All about Constanta (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna fetele,
nu am apucat sa va citesc,nu am timp mai de nimic
de acum incolo,poate voi citi mai des,ca in sfarsit m-a diagnosticat dr oftalmolog corect si port -2.si vad sa si io nu va duceti la Tomis Mall ca dupa dr de acolo eram perfect sanatoasa,nu mi-a vazut nici astigmatismul
Roxa,mersic mult pt adresa.am fost la dna dr.mi-a placut tare de ea,am fost pe aceasi lungime de unda privitor la alimentatie,comportament copil,grafice de crestere.a examinat-o amanuntit si a spus a ca nu e nevoie de antibiotice acum.trebuie sa ii fac fetei un exudat faringian ca are rosu in gat si se vad niste pustule mici care pot fi totusi de nat virala.si o sa o mai intep in degetel sa vedem daca nu iese nimic la gat daca iese din sange+anemia.
Mav,
si io vreau bb2 pt toate doritoarele.
Sinzi,mah,hai te mai gandeste putin daca poti sa faci bb2,nu e pacat sa pierzi momentele alea unice cand el creste in burtica,emotia de nedescrisapoi eu ma gandesc ce fericire va fi si pe fata mea sa ma mangaie pe burtica si sa spuna ca vorbeste cu bb.si eu am avut niste problemefii optimista.

noi plecam pe 7 febr.si tot merg cu clienti la apt,sper sa il vindem odata.Roxa, voi ati gasit?
of si am avut asa perioda urata cu probleme de sanatate(mi s-a spart un vas de sange la ochi,etc)plus niste verisori de ai mei au pierdut un bb de 29-30 sapt.offf.si eu am fost cea care a spus medicilor renunta la elca ei bietii sunt terminati.




noapte buna.


de piticotu' uriash

m-am facut maricica


POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ema....hih...nu...nu tanjesc dupa burta
Si chiar daca nu toate sarcinile sunt la fel...eu nu mai risc
In plus nici nu cred ca mai pot ramane...(cel putin nu fara tratament)...Daca s-o intampla (printr-o minune... ca la David) voi fi bucuroasa...daca nu...la fel de bucuroasa

Revin...ca trebuie sa fugim la inot



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
is tare adormita azi nu stiu ce am
Tweety nu ai pentru ce, sa fie bnie.
Liana bafta poate iti convingi sotul. nu stiu daca ti-am mai zis dar ma distreaza la maxim poreclele tale cu Ursuletul si Veveritoiul...nu de alta dar imi poreclesc si eu copilul in toate felurile [:D[]. cand ai timp si dispozitie sa ne spui de la ce vine.
Anca succes cu apartamentul. noi nu am mai gasit nimic....nu prea cautam asa asiduu...dar daca aflam de vreo oportunitate nu zicem nu imi pare bine ca ti-a placut de dna doctor, Crixiei trebuie sa ii multumesti in primul rand. sanatate multa Oanei!
Jo nu trebe sa duci nimic la job de ce te stresezi atat cu asta. nu-ti fie frica ca nici banii de la ei nu-i mai primesti imediat....nu prea gresesc ei cu din astea. Alex face doar la olita? wow ce fata cuminte!
mamacita hihihihi pai cum sa nu manance Alexu' bucati de fructe intregi? normal, ca doar e baiat mare....bravo lui!
Ege imi pare rau ca printesa facu febra. poate nu mai face zilele astea. tine-o pe simptomatice si sanatate multa!
Sanzi pupici multi!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineatza!
Fetelor, va rog, spuneti-mi despre ce pediatru vorbiti voi aici (dr Dumbrava?)!!!!!!!! Va rog, detalii!!!!!!!!!! Nu mai stiu pe unde mi-am notat adresa si nr de tel si as merge si eu azi-maine, cu Sebi, la dansa....

Sebi... viseaza:

"-Mami, am fost cu tati la Casino si m-a prins o caracatita de picior si tu m-ai ajutat.... Merci, mami!!!!!!"

