35-NEGAM inceputul declinului(3)
Poftiti la un nou capitol al negarii....hi,hi,hi.....se inmultesc....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Raspunsuri
silvana.ady spune:
Arinna, pozele sint superbe. Si peisajele dar si mina de fotograf...
Lemoni, si mie mi se intimpla la fel. Cind stau si gatesc mult, nu mai pun gura pe mincarea pe care am gatit-o eu. Chestia este ca eu nu prea gatesc asa de des...
Noi plecam peste doua saptamini in Praga pentru un weekend prelungit. Numai noi - fara copilase!!! Maama, de-abia astept. Poate prindem si un piculetz de ...
brendamitran spune:
eheeeeee.......Praga........ce amintiri,ce frumuseste de oras......cind o sa intri in vreo berarie de aia de linga palat,sa te gindesti si la mine.....
BRENDA
Lemoni spune:
Arinna si mie mi-au placut peisajele din fotografie sunt superbe acum parca abia astept sa vizitez si locurile acelea,mai in primavara sper.Cum spunea si Silvana si mana de fotograf buna rau.
Silvana sa ai fun in concediu in Praga si sa te distrezi si pt noi.
silvana.ady spune:
Lemoni, mersic!
Brenda, daca ai fost pe acolo, poate imi vinzi si mie niste ponturi cu chestii care nu trebuie ratate, "circiumi" bune si ce-ti mai aduci si tu aminte.
silvana.ady spune:
...Ah, si evident, cind o sa intru intr-o berarie, o sa ciocnesc un pahar cu gindul la gagicile de pe 35...
Gabi_K spune:
Sivi, of, ce mi-as dori si eu sa merg la Praga doar asa fara "anexe" Distractie placuta!!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
arinna spune:
Ma bucur ca va plac pozele. Sunt maniaca de cand sunt in Canada , fac si 400 pe zi daca imi place ceva.Am mai adaugat!Sa vedeti plaja vara si in 2005...
Eu sunt cam suparata cu ale mele vesnice probleme de sanatate.
Dar de ce este punct de referinta varsta de 35 de ani? Mai degraba 40, ca biologic, medical sau cum se mai zice, cam incep ceva modificari...Si cand ma gandesc ce teama le e unora de 30 de ani..care nu inseamna nimic deosebit.
Lemoni, n-o sa duceti lipsa de companie,daca vreti, eu ador acele locuri...in fiecare an am mers, dar toamna e si mai si...din pacate la plaja nu merg decat seara tarziu, sa prind apusul, spre supararea sotului :)La Awenda Park e si plaja insa nu se poate face baie, sunt numai bolovani in apa...cealalta plaja e discreta si pe langa noi, foarte intima dar aproape de una micutza si populata, unde merg toti....Noua ne plac locurile mai linistite si acolo e ca in rai...Pacat ca nu mai pot sa fac nici macar bai dar ma aleg si eu cu peisaje si poze frumoase :)
arinna spune:
Pun din nou linkul, sa va puteti uita la cele noi
http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/
brendamitran spune:
Sivy....lasa-ma sa-mi amintesc si-ti spun.....io am fost acu' niste ani....
Cel mai mult ma placut atunci spectacolul schimbarii garzii la palat,nu tre sa-l ratati....
Mai depan niste amintiri printre neuronii astia inca de 35 de ani si-ti mai zic.....
BRENDA
silvana.ady spune:
Brenda, merci!
Io, uite acuma imi scot "agenda" din geanta si incep sa-mi notez...
tot neuronii de 35 sa-mi traiasca