Arsuri ingrozitoare

Arsuri ingrozitoare | Autor: ElenaGiulia

Link direct la acest mesaj

Fetelor voi ce faceti sa mai terminati cu arsurile,eu nu mai pot sant epuizata nu pot dormi noaptea si acum de 2 zile tot ce mananc incepe sa ma arda pe stomac si trebuie sa vomoit,pana acum ma mai linisteam dupa ce vomitam dar acum nici asta nu mai rezolva desi stomacul meu e gol tot simt aceste arsuri crunte.Va rog dati-mi un sfat ce pot sa fac ca laptele si apa rece de mult nu mai functioneaza si medica mea de aici cad ii spun de arsuri se face ca ploua nu stiu de ce.Ajutati-ma va rog ca nu mai pot.Daca ati avea ceva solutii babesti sau naturiste mi-ar fi de mare ajutor pentru ca aici pastile ca in Romania nu am unde sa gasesc.Va multumesc!!!
26

wolf elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Elena, iti spun tot ce am vazut vreodata pe aici ca fiind recomandat ptr arsuri. Bineinteles, fiecare tb sa isi gaseasca propriul remediu ptr ca fiecare din noi reactionam altfel:
lapte(rece sau cald), apa, biscuiti/crutoane de paine, alune, nuci si de evitat pe cat posibil mancarurile care in general provoaca aciditate.

roxana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu la vremea aia, pe parcusrul a 9 luni de arsuri am incercat tooot ce se putea, la mine a functionat doar apa minerala.
Sarcina usoara in continuare si bb sanatos !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu am aceeasi problema, si nu reusesc sa scap deloc. Pe langa arsuri, orice mananc ma baloneaza si imi da dureri fff mari de stomac. Apa minerala nici nu pot sa o vad, iar apa plata beau in prostie si ma umflu degeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

e imposibil sa nu-ti dea nimic de la doctor!mie mi-au dat SERBEX.inceraca sa mananci fff putin,des si sa nu te intinzi la orizontala cel putin 1 h dupa masa.

daca ai putea procura din Roamnia Rennie e super si-l poti folosi fara frica in timpul sarcinii.

AMR 6,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor.

Si eu am avut pb cu arsurile, de-mi venea sa plang, dar doc mea mi-a zis sa incerc cu migdale si acum nu mai am nimic.
Cand observ ca incep arsurile pap migdale sau nuci sau alune depinde ce am in casa si in cel mult 10 min trece. Daca nu trecea asa mi-a zis sa incerc sa iau Renie (parca asa ii zice).
Incercati si asa poate merge.
Nici mie nu-mi treceau cu lapte sau biscuiti si am observat ca fac arsuri de la prajeli, asa ca ma feresc de ele.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cand eram insarcinata doctorul mi-a recomandat pt arsuri (la fel ma trezeam noaptea de durere) dicarbocalm pana la 6/zi. Nu am vrut sa iau asa mult si ma limitam la 3/zi (ultima incercam s-o iau seara ca sa pot dormi). E drept ca dupa o vreme parca eram imuna si la ele

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu in ultimul trimestru de sarcina am avut arsuri. imi treceau cu dicarbocalm si apa plata cu lamaie.
uneori mai faceam si ceai de sunatoare.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La mine a functionat coca cola si Rennie, sticksurile si grisinele.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Si pe mine m-au terminat arsurile. Asta pe langa durerile de coaste, de spate etc. etc.
Iau Rennie (vreo 3-4 pe zi) si ajuta cat de cat. Macar pe moment mai calmeaza. Nu stiu cum e la voi, dar eu am senzatia de multe ori ca imi toarna cineva acid sulfuric direct pe esofag

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Pe mine m-a ajutat Rennie si painea prajita cu branzica de casa, erau singurele pe care le suportam catre sfarsitul sarcinii, dar tu spui ca nu poti cumpara antiacide. De ce? Se dau numai pe reteta? Atunci de ce nu capeti o reteta? Teoretic, daca medicamante nu poti cumpara, te poate ajuta bicarbonatul alimentar, care este o baza slaba ce va neutraliza aciditatea din stomacul tau. Acum ramane problema cat si sub ce forma (solid, lichid?), dar aici nu te mai pot ajuta. Mai posteaza intrebarea si sub forma asta, cat bicarbonat, poate un medic de pe aici te ajuta.

Mergi la inceput