"-Mami, m-am lovit pooooc, la cap, la masina noastra rosie.
-Cand te-ai lovit, Sebi?!
-Ieri!!!! " (...Dar ieri n-am fost plecati cu masina si nici nu s-a mai vaitat pana acum ca s-ar fi lovit in/de masina!)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Roxana, povestea e asa.Cand era Alexia BB de cateva zile, avea un body cu Winnie,the bear.Si cum stateam eu intr-o zi si ma uitam la ea, mi s-a parut ca seamana, asa ca Ursulet i-a ramas numele.
Cand s-a nascut Natalia, Alexia era mare consumatoare de Chip si Dale,asa ca vedeam numai veveritoi prin casa.Si Natalia chiar semana cu o veverita, dar din aia adevarata,era ascutita la fata.Acum ca a facut falcute, fiindca papa in disperare,e leit Chip si Dale.
Voi stiti si un oftalmolog bun?Ca am nevoie de ochelari, am fost la un control la un batranel, acum un an si,dar nu m-am putut obisnui cu ochelarii, era sa cad pe strada, de condus nici nu putea fi vorba, ca nu cred ca as fi putut iesi macar din parcare, in casa vedeam in panta.Doar la tv era ok, dar pe urma i-a prins Alexia si i-a aranjat.Asa ca nu mai port, desi cred ca am nevoie mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Roxa,mersic mult.acu' urmeaza Crix:
Crixia,mersic mult pt pontul cu dna dr Dumbrava(dap,Vic chiar de ea era vorba).am stat in cabinet o ora,si mi-a cerut Oana's detailed health history.din burtica la mami pana acum.cu toate problemele aparute.plus ca i-a masurat circ craniana,etc,etc,etc.dr x nu a facut macar jumatate din examinarile astea de rutina.
Liana,funny poreclele copiilor.yep,avem si dr oftalmolog,de care am ramas eu impresionata.aveam neaparata nevoie de un control oft, cand mi s-a spart vasul de sange la ochi.la urgenta oftalmologie nu era decat asistenta.o prietena mi-a recomandat-o pe dr oftalmolog Cristina Plesa.m-a primit chiar in ziua in care m-am dus,printre programari.mi-a facut fund de ochi,test glaucom,etc.vorbeste tare frumos si poti sa o intrebi tot ce vrei. e f busy. avea pe data de 15 ian programari deja pt 14 martie.poti merge la cabinet,vei vb cu asistenta.o rogi sa te bage printre programari daca poate.insa trebuie sa ai timp sa astepti(poti sta si 2-3 ore).
Mav si Liana, daca vreti va dau Pm cu adr.sau pot si aici Roxa?

mi s-a trezit dra.striga:mama iei buba.traduc:s-o iau din patut ca are bubada' sta mica de vreo 15 min ca asa o las cand se trezeste.so, mi-a expirat timpul.fug la ea.
va pup.


de piticotu' uriash

m-am facut maricica


POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
LeeAnn amuzant modul in care le-ai ales numele de alint fetitzelor tale.
Mav, pe Alex cand o intreb ce a visat imi spune ca a visat "pisita oshie, oz" sau orice alta culoare . O singura data mi-a spus ca l-a visat pe DD, dar acu' nu-mi mai amintesc exact ce mi-a povestit . Eu sunt bine, bb la fel, creste normal, vreau la inceputul lunii febr sa mai fac un eco, in rest greturi, nu suport mirosurile "deosebite". Cel mai tare este cand Alex este pe langa mine si-mi spune sa merg "sa vomit la chiuveta" . Intr-o seara mancam morcov si am inceput sa tusesc, iar ea de colo imi spune "data viitoare nu mai manca morcov, fiindca vomiti" .
mamacita si tiza mananca ceapa, a avut o perioada cand o manca ca pe mar. Noi ii spuneam ca ustura, ea nimic, manca fara probleme, asta pana a dat de una care a iutzit-o prea tare si s-a lecuit. Acum mananca numai in combinatie cu ceva.
Jone domnisoarei. Multa sanatate, sa-ti treaca otita repede.

We placut!
Facem si noi galerie aspirantelor.


poze cu noi



Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki81 spune:

buna fetelor
imi cer scuze pentru ca am scris cu majuscule. si in legatura cu nasterea corneliei am facut o gafa, imi pare rau dar poate cine stie o sa fie un astfel de eveniment in viata ei
ieri am implinit 26 de ani si tot ieri am simtit si copilul miscandu-se prima data. daca e asa cum se spune inseamna ca pe 25 iunie il vom cunoaste in sf pe el/ea ca inca nu stim ce este
mav mi-a placut ce ai lasat pentru mamici pe forum mai ales filmuletele ce evolutia copilului timp de 9 luni

stie cineva un magazin cu rochii de mireasa pt gravi? facem nunta in aprilie pe 28 si inca nu stiu daca o sa gasesc pe masura mea sau tb sa fac la comanda
pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Mav, dr. Dumbrava e o dr excelenta . Ori de cate ori am mers la ea a consultat copilul cu mare atentie. Si nu e adepta antibioticelor. De la ea am invatat f. multe. Are rabdare cu copiii. E super dr.

Mergi la inceput