35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Sivy,fii atenta ce traseu ti-am facut,tre sa dai o bere.....
Si,fara gluma,chiar ti-ar prinde bine sa-ti notezi.

Primul punct unde tre sa ajungi si cu care sa incepi,e Piata Primariei.Vizitezi tot ce se poate acolo,sa nu-ti scape nimic,ca n-o sa regreti.
De acolo,din multitudinea de poduri din Praga,alegi Podul Carol....iti va trebui cam o juma de ora sa-l strabati,poate iti faci si un portret la unul din pictorii pe care-i vei gasi acolo....
Podul te va duce la treptele pe care le urci catre Hrad si Palatul Prezidential.
Inarmati-va cu muuuulta rabdare,ai mii de trepte de urcat,desi o sa va odihniti din timp in timp pentru a vedea bisericile(multe la numar), pe care le veti intilni.
Viziteaza neaparat Hradul,apoi mergi la schimbarea garzii la Palatul Prezidential,e un spectacol super....
De la palat,chiar in fata palatului,este o imensa strada.Pe strada aia gasesti de vizitat:Mini-Sans-Soucy,Muzeul Armatei,biserici si....musai,dar musai,sa va opriti la Beraria lui Schweik(nush daca am scris corect,dar se pronuntza Sveic).....

Cam asta e,is buna de ghid?Urmeaza traseul asta si n-o sa regreti,iti spun io....si cind vii la Romania aduci o bere de la cehi,de acolo.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Notezi,notezi?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Brenda, sigur ca notez. Doar acum m-am linistit si eu cu fetele (le-am bagat in pat) si am intrat putin pe net.
Spune-mi, Sveic-ul ala are vreo legatura cu... soldatul Sveig?

Mergem cu inca o pereche de prieteni si tocmai vorbeam noi fetele si ne plingeam una alteia ca nu prea avem haine groase ca pe-aicea nu ne trebuie... Am cam uitat ce-i aia frigul...

Mergi la inceput

esti buna de ghid?
Pai eu nu stiu ce astepti. De ce nu-ti deschizi o agentie deja? Eu pot sa-ti fac reclama daca vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor!
maaaama, ce mai veselie pe aici!
Arinna, foarte frumoase pozele! bey, vad ca toate ati fost sau veti merge in Praga; vreau si euuuuuuuuu!
Poate in vara asta; ne-am hotarta sa mai facem un tur al europei, cu tarile pe care nu le-am vizitat!
Brenda, mama, te iau si eu ca ghid! Platesc bine!

Hi, hi, hi, fetelor, vad ca nu va mai dor shalele si toate celelalte cand e vorba de plecat la drum!
hai, pupici si numai bine!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Arinna, ce poze superbe, ochi de artist... Le-am vazut numai pe astea, ultimele ca nu mai gasesc capitolul precedent.

Olga, ce-ti face baiatul? Al meu dupa streptococ in gat si otita, acum e la al treilea antibiotic pentru ca mai avea lichid in ureche. Of, nu se mai termina, mi-a groaza de antibioticele astea.

A plecat si sora-mea, parca-i casa goala...

Sivy, distractie placuta la Praga, am auzit ca-i tare frumos acolo.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multa sanatate bolnaviorilor!
Noi am inceput azi scoala, gradinita, deci am intrat in ritmul zilelor obisnuite....

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Si noi incepuram scoala....tare naspa....gagici? Voi?
Olga,ce face piticotul?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am inceput cu un FB deci mai merge... insa dupa masa am stat din nou la lectii, offf....

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Voi incepeti scolile si la noi se termina semestrul...
Eu am avut ieri intilnire cu invatatoarea lui Shirly. Am primit "diploma" de jumatate de an si am crescut cu 10 cm in inaltime de mindra ce am fost . Nu mai stia cum sa mi-o laude, ca ce cuminte, frumoasa si desteapta este...

Aia mica in schimb... o terorista de prima clasa. Dar nu poti sa te superi pe ea ca e o dulcee...

Sanatate la puiutzi si succes la scoala!

Cricor, merci. Dau un rind de bere cind ma-ntorc

Mergi la inceput