cosh pe obraz....asta-i primul semn ca nu mai iau anticonceptionale....sa le vedem pe urmatoarele.

Arinnel,zau,trimite si aici niste zapada,asa,pentru o zi macar....

Lemoni,vreau si eu un job unde sa merg o data pe saptamina si sa iau pe bani pe toata saptamina.....mi-e ciuda rau pe tine!

Alma,bafta la examene!

Sivy,ma tot intreb,la voi cum e vara? Puteti trai?

Cascavale,io tot visez la baile alea.....tre sa ajung musai la tine anu' asta!

Olga,ce face puiul? S-a mai intremat? Incearca niste ceva de imunizare,ca prea a trecut mititelul prin multe in ultima vreme,si sigur e slabit!

Cricor,cred ca si la tine e valabila recomandarea,zau,se sensibilizeaza de tot cu tot felul de medicamente,poate cautati ceva homeopat sau naturist...

khristin,Diana face dans sportiv.Are un an si jumatate de cind se chinuie sa treaca la o categorie superioara,dar,desi are potential(este cea mai buna pereche din echipa lor),am nimerit la un club unde bataia de joc,pilele si alte chichitze sint in floare.Speram totusi ca anul asta sa reuseasca.

tlaura,pe unde esti? Cum e cu facultatea?

Pup toate fetele!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

especially for Brenda de la Bistrita (ca e de unde.....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

April, voi aveti zapada?
La noi a plouat aseara, si e destul de cald.
Fetelor, nu stiu ce ma apuca, de 2 zile m-au pus copiii sa dormim in pat (de obicei nu desfacem patul si eu cu Lili dormim pe saltea) si ma doare capul Acum sa zic si io ca e de la vreme? Sau sa recunosc ca-s baba si nu-mi plac schimbarile

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetele,

E frig .... mama, mama, nu mai ajung temperaturile astea mai pe la -5 macar?

Brenda, copilul asta a luat la medicamente homeopate grupa mare. Chiar inainte de ultima serie de antibiotice am fost iarasi la homeopat, i-a dat ceva dar vad ca n-a facut fata. Acum astept sa se faca bine si iarasi il tarasc la homeopat, naturapot, nici eu nu stiu incotro s-o mai iau. Mai plec si la mare, mi-e groaza ca-l apuca bolile pe acolo.

Eu am o prietena care isi duce copilul la iridiolog, dar tipul asta are o abordare cam drastica a bolilor, te pune sa scoti din dieta copilului lapte, oua, carne, lactate si sa ii dai seminte, diverse ierburi si vegetale. Voi ce parere aveti? Mie parca nu-mi vine sa-i scot din dieta astea la 5 ani, eu sunt adepta ideii ca moderatia in toate e calea spre succes. Parca nu-mi vine sa cred ca dupa ce mii de ani oamenii au trait cu lapte si carne, acum sunt numai o sursa nesfarsita de boli. Of... nu stiu ce sa fac.

Arinna, am auzit ca iarasi ninge la voi.

Lemoni, tu in ce oras esti?

Silvana, distractie placuta!!

Olga, tu mai traiesti, te mai duci la serviciu sau l-ai abandonat?

Brenda, bafta la exmen! Te admir ca mai poti sa faci scoala, sa dai examene.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Cricor.....aia nu-i solutie.Ala cred ca nu-i normal.
mergi pe naturiste.
Baga in el polen si propolis cu ghiotura.Io am lua anul trecut o luna si jumatate de propolis si n-am racit toata iarna.
Echinacea,catina,incearca o combinatie din toate,dar axeaza-te in special pe apicole.
Sa nu-i lipseasca lingurita cu miere in fiecare zi.Pina la urma il pui pe picioare,o sa vezi.....chiar si fara medici.
Iar rau nu au cum sa-i faca toate astea.

Examen nu am dat,e mai lunga povestea,dar s-a aminat pina in mai......

April.....cam scumpa la vedere,dar multzam muuuult,muuult de tot pentru fulguleti!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Pacat ca nu ma pricep si eu la poze ca Arinna, ca daca va trimeteam pozele cu cata zapada am in fatza la garaj cred ca picati pe spate, cred ca este peste un metru,mai mult ce visez eu un metru jumate pe putin.Ieri am fost norocoasa ca vecinul mi-a dat si mie zapada din fatza casei, azi am iesit cu fimiu ala mare la zapada de vre-o 3 ori si se punea iar si cica asta e inceputul.Ala mic e happy rau ,iar s-a aminat scoala!Se pare ca ii place rau de tot la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mai traiesc fetele
Grele saptamani avem. Tony e bine acum. A inceput sa manance cate putin, nu mai are diaree. Sper sa-si revina. Eu in schimb cred ca sunt pe moarte.
Asa racita cred ca doar de cateva ori in viata am fost. Ma doare capul, gatul, ochii, nasul, urechi intr-un cuvant tot capul. Mi-au mai venit si "musafirii" destul de violent si abundent si eu inca ma lupt cu ramasite de la viroza stomacala. Ma infund cu imodium ca sa pot sa ajung la lucru si inapoi.
Corina ma gandeam ieri la tine ca puteam sa ne intalnim...Mai lucrez naiba sa o ia de lume ca nu stiu de ce nu castig la loto.

Dar unde-s restul fetelor? Hai mai daca si eu am un pic timp sa scriu. Haideti la o poveste.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! Mai traiesc....daca se intreaba cineva, dar greu!
Nu am avut timp sa mai scriu, desi v-am urmarit zi de zi; sunteti niste tenace fetelor! Va iubesc! De abia astept sa ne intoarcem in tara sa-mi iau si eu viata in piept! Aici e plictiseala rau de tot, cel putin pentru mine; parca sunt in "nevestele de la Hollywood"; in fiecare saptamana ne intalnim toate doamnele care suntem cu sotii pe aici, ne cafegim, mergem prin oras, sau sambetele la perteceri. Stiu, o sa spuneti ca m-am saturat de bine! cam asa ceva! Nu tu grija zilei de maine, nu tu spart capul cum sa rezolv problemele de la servici, nu tu cerata cu seful...nimic! liniste si pace! Bine, acuma probabil ca voi ma invidiati: nu zic ca nu ati avea de ce, dar... toate au si ele o limita1 Iar eu de 1 an jumate fac numai asta! Mama, cand eram la servici, facultate ,casa, copil bolnav, as fi dat ani din viata pentru linistea de aici, sa am o luna doua asa, dar deja aproape 2 ani imi ajunge!
Imi cer scuze daca v-am plictisit!
Sambata a fost ziua sotului si i-am facut "de petrecanie"! Asa ca de atunci ma tot resimt. Maine merg la alta onomastica.
Nici macar regimul nu reusesc sa-l tin!
Pupici fetelor, pana nu ma luati la bataie!
Totul a inceput de la intrebarea brendei: cum merge cu facultatea?
Cum sa mearga? sta! ea acolo, eu aici!
Hai ca iar ma apuca!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Laura, la multi ani sotului!
Dar tu acolo nu poti sa-ti gasesti un job? Macar asa pt vreo 4 ore/zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna, fetelor!

Ieri am sarbatorit-o pe fii-mea aia mica. A implinit galushca 1 anisor.
Ceva poze, aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20070207

O zi perfecta va doresc!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Dana sa-ti traiasca printesa mica si frumusica!!!!

Mergi la inceput