Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

pt ca exista libertatea de opinie, atunci sa ma exprim
chestia cu as veni doar pt 10 000euro sau 1ooo si ceva daca as avea platita masina si casa- rahat cu apa rece, scuzati expresia
si datorita profesiei poate- am intalnit f multi romani- care sunt vai de mama lor- intotdeauna persoanele de fata sunt excluse
pai cum frate- aici un salariu mediu 1000- 1400 euro lunar din care ai de platit- casa pe 20-45 ani, masina, alte credite, 0,50 daca te duci la WC unui restaurant, parcarile, taxe etc si dupa ce platesti toate astea lunar (cat si altele- mancare, gaz, curent, cablu, telefon, pampers,sau alte chestii pt copii sau imbracaminte etc)- du-te si vezi cat iti mai raman in mana. aici vorbesc de cei care au acte. puneti-va si in situatia in care doar unul munceste si are de intretin sotia si copii.(la scoala sau la gradinita- care si astea costa)
acum- sunt unii care nu se pot intoarce, chiar daca ar dori- e cazul casatoriilor mixte
e mult de scris pe tema asta. intr-adevar eu am fost zilele trecute la consulat si daca as incepe sa va scriu ar fi de ....tara de lumea a .....4.
va urez sedere placuta tuturor- oriunde v-ati afla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cand oi ceda nervos de tot si oi pleca din Romania ... daca reusesc sa-mi conving sotul... nici macar in vizita nu m-as mai intoarce, d-apai de tot.
Pentru ca n-ash pleca numai pentru salariu, pentru asta imi schimb jobul, ash pleca din mult mai multe si mai dure motive.
Parerea mea.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Am si eu o intrebare, cand dati sumele astea de 5000 sau 10000 de euro la ce va refereti, ca nu pot fi realizate?

Da, clar ca nu sunt realizabile Da' pe bune, eu pentru 5000 Euro desigur insotiti de un job care sa imi placa m-as intoarce sa fiu langa parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

iubesc Romania ca tara,dar tare mi e bine aicicu toate astea eu si sotul(japonez)ne vom stabili definitiv in RO peste 3 ani.decizia apartine sotului asa ca eu NO COMENTexecut!cica ne va fi tare bine in ro

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Da, clar ca nu sunt realizabile Da' pe bune, eu pentru 5000 Euro desigur insotiti de un job care sa imi placa m-as intoarce sa fiu langa parinti.

Aaaaaa......deci de la 5000 Euro in sus de fapt ne intoarcem sa fim langa parinti

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by ruxij

Aaaaaa......deci de la 5000 Euro in sus de fapt ne intoarcem sa fim langa parinti

Alina

Ihi. Exact. 5000 si satisfactie profesionala si as trece peste restul de probleme (coruptia, problemele din sistemul sanitar, nesimitrea etc). Ai o problema cu asta sau doar ti-a venit bine sa ma ataci?

Mergi la inceput

Banii nu tac
banii se fac
Totul e in mana lor
Banii vorbeeeesc. ...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

m-am gandit la salariu deoarece motivul principal pentru intoarcerea acasa este clar: rudele si prietenii. Contra cred ca sunt la egalitate cred: imposibilitatea realizarii materiale (nu ma gandesc la afaceri colosale) si realitatea romaneasca (inca): mentalitatea oamenilor, coruptia, spaga, sistemul social, etc, etc. Pe de alta parte insa banul nu aduce fericirea - dar o intretine ... ma gandesc ca un anumit nivel de venituri te face sa treci mai usor peste inconvenientele societatii ro , avand langa tine toata familia & prietenii si fiind totusi acasa - nu un emigrant oricat de bine realizat ai fi acolo. Vorbesc din punctul meu de vedere (europa & ch) - poate cei din canada ma vor contrazice - acolo ei avand un statut special simtindu-se mult "mai acasa" acolo decat se simt ro aici de ex (desi sunt mult mai aproape de casa).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Banii nu tac
banii se fac
Totul e in mana lor
Banii vorbeeeesc. ...

Alina

Da, satisfactia profesionala si implicit banii sunt f. importante pentru mine. Tu n-ai decat sa fii fericita ratata si in saracie. Poate nu poti mai mult.

Mergi la inceput

Mama nu mi-ai spus nimic de oameni,
N-am stiut ce mult se pot schimba.
Mama e asa usor sa-i cumperi,
Cat de greu e sa primesti ceva.

Banii vorbesc, banii vorbesc
Unii te ridica, altii te lovesc.

Mergi la inceput