Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Cand vad ce raspunsuri pe-aici m-apuca si pe mine dorul de duca...
A mai ramas sa vedem unde ![]()
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
Wudy spune:
Eu nu as pleca din tara definitiv indiferent daca as castiga acolo mii de Euro. Si spun asta chiar daca aici, in Romania, acum nici macar 700 euro nu castig(Bucuresti)
anda141 spune:
Eu cred ca cei care au plecat din tara nu au plecat din cauza banilor.In general au plecat tot cei care aveau bani. Eu daca as pleca, nu as pleca din cauza banilor, castig destul de bine aici. As pleca doar din cauza mentalitatii, sistemului sanitar prost , a spagilor si a coruptiei in masa. Deci nu banii sunt problema, asa ca intrebarea era mai bine daca era "ce v-ar determina s ava intoarceti in tara "
Sa il ajutam pe Alexandru
ellej spune:
quote:
Originally posted by anda141
Eu cred ca cei care au plecat din tara nu au plecat din cauza banilor.In general au plecat tot cei care aveau bani. Eu daca as pleca, nu as pleca din cauza banilor, castig destul de bine aici. As pleca doar din cauza mentalitatii, sistemului sanitar prost , a spagilor si a coruptiei in masa. Deci nu banii sunt problema, asa ca intrebarea era mai bine daca era "ce v-ar determina s ava intoarceti in tara "
Sa il ajutam pe Alexandru
Suscriu intrutotul. Eu si sotul meu castigam destul de bine aici si stam in dubii cu privire la plecat. Eu nu as pleca in afara decat pentru un venit considerabil mai mare. Ma tot gandesc ca poate celui mic i-ar fi mai bine, ar trai intr-o lume mai civilizata; pe de alta parte e familia, anturajul... Cred ca daca as pleca din Romania pentru un venit lunar de minim 6000 € (pe familie).
cipcipcip spune:
Nici eu nu m-as intoarce in Ro cu nici un chip.Dar poate vreo 10 000 de euro pe luna m-ar face sa ma gindesc 
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
mamaruta spune:
Am si eu o intrebare, cand dati sumele astea de 5000 sau 10000 de euro la ce va refereti, ca nu pot fi realizate?
olim spune:
pentru 1500-2000 de euro amandoi, dar sa am casa si masinaile platite, adica sa nu am nici o rata.
La anul vrem sa ne ducem acasa pentru un an sa incercam![]()

.