Arsuri ingrozitoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

de la 6 luni n am mai putut dormi noaptea de la arsuri.....parca imi mai trecea cand mancam seminte de dovleac,dar pana am nascut,a fost chin...n am luat niciun medicament,ca si asa faceam tratament si luam destule,asta mai lipsea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Si eu ma kinui cu greturile acum.
Ma ajuta apa minerala in care pun putin suc de lamaie.
Biscuitii sarati si merele acre.

Samurai-lady 10 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Offfff,cat de bine te inteleg
Si eu am suferit de arsuri crunte la ambele sarcini,ii spuneam doctorului si zicea ca e din cauza ca mananc prea mult(luasem mult in greutate),degeaba ii spuneam ca si daca nu mananc nimic am arsuri, el o tinea pe a lui.
Cand laptele rece nu si-a mai facut efectul m-a salvat inghetata,m-am ingrasat de la ea o gramada dar decat sa indur

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Va multumesc pentru sfaturi fetelor am inceput deja sa mananc alune apa plata rece bag la greu,cu inghetata nu am incercat pana acum MamaLuiDavid dar cu siguranta am sa incerc daca ma ingras mai mult decat m-am ingrasat deja cred ca o sa expodez dar tu ai dreptate decat sa indur,nici eu nu mai pot ma omoara arsurilechiar pe stomacul gol ma chinui de nu mai pot dar doctorii astia nebuni din Japonia nu ai cum sa te intelegi cu ei tu le spui ceva ei iti raspund altcevaaiiiii vreau acasa!!Va pup aveti grija de voi si de burtici!!!
26+ 2 zile

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Offf, am suferit ca un caine de arsuri, dormeam in fund nopti la rand, si nu mi-a trecut cu nimic, nici dicarbocalm nici altceva...

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